Şimdi Ara

TAZE SQ DROP vol 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce bi güzellik yapmıştı SQ. Bu günde boss dolanırken 2. güzelliğini yaptı. Darısı herkesin başına..

TAZE SQ DROP vol 2

Daha önceki drop umuz
     TAZE SQ DROP vol 2

• yapabileceği en güzelliği yapmış sq hayırlı olsnbu arada drop adama çıkmış.o sana ne güsellik yapıo acaba merak ettim sakıncası yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodyguard_F1

yapabileceği en güzelliği yapmış sq hayırlı olsnbu arada drop adama çıkmış.o sana ne güsellik yapıo acaba merak ettim sakıncası yoksa

Adam dediğin zaten arkadasım. İlk kez boss kesmiyoruz :). 2. resme bakarsan anlarsın :)
  • H.o
  • h. olsun.süper drop ne diyelim
  • saolun darısı başınıza
  • off o kadar kestim ki hepsi bash
    artık kesmemeye basladım
    ama bu ssleri görünce.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alt köşede yazan yazıyıda sen mi yazdıN?
  • iron necklace kendi grubunda alternatifsız bı takıı bence takılar içersınde yerıı doldurulamayacak tek takı hayırlı olsun dıyelım...
  • g2de şimdi samma ve sq kestik golemlerin orda coin
  • helal h.o
  • hayırlı olsun
  • H.oLSun Cıkabilecek En ii itm
  • yav bu nedir ALLAHIM kafayı yiyecem şimdiye kadar kestiğim bosları saysam burdan istanbula yol olur hep baş... millete gavur şansı var...yahu

bu arada hayırlı olsun kardes
  • kardes kacıncı serverda kestin söelr misin 1 2 3 ? hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13

kardes kacıncı serverda kestin söelr misin 1 2 3 ? hayırlı olsun

saol 3. serverda kestik
  • Bir dipnot yazacagım. bu 2 resim arasında sanırm yaklasık 1.5 ay var. Beraber kestiğimiz boss sayısı 300-500 civarı (cz hariç) işte arkadaşlarınızı doğru seçerseniz, 2. kez in dropu alabilirsiniz... Öbür türlü 1 item çalan adam anca o itemi alır. O itemden baska degerli iteme asla sahip olamaz... Hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkowarss -- 20 Eylül 2007; 3:57:43 >
  • hayırlı olsun
  • valla ne diyelim hayırlı olsun server neresi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkowarss

Bir dipnot yazacagım. bu 2 resim arasında sanırm yaklasık 1.5 ay var. Beraber kestiğimiz boss sayısı 300-500 civarı (cz hariç) işte arkadaşlarınızı doğru seçerseniz, 2. kez in dropu alabilirsiniz... Öbür türlü 1 item çalan adam anca o itemi alır. O itemden baska degerli iteme asla sahip olamaz... Hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler..

İmzanda gm olduğum dönemden 1 ss Yazıyor saçma geldi resm bana ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.