Şimdi Ara

Taze Kahve | Espresso & Filtre - %45 İndirim Sona Erdi, dh45 kodu %25 İndirimli Olarak Devam Ediyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
10
Favori
45.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egurme

Şu an sitemiz aktif, sitede oluşan yoğunluktan dolayı ufak bir arıza yaşadık, kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    Anca bu saatte siparis verebildim. Umarim p.tesiye kadar elime ulasir :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkorn

Yeni kahveler eklenir mi yakın zamanda? Özellikle benim favorim Kenya/Kariru ve Endonezya/Sumatra. En azında sumatra kahvesi olması lazım diye düşünüyorum.
    Merhabalar; orta ve üst segment 15 çeşit yöresel kahve Eylül-Ekim aralığında eklenecektir. Yakın zaman sayılmaz ancak, kaliteyi biraz daha yukarı taşıyabilmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Önerileriniz için teşekkür ederiz, keyifli forumlar.
  • Arkadaşlar bizim için ilk gün yorucu ve keyifli geçti. Arayı biraz uzun tuttuğumuz için ciddi bir yoğunluk var başlıkta aktif olamadım. Bazı sorular yanıt bulmuş bazıları yanıtsız kalmış, yarın gün içerisinde parça parça dönüş yapacağım. Herkese keyifli forumlar.
  • Kampanya başlayınca tekrar sipariş verdim, teşekkürler.
  • sıçak çikolataya da ekleseniz keşke indirimi, ayrıca kargo belli fiyat üzerine ücretsiz oluyor mu?

Bir de sipariş vermeye çalışıyorum fakat lmit yetersiz diyor ama kredi kartında limit olduğundan eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

sıçak çikolataya da ekleseniz keşke indirimi, ayrıca kargo belli fiyat üzerine ücretsiz oluyor mu?

Bir de sipariş vermeye çalışıyorum fakat lmit yetersiz diyor ama kredi kartında limit olduğundan eminim
    Merhabalar. Sizin başarısız olan işleminizi tespit ettim ancak hemen öncesi ve sonrasında başarılı gelen ödemeler var. Sistemde çok fazla kişi aynı anda ödeme yapmaya çalışınca bazen hata kodu verebiliyor. Tekrar bir deneyebilirseniz, başarısız olursa banka ile iletişime geçeyim.

*Kargo 3 paket ve üzeri ücretsizdir.

*Sıcak çikolata ve diğer toz içecek grubu ürünlerimiz daha çok kafe sektörüne hitap eden ürünler olduğu için indirime dahil etmiyoruz maalesef.
  • Aldıklarım:
    4x100Gr. Fiyat/Performans Harman Kahve Tadım Paketi
    5x100Gr. Güney America Yöresel Kahve Tadım Paketi - 2
    Cold Brew Coffee 200 Ml. 9 Saat Damıtma

Toplamda 900 gr + cold brew kahve 100.92 TL tuttu. Fiyat olarak Tchibo'ya kıyasla bir tık uyguna geliyor.
    2 çeşit kahve alacaksanız kargo ödememeniz için yanına cold brew eklemenizi tavsiye ederim.
    French presste yapacağım, 900 gr kahveyi tek başıma tüketmem uzun süreceği için çekirdek olarak tüketmem lazım, değirmen satın aldım. Gurme değilim ama kahveyi severim. Kahveyi merakla bekliyorum.
  • Siparis no: 15078
    Yarin kargoya verilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: joof

Siparis no: 15078
    Yarin kargoya verilir mi acaba
    Hocam merhabalar;

Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar gelen tüm siparişler toplu olarak Pazartesi günü kargoya teslim edilecektir.

Detaylar için linke göz atabilirsiniz;
    www.e-gurme.com
    e-gurme 6. Yıl Kampanyası
    https://www.e-gurme.com/kampanya-detaylari.html

Keyifli Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

Aldıklarım:
    4x100Gr. Fiyat/Performans Harman Kahve Tadım Paketi
    5x100Gr. Güney America Yöresel Kahve Tadım Paketi - 2
    Cold Brew Coffee 200 Ml. 9 Saat Damıtma

Toplamda 900 gr + cold brew kahve 100.92 TL tuttu. Fiyat olarak Tchibo'ya kıyasla bir tık uyguna geliyor.
    2 çeşit kahve alacaksanız kargo ödememeniz için yanına cold brew eklemenizi tavsiye ederim.
    French presste yapacağım, 900 gr kahveyi tek başıma tüketmem uzun süreceği için çekirdek olarak tüketmem lazım, değirmen satın aldım. Gurme değilim ama kahveyi severim. Kahveyi merakla bekliyorum.
    Hocam umarım memnun kalırsınız. Cold Brew için tam sezonu. Özenle hazırladığımız bir tarifimiz var. Ürünü denedikten sonra görüşlerinizi burada paylaşırsanız çok seviniriz. Keyifli forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

tadım paketlerinde de indirim olmuyor sanırım
    Tadım paketlerinde indirim oluyor hocam ama sepette en az 2 parça ürün olması gerekiyor. Yalnızca bir tadım paketi alırsanız kod çalışmaz. Yanına başka bir kahve veya Cold brew ürünü ekleyebilirsiniz. Keyifli forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba,

Paket açılmadan kahvenin tazeliğini koruma süresi ne kadardır acaba? Haftada 4-5 fincan tüketiyorum. Çekirdek olarak alıp kendim çekiyorum. Kampanyadan yararlanabilmek için 2 paket aldığımda bana bayağı idare eder gibi geliyor. Bu nedenle tazelik süresi önemli.

sağlıcakla
    Merhaba,

Acaba bu soruma bir yanıt alabilir miyim?

sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba,

Acaba bu soruma bir yanıt alabilir miyim?

sağlıcakla

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Öncelikle çekirdek olarak mı? Öğütülmüş olarak mı? sipariş vereceğiniz önemli.
    Sonrasında ise çekirdek olarak alacaksanız bu ürünü kendiniz öğütüp espresso olarak mı filtre olarak mı tüketeceğiniz önemli.

Öğütülmüş olarak satın alacaksanız zaten öğütüldükten sonra 10-15 dk içerisinde ciddi bir aroma kaybı yaşanır. Sonrasında da 3-5 gün içerisinde tamamen aroma kaybedecektir.

Çekirdek olarak satın alacaksanız valfli paketinde muhafaza ettiğiniz sürece espresso için 40-50 gün filtre için 20-30 gün yüksek performans almaya devam edersiniz.

• Sn. egurme ve diger bilgili arkadaslar.
    Kahveden cok anlamam. De longhi nin tam otomatik elatta modeli kahve makinasini yeni satin aldim.
    Degisik tipte bircok kahveyi denemeye basladik.
    Kisiye gore degisir yazmissiniz ama bu makina icin kaliteli cekirdek kahve cesitlerini yazabilir misiniz. Deneyerek kendimize en uygununu bulmaya calisayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Sn. egurme ve diger bilgili arkadaslar.
    Kahveden cok anlamam. De longhi nin tam otomatik elatta modeli kahve makinasini yeni satin aldim.
    Degisik tipte bircok kahveyi denemeye basladik.
    Kisiye gore degisir yazmissiniz ama bu makina icin kaliteli cekirdek kahve cesitlerini yazabilir misiniz. Deneyerek kendimize en uygununu bulmaya calisayim.
    Hocam merhabalar, makinenizi güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.
    Yöresel çeşitler derya deniz, başlangıç seviyesinde bunlar üzerinden konuşmak bana bilgi kirliliği gibi geliyor. Aradığınız tadı, kavurma profilini, aromatik çeşitliliği vs. keşfetmeniz zaman alabiliyor.
    Daha önceden kampanya başlıklarında espresso ile ilgili önerilerde bulunduk. Tüm bunların neticesinde 6 etaplı kampanyamızda espresso için en fazla tercih edilen harman kahvelerimiz; Soft Cream Blend, Silver Blend ve Balanced Blend'tir. Bu 3 çeşit arasında Balanced Blend %100 Arabica diğer 2 çeşit de ise az miktarda Robusta mevcuttur. Robustalı ürünlerde aromatik zenginlik düşük, topraksı tat hakimken krema oranı da yüksektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Benim de kahvem bitmek üzere. Beklemedeyim
    Kampanyamız yayınlanmıştır, keyifli alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moozcan

Benim de 5-6 günlük kahvem kaldı
    Son siparişimde en beğendiğim kahve Peru Grade 1 oldu bu arada.
    Olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. Kampanyamız yayınlanmıştır, keyifli alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

Hocam yeni kampanya olmayacak mı Temmuz için?
    6. yaş kampanyamızın 6. ve son etabı yayınlanmıştır. Keyifli alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk35461

Bu seri de çok güzel çıktı, özellikle Guatemala huehuetenango kahvesini çok beğendim. Teşekkürler
    Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Stokta olmayan kahvelerin sayfada gösterilmemesini sağlamak o kadar da zor olmamalı...
    Hocam selamlar,

Aslında sitede gözüken tüm kahveler stokta var. Kampanya zamanında kaldırabileceğimizden fazla bir yoğunluk ile karşılaşmamak için kampanya öncesinden ürünleri sanal stok adetleri ile sınırlıyoruz ve devamında kontrollü bir şekilde arttırıyoruz.

Bu sebeple tüm ürünlerin stokta gözüktüğü zaman sipariş verebilmek için kampanyanın ilk saatlerini tercih etmek gerekmektedir.

Keyifli forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.