Şimdi Ara

Tayland'tan iPad 2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak ayı civarında bir tanıdığımız Tayland'a gidecek.Oradan iPad 2,iPhone 4S gibi ürünler sipariş edebilir miyim? Alınması güvenlimidir? Türkiye içinde kullanımında sıkıntı olur mu?

• iphone a bakacak vakti olur mu ki insanın taylandda
  • iphone veya ipadin 3gli modellerinden alırsan pasaporta imei kaydettirdikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz.
  • 15-20 gün önce taylanddan 2 adet iphone4s, 2 adette iphone4 aldım. Pazarlık yapsın mutlaka yoksa giydirmeye çalışıyorlar :D Fiyatlar gayet uygun orda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

15-20 gün önce taylanddan 2 adet iphone4s, 2 adette iphone4 aldım. Pazarlık yapsın mutlaka yoksa giydirmeye çalışıyorlar :D Fiyatlar gayet uygun orda :)

fiyatlar nasıl bir tane daha düşünyorum ipad2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

15-20 gün önce taylanddan 2 adet iphone4s, 2 adette iphone4 aldım. Pazarlık yapsın mutlaka yoksa giydirmeye çalışıyorlar :D Fiyatlar gayet uygun orda :)

Şöyle ki;
    TLye vurursanız Taylandda ipad2 32 gb + 3g li fiyatları 1000-1100 TL seviyelerinde. Bangkok daha uygun pattayaya göre. 50-100 dolar civarı farkediyor fiyatlar.
    Daha önce Türkiyeden ipad2 almamış olsaydım oradan kesinlikle alırdım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

Şöyle ki;
    TLye vurursanız Taylandda ipad2 32 gb + 3g li fiyatları 1000-1100 TL seviyelerinde. Bangkok daha uygun pattayaya göre. 50-100 dolar civarı farkediyor fiyatlar.
    Daha önce Türkiyeden ipad2 almamış olsaydım oradan kesinlikle alırdım :)

sağol hocam teşekkürler alabilirim ben

• MBK harici biyerden aman almayin ve üstüne mbk'de bile taklit oluyo diyorlar ben bakmistim üst katta birsürü telefoncu var hepsinde original ibaresi var özellikle demekki sahteleri var dikkat etmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

MBK harici biyerden aman almayin ve üstüne mbk'de bile taklit oluyo diyorlar ben bakmistim üst katta birsürü telefoncu var hepsinde original ibaresi var özellikle demekki sahteleri var dikkat etmek lazim

evet en alınabilecke yer mbk fiyat açısından da,
    ben iphone 4s aldım, hat takıp siriye kadar denedim ne olur ne olmaz diye :D
    Ama sorduğunuzda söylüyorlar dürüst şekilde orjinal ya da değil diye. :) Tabi yinede kontrol edin mutlaka
  • quote:

quote:

MBK harici biyerden aman almayin ve üstüne mbk'de bile taklit oluyo diyorlar ben bakmistim üst katta birsürü telefoncu var hepsinde original ibaresi var özellikle demekki sahteleri var dikkat etmek lazim

Ama sorduğunuzda söylüyorlar dürüst şekilde orjinal ya da değil diye. :) Tabi yinede kontrol edin mutlaka

iphone icin bilindik markalarin kiliflari varmi MBK da? elago -griffin-sgp vs ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedowich15

quote:

quote:

iphone icin bilindik markalarin kiliflari varmi MBK da? elago -griffin-sgp vs ..

Bakmadığım için dikkatte etmedim açıkçası. Ama mutlaka vardır, bir hayli çeşit var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.