Bildirim
!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (76. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yusuf tebrikler sanırım sezon başında konuştuklarımızı Sayın Afşin Bey'e bir bir hatırlatmışsındır Miami loser olmaya devam ben demiştim demiyorum artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Dekan53
Yusuf tebrikler sanırım sezon başında konuştuklarımızı Sayın Afşin Bey'e bir bir hatırlatmışsındır Miami loser olmaya devam ben demiştim demiyorum artık
Lebron hakkaten loser:) o 2 sayı farkla yenildiğim maçta 30 saniye kala smaç kaçırdı . Adamda winner , clutch , karakter , "0".
Adam değilsin Lebron başka da bişey demiyorum:) -
Abi yapma aramızda 4 maç yaptık gördün benim elimdede Lebron ın loser olduğunu hatta sen bana önermiştin son çeyrek lebron ı çıkar diye :)
Tebrikler Hou -
loser lebrom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostControl666 -- 2 Ekim 2011; 23:38:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .CeM.
Abi yapma aramızda 4 maç yaptık gördün benim elimdede Lebron ın loser olduğunu hatta sen bana önermiştin son çeyrek lebron ı çıkar diye :)
Tebrikler Hou
İşte o hatayı yapıp çıkarmadım son çeyrek Lebron u. Zaten baştan yanlış yaptım ilk 5 e alarak aslında en iyi 6.adam olabilirdi:) -
" THE NBA FİNALS " daha başlamadı mı beyler ? -
2K12 alan var mı beyler -
Nba12 yi aldım,oynadım 3-5 maç.Oyun çok değişmiş gibi geldi bana atışlar,potayı zorlamalar,post move'lar filan çok çeşitli o yönden güzel olmuş bence ama playbook'ları biraz karmaşık olmuş zamanla çözücez inşallah onu da :) -
Yeni ev tuttuk taşınıyoruz.
Adresimiz:http://forum.donanimhaber.com/m_53404863/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 7 Ekim 2011; 2:28:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zeji777
Yeni ev tuttuk taşınıyoruz.
Adresimiz:http://forum.donanimhaber.com/m_53404863/tm.htm
pılınızı pırtınızı toplayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_Bay -- 7 Ekim 2011; 3:32:58 > -
elvada sayfa... -
elveda... -
-
Güzel turnuva için herkeze tesekkurler biraz sıkıntılı olsada zevklıydı 2k12 gelmesını bekledı herkez sıkıntı bundan olsa gerek neysekı bıttı.. Yusufu tebrikediyorum beraber şampiyon olduk benım sahsı fıkrım bu :):) -
6 sezonda emeği geçen bütün dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim harika bir birliktelik oldu. -
Arkadaslar Marion takasa açıktır. Pc ye pek takilmadigimdan tekliflerinizi 2k12 üzerinden gönderirseniz değerlendiririm. SF oyuncular tercih sebebidir :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X