Şimdi Ara

TAXI YAPMA VE ARAMA YERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aegedeyim 70+ taxi arıyorum... bi 8 dg yi fulleyeyimde... taxi maxi yalan olacak... ama önce 70+ taxi lazım
  • arkdşlar babel serverinde 47lvlim ve 51lvl olana kadr yeti taxi yapacak birisni arıyorum .oyundaki nickim cix_hayalet şimdiden saolun

• Bu Kadar Sp yi Kastırdım Fakat Burda Forumda Konu Acıp Aramadım

Siz Ongların Oraya Gitmeden Penonlarda,Sonarlarda,Yetilerde Dolasmadan kastırmak İcin Burda Arıyorsunuz

Armut Pişerde Agzına düşermi ?

Az mantıklı Düşünün Gidin Dolasın Cevrenizde Size Yardımcı Olacak Adamlar Vardır

Bakın ArmageddoN rica ettim kasıyor Yani İlla Para Değildir Taxsi
  • Posiedon Serverında hahyh1000 i onerıyorum adam Full bot ve Full int Nuke LV 79-80 olmustur
    adam mısırlı ingilizce konusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Athensteyim adam gibi taxici arıyom.

ben yapabilirim...
    66 lvl nuker
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

/>

Bu Kadar Sp yi Kastırdım Fakat Burda Forumda Konu Acıp Aramadım

Siz Ongların Oraya Gitmeden Penonlarda,Sonarlarda,Yetilerde Dolasmadan kastırmak İcin Burda Arıyorsunuz

Az mantıklı Düşünün Gidin Dolasın Cevrenizde Size Yardımcı Olacak Adamlar Vardır

Bende Rica Etsem Kasarmı
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 18 Haziran 2008; 19:20:17 >

• 32 Lwl 'im
    Pluto Dayım Buwhan + Mujiği Taxi Arıyorum Adam Gibi Taxi Olcak Parası Abartılı OLmasın Xbow Wizard Nuker Tercihimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 18 Haziran 2008; 19:22:26 >
  • Olympus ta 4-5 saatlik mole taxi arıyorum 63 lwl wizardım ong taxi vb. şeyler yaparım
  • plutoda 40 lvlım yardımcı olmaya çalışırım.
    bide new serwerların birinde(hera hariç) 0'dan 40'a kadar kasıcak adam arıyorum(parayla)
  • ben de plutoda wizard kasıyorum dun 16 lvl staff som düstü ss si simdi yok koyarım yarım 24 lvlım benden 6 lv yukseklere tek cekıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

aslında keşke bütün serverlerdeki DH ciler buluşsa
    süper olur en azından diğer adamlara muhtaç kalmayız

ben Plütodayım
    yeni wizard açtım kasıyorum
    şuan 16 lvl
    eski kullanmadı item olan veya kasacak olarn
    taxi dolmuş minibüs hepsi gelsin :)

• benımde eldorado da 33 lvl blader ım var . 1 senedır fılan gırmıyorum. oss telasına dusmustuk. sınav gectı gırdım. dk 1 gol 1 adam geldı dedı kardes taxı lazım mı sasırdım . adama dedım vay be bu kadar gelıstımı oyun. dedım fayton la mı atıyon gıtcegımız yere :D:D meger taxı cok baska bıseymıs :D
  • alps serverında niyalar da kascak aranıyor.malumunuz wizard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ra[H]ZeN -- 19 Haziran 2008; 13:16:45 >
  • quote:

/>

gel poseidona 10 taxiden 8i atıyo ptden

• burdakilerin %80 i aga parti pls aga parti atarmisin aga taxi nekadar byby aga beles taxi yaparmisin aga 30dk kasarmisin aga benide kas diyenler
  • Aegede Taxi yapılır penon yeti vs :) burdan yada oyundan GoNuLCeLeN ulaşabilirsiniz :))
  • athens te taxi hızlı kasan biri olursa iyi olur nıckınızı altına yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingefe -- 1 Aralık 2008; 11:30:01 >
  • 73 lwl wizardım.. Persia ,ong mujıgi,penon Taxilileri yapılır. İsim:Mussthe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 26 Haziran 2009; 18:22:21 >
  • Hort'un böylesi
  • quote:

/>

Gene bi çıkar var kardeşim.Orda dikkat ettiysen kasan adam başkan değil başka adam o başka adamda zaten kasan adam.Loaderden iki çar açıyorlar kendi çarını kasıyorlar ve çarlarına daha iyi ex gelsin diyede adam topluyorlar.Çok yaptım biliyorum bladerime farm yaparken partiye 1-10 arası adam alıyordum 1-2 saatte 25 oluyorlardı

• quote:

Orjinalden alıntı: LegenDofWaR

Aegede Taxi yapılır penon yeti vs :) burdan yada oyundan GoNuLCeLeN ulaşabilirsiniz :))

Wizz Char xDD ben X_NuKeR_Tr hatırladın mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.