Şimdi Ara

TAYLOR SWIFT FAN CLUB #13YearsOfTaylor (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.826
Cevap
26
Favori
121.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Calvin Harris ve Rihanna düeti This Is What You Came For, Harris'in #1 olup hit haline gelmiş şarkılarından biri olmuştu. Bugün öğle saatlerinde Taylor'ın satış temsilcisi, şarkının yazarları arasında Taylor'ın da olduğunu, şarkı yazarları arasındaki Nils Sjoberg adlı kişinin aslında Taylor olduğunu ve bu takma adı kullandığını açıkladı.

Bu bilginin şimdiye kadar açıklanmamış olmasının sebebi, Taylor'ın medyaya yansıtmak istememesiydi. Şarkının yayınlanışından bu kadar uzun süre sonra bilgi medyada yer alınca, Calvin Harris Twitter üzerinden Taylor'a tepki gösterdi. Harris'e göre; Taylor'ın bu bilgiyi yayınlamasının sebebi 'Ben Calvin'e #1 numara bir şarkı verdim.' imajı çizmek.

İşte Calvin'in attığı tweet'ler:
    ''Ve şarkıda söylediği minik bir kısım da var. Harika bir söz yazarı ve her zamanki gibi ortalığı yıktı. Müziği ben besteledim, şarkının prodüktörlüğünü ben yaptım, ben düzenledim ve vokalleri ben kırptım. Ve ilk başlarda (Taylor) bunu bir sır olarak tutmak istedi, bugüne kadar takma adla anılıyordu. Bu noktada beni üzen şey, o ve ekibinin birden geri vites yapıp BENİ kötü göstermeye çalışmaları. Eğer yeni ilişkinde mutluysan, bir şeyler yapıp eski erkek arkadaşını alaşağı etmeye çalışmak yerine bu mutluluğa odaklanman gerektiğini düşünüyorum. Biliyorum şu an turnede değilsin, yeni bir şeyler denemek ve tıpkı Katy'e yaptığın gibi birilerini gömmek istiyorsun ama o kişi ben değilim, üzgünüm. Buna izin vermeyeceğim. Lütfen KENDİ hayatındaki güzel yönlere odaklan çünkü zaten harika bir tane elde ettin (Tom ile olan ilişkisinden bahsediyor). Tanrı herkesi kutsasın, mutlu günler.''

Bu kızın kafayı yediği belliydi.

TAYLOR SWIFT FAN CLUB #13YearsOfTaylor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 14 Temmuz 2016; 16:57:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim Kardashian, Snapchat hesabından uzun zamandır bahsettiği Taylor Swift ve Kanye West'in konuşmasını yayınladı. Konuşmada Kanye West ve Taylor Swift, Kanye'nin "Famous" şarkısı hakkında konuşuyor. Kim Kardashian, yaklaşık bir dakikalık bir video yayınladı ve Taylor Swift'in "şarkıyı (Famous) dinlediğini, yalan söylediğini ve masumu oynadığını' söyledi. Kanye West videoda ilk önce Taylor Swift için 'Hala ben ve Taylor sex yapabilirmişiz gibi hissediyorum.' kısmını söylüyor. Taylor da 'Bunu bir övgü olarak alırım' diyor. Videonun montaj olduğunu anlamamız ise, yayınlanan videolar kesilip montajlanmış.
    Kanye West en son 'Ben Taylor'ı ünlü ettim.' diyerek bitiriyor. Kim Kardashian, kendisini korumak için "Taylor ile masaya oturdular ve Taylor, ona kendisini ünlü ettiğini söyledi. Buradan esinlendi." dedi. Ama şarkının gerçek sözlerinde Kanye West 'Ben o sürtüğü ünlü ettim.' diyor.

Taylor Swift, Kim Kardashian'ın yayınladığı videoya tepkisini gösterdi!

Açıklama; "Şu an Kanye West gizlice telefonun aramanı kaydettiğinde, Kim bunu internette paylaştı."

Fotoğrafta yazanlar; "Kanye'nin beni arayıp şarkısında 'o s**rtük' olduğumu söylediği video nerede? Video olmayacak çünkü bu asla olmadı. Sen tüm dünyanın gözü önünde birine 's**rtük' diyerek onun duygusal cevabıyla kontrol edemezsin. Tabiki şarkıyı beğenmek istedim. Kanye bana şarkıyı beğeneceğimi söylediğinde ona inanmak istedim. Dostça bir ilişkimiz olsun istedim. O (Kanye) şarkıyı benim için çalacağını söyledi ama asla yapmadı. Kanye telefon konuşmasındayken destekleyici olmak istedim, ama duymadığın bir şarkıyı 'onaylayamazsın.' Karakterin tüm hikayesini veya şarkısını hiç duymamışken yanlış olmak yalancı olarak boyandı. Ben bu hikâyenin dışında olmak istiyorum, 2009'dan beri asla bunun parçası olmak için sormadım."

Alıntıdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 18 Temmuz 2016; 12:53:07 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift.

Youtube'da bulunanların çoğunu izlemişimdir. Bunları da izledim. Ama youtube'da çok az var zaten. Başka var mıdır hocam?

• Benim bildiğim yok.1989 world tour vardı en son ondan da fan çekimleri var youtubeda.Zaten o tourun görüntüleri apple musicten yayınlanacaktı sanırım,youtube a konulmadı.
  • quote:

Benim bildiğim yok.1989 world tour vardı en son ondan da fan çekimleri var youtubeda.Zaten o tourun görüntüleri apple musicten yayınlanacaktı sanırım,youtube a konulmadı.

Apple Music'ten 1989 tour diye bir şey izlemiştim canlı konser videosu. Görüntü ve ses kalitesi çok iyiydi. Bir tane var di mi 1989 turdan? Başka yok mu?
  • Aslında benim detaylı bir bilgim yok. Sadece apple müzikte yayınlanacak diye hatırlıyorum
  • Şu Snap olayını arıyordum burada buldum, teşekkürler. Millet yılan emojisi koyup duruyor kıza. Ne yalan söyleyeyim eskiden severdim kendisini ancak son dönemde biraz itici gelmeye başladı nedense. Öyle çok magazin okumam ancak ne zaman denk gelsem bir atışma içerisinde veya başka bir olay. Hele o son saç stilini hiç sevemedim. Kardashian sülalesine bulaştıysa zor kurtulur gibi geliyor. Diğer tarafta da Chloe Moretz ile Khloe Kardashian atışıyor. Basına iyi malzeme düşüyordur heralde :)
  • TMZ'ye göre; Taylor Swift, kanun dışı ses kaydı yaptıkları için Kanye West ve Kim Kardashian'a dava açacak.
    Taylor-Kim kavgasına tepki olarak Selena Gomez tweet attı.
    "Konuşulması gereken daha önemli şeyler varken insanlar gerçekten önemli olan konular için seslerini çıkarmıyor? Endüstri etkileyici olmak dışında büyük bir hayal kırıklığı"
    Taylor-Kim kavgasına Demi Lovato'da karıştı
    Demi Lovato arkadaşının 'Kim Kardashian'ı seviyorum" tweetini favorilerine ekledi.
    Ayrıca birinin Selena Gomez'in 'Konuşulması gereken daha önemli konular var" tweetine karşılık olarak atılan "Evet haklısın peki siyahi insanlar ölürken sen ve Taylor neden sesinizi çıkarmadınız?" tweetini de favorilerine ekledi.
    Selena Gomez ve Taylor Swift'i takip etmeyi bıraktı
    '1989' albümü, Amerika iTunes listesinde ilk 30'a yeniden girdi. Ayrıca Taylor'ın beş albümünden dördü, şu anda Billboard 200 listesi içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 21 Temmuz 2016; 14:39:00 >

• Taylor Swift(Instagram)(2gün önce) : "Bu gün eski fotoğraflara bakıyorum çünkü @selenagomez 24 yaşına girdi!
    Hayatımı sensiz hayal edemiyorum, Selena. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 25 Temmuz 2016; 0:25:05 >

• Selena Gomez bir Japon kanalında Taylor Swift hakkında konuştu.

"Bütün şarkılarımı Taylor'a dinletiyorum. Onu ve düşüncelerini seviyorum. Farklı tarzlarda müzik yapsakta her zaman güzel tavsiyeler veriyor"

karliekloss: "Dünyanın bir ucundayken ve en yakın arkadaşın yine de 24. doğum gününü seninle kutlamanın bir yolunu bulduğunda 😘"

Taylor Swift'de tweeti retweetledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 6 Ağustos 2016; 17:58:12 >

• Karlie Kloss: "Medyanın söylediklerimi yanlış anlamasına izin vermeyeceğim. Taylor her zaman arkamı kolladı ve bende her zaman onunkini kollayacağım."

Bu tweeti atmasının nedeni: Bir röportajında Kim Kardashian'ın kibar ve sevece bir insan olduğunu söyledikten sonra medyanın "Karlie Kloss Kim-Taylor kavgasında Kim'i tutuyor" vs. haberleri yapması.

Tom Hiddlesten bu yaz Taylor Swift ile seyahat ederken aldığı ilgiden ne öğrendiği hakkında: "İlginç. Bütün telefonların kamerasının olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ne mi öğrendim? Bilmiyorum, belki bunu söylemek için erkendir. Şunu öğrendim ki bütün hikayelerin farklı tarafları var ve dışarıda doğru olmayan bir sürü hikaye var."

• Camila Cabello, Taylor Swift'in ona verdiği tavsiyeler hakkında konuştu:

"Bir erkekle zorlu bir dönemden geçiyorsam ya da ortada bir erkek sorunu varsa Taylor her zaman 'Bak burda bir şarkı listesi var, senin durumundayken yapmıştım' diyor ya da konu hakkında konuşmak için hemen beni arıyor. Bana her zaman öğretiyor. Bana harika tavsiyeler verdi. Ve gerçekten onu hayatını yaşarken görmek bile size bir şeyler öğretiyor. O çok zarif.

Taylor Swift'in Instagram'da Selena Gomez ile olan fotoğrafı 3 Milyon beğeniye ulaştı. Bu Taylor'ın 3 Milyon beğeniye ulaşan ilk fotoğrafı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 29 Ağustos 2016; 20:08:19 >

• UsWeekly'e göre Taylor Swift ve Tom Hiddleston 3 aylık ilişkilerinin ardından ayrılma kararı aldılar.

Us Weekly'nin haberi;
    "İlişkiye yakın bir kaynak şu açıklamayı yaptı: 'İlişkiye ayrılığı sokan Taylor'dı. Tom ilişkilerinde Taylor'ın da rahat olmasını ve halk içinde yaşayabilmelerini istedi. Taylor ona endişelerini anlattı ama Tom onu dinlemedi. Ve şimdi ayrılar. Tom ilişkilerinin başarısız olması konusunda utanıyor'"

Taylor Swift, 21-23 Ekim'de gerçekleşecek Formula 1 Amerika Grand Prix'te hit şarkılarından oluşan bir tribute ile performans sergileyecek.

• Martha Hunt: "TS6 çıktığında pişman olmayacaksınız"

TS6: Taylor Swift'in 6. stüdyo albümü.

Kesha Grammy ödüllü bir şarkıcı ile çalıştığını açıkladı. Söylentilere göre bu şarkıcı Taylor Swift.

People magazine göre Taylor Swift Tom Hiddleston ile ayrılığından sonra gayet mutlu.

Haber: Taylor Swift'in Tom Hiddleston ile Ayrılığından Sonra Dikkati Hiç Dağınık Değil: 'O Çok Neşeli' Diyor Kaynağımız.

Taylor yaz aşkı Tom Hiddleston ile ayrılığının onu alt etmesine izin vermiyor.
    'Dramatik bir ayrılık değildi ve Taylor son zamanlarda çok neşeli" diyor kaynak.

Ayrılık haberlerinden sadece bir gün sonra şarkıcı yakın arkadaşı Lily Aldridge ile yemek yemeğe çıktı ayrıca bütün gülümsemesiyle Gigi Hadid'nin defilesine katıldı ve ortak arkadaşları Martha Hunt ile vakit geçirdi.

Taylor kız arkadaşlarıyla oldukça kaliteli zamanlar geçiriyor ve stüdyo da çalışmaya devam ederken bir yandan da spor salonuna gitmeyi ihmal etmiyor.

Kaynak:http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1100609359976017&substory_index=0&id=124153444288285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 15 Eylül 2016; 15:57:47 >

• TMZ'in yaptığı habere göre Taylor Swift ve Zayn Malik düeti geliyor.

Taylor Swift, Instagram üzerinden Game of Thrones oyuncuları Sophie Turner ve Maisie Williams'ı takip etmeye başladı.

Taylor Swift'in 'Welcome to New York' şarkısından yola çıkarak başlattığı New York turizm kampanyası kapsamında yaklaşık $40 milyon toplandı. Gelir, New York'taki yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

Taylor Swift, AT&T ile bir anlaşma imzaladı. 4 Şubat 2017'de Super Bowl partisinde performans sergileyecek!

Demi Lovato Taylor Swift'in Bad Blood müzik videosu hakkında konuştu;
    "Büyük ihtimalle bunu söylediğim için başım belaya girecek ama onun kız grubunun içinde normal bir vücuda sahip olan kimseyi görmüyorum. Bu insanların nasıl görünmesi gerektiği ile ilgili yanlış bir görüntü. Bence Katy Perry'i yerle bir etmek ile ilgili bir şarkı yapmak ve video çekmek kadın gücü değil." (Yav he he)

• Bugün, Red albümünün yayınlanışının dördüncü yılı
    - Albüm, ilk haftasında 1.2 milyon satarak birinci haftasında en çok satan country albümü oldu.
    - 'En İyi Country Albümü' ve 'Yılın Albümü' dallarında Grammy adaylıkları kazanmıştır.
    - Billboard 200 listesinde #1 numaraya ulaşmıştır.
    - Amerika'da ilk haftasında 1M+ satabilen 18. albümdür.
    - İngiltere, Avustralya, Kanada, İzlanda, Yeni Zelanda, Çin gibi birçok ülkenin listelerinde ilk 10'a girmiştir.
    - Dünya genelinde 6M kadar satmıştır.
    - Albümden yayınlanan teklilerden We Are Never Ever Getting Back Together #1, Begin Again #7, Everything Has Changed #67, Red #6, 22 #26, I Knew You Were Trouble #2 ve The Last Time #3 numaraya kadar yükselmiştir.
    - Taylor, albümdeki 16 şarkıdan 9 tanesini tek başına yazmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 22 Ekim 2016; 23:19:25 >

• Beni de listeye ekle lütfen.
  • darkpower2000 kullanıcısına yanıt

• quote:

Bugün, Red albümünün yayınlanışının dördüncü yılı
    - Albüm, ilk haftasında 1.2 milyon satarak birinci haftasında en çok satan country albümü oldu.
    - 'En İyi Country Albümü' ve 'Yılın Albümü' dallarında Grammy adaylıkları kazanmıştır.
    - Billboard 200 listesinde #1 numaraya ulaşmıştır.
    - Amerika'da ilk haftasında 1M+ satabilen 18. albümdür.
    - İngiltere, Avustralya, Kanada, İzlanda, Yeni Zelanda, Çin gibi birçok ülkenin listelerinde ilk 10'a girmiştir.
    - Dünya genelinde 6M kadar satmıştır.
    - Albümden yayınlanan teklilerden We Are Never Ever Getting Back Together #1, Begin Again #7, Everything Has Changed #67, Red #6, 22 #26, I Knew You Were Trouble #2 ve The Last Time #3 numaraya kadar yükselmiştir.
    - Taylor, albümdeki 16 şarkıdan 9 tanesini tek başına yazmıştır.

Ona bakarsan Avril Lavigne Goodbye Lullaby albümündeki 14 şarkıdan 7 tanesini tek başına yazmıştı.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.