Şimdi Ara

TBF'yi WF kazanmazsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TBF'yi WF 3-2 kazanmazsa aha buraya yazıyom hepinize benden bi çay

• OHA koskoca çayı nasıl veriyon la ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VergHerl

OHA koskoca çayı nasıl veriyon la ?
    Kazanamayacak hatta 3-0 yenilecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeusunAmcası -- 28 Haziran 2014; 16:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xspecti Tanımıyorum

Bu mesaj silindi.
    DP-WF final oynar ama kim kazanır bilmem. İnşallah WF alır artık DP'yi şampiyon olarak görmek istemiyorum(WF taraftarı değilim tek bir takımın sürekli şampiyon olması seyir zevkini düşürüyor)
  • Dp tüm maclar 3-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

DP-WF final oynar ama kim kazanır bilmem. İnşallah WF alır artık DP'yi şampiyon olarak görmek istemiyorum(WF taraftarı değilim tek bir takımın sürekli şampiyon olması seyir zevkini düşürüyor)

Alıntıları Göster
    Az önce BPI'ın maçını izledim, çok alt düzey maçlar görüyoruz. Hani ezen takım bile doğru hamleler yaparak ezmiyor koordinasyon yok. Kaldı ki BPI oldukça iddialı takımlarından TR'nin. WF geçen sefer iyi zorladı TT de eğer doğru işler yapar fantazi yapmazsa zorlar. Hiçbiri yetenek olarak DP'den aşağıda takımlar değiller ama strateji ve takım koordinasyonları çok düşük. DP geri düştüğü maçlarda bile oyun disiplini ve koordinasyonuyla kazanmayı biliyor iyi oynadıklarından değil. Temel bir takım şeyleri kusursuz yapıyorlar, benim favorim TT.

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Az önce BPI'ın maçını izledim, çok alt düzey maçlar görüyoruz. Hani ezen takım bile doğru hamleler yaparak ezmiyor koordinasyon yok. Kaldı ki BPI oldukça iddialı takımlarından TR'nin. WF geçen sefer iyi zorladı TT de eğer doğru işler yapar fantazi yapmazsa zorlar. Hiçbiri yetenek olarak DP'den aşağıda takımlar değiller ama strateji ve takım koordinasyonları çok düşük. DP geri düştüğü maçlarda bile oyun disiplini ve koordinasyonuyla kazanmayı biliyor iyi oynadıklarından değil. Temel bir takım şeyleri kusursuz yapıyorlar, benim favorim TT.

Alıntıları Göster
    hala wfnin kazanacağını düşünenler var(hatalarını düzeltmedikleri sürece) tbf finali yine her zamanki gibi dp-tt olacak ve tt kazanacak burayada yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 28 Haziran 2014; 16:44:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

hala wfnin kazanacağını düşünenler var(hatalarını düzeltmedikleri sürece) tbf finali yine her zamanki gibi dp-tt olacak ve tt kazanacak burayada yazıyorum

İki kere finalde karşı karşıya geldiler yine gelirler mi kesin değil her zaman ki gibi mi oldu
  • TT kazanamazsa kendimi suresiz olarak ciziyorum
  • quote:

Eğer Zergsting giderse ben de TT'nin kazanmasını isterim
  • WF <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

WF <3
    zaaaaaaaaaaaaaa bence artık tt wf den daha good zaaa qnqa za
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalpencee

zaaaaaaaaaaaaaa bence artık tt wf den daha good zaaa qnqa za

Alıntıları Göster
    yaz finalinde yaptıkları hataları yapmazlarsa alıcaklar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

quote:

İki kere finalde karşı karşıya geldiler yine gelirler mi kesin değil her zaman ki gibi mi oldu

wf 1 kere geldi

@Kerry Ray King işi ciddiye alsa iyi ama yaşından mı dolayı ciddiye almıyor

• quote:

quote:

quote:

wf 1 kere geldi

TT alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

TT alır.

Alıntıları Göster
    Dp almasın da hangi takım alırsa alsın. Dp taraftarıyım ama yeter her şeyi tek bir kişi kazanınca olmuyor be. Ayrıca kaybetsinler de daha çok çalışsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jesus

Dp almasın da hangi takım alırsa alsın. Dp taraftarıyım ama yeter her şeyi tek bir kişi kazanınca olmuyor be. Ayrıca kaybetsinler de daha çok çalışsınlar.

Alıntıları Göster
    yine dp kazanır rakipsiz takım gibi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xspecti Tanımıyorum

Yalancıyı ?

dilenci
  • quote:

quote:

quote:

wf 1 kere geldi

TT-wf olarak bakacaksak WF 2 sayılır ilk maç takı kadro şimdiki WF nerdeyse zaten benim WF yi tuttuğum yok ah nerede o eski hwa kadrosu

• dp kazanmazsa hesabımı çekilişle veriyorum çekilişe katılmak isteyenler alıntılasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.