önceden ana baba adı vs. olan kısmı doldurmak yetiyodu ama az önce denedim cilt no boş geçilemez diyo. nerden bileyim ben cilt no ne, aile sıra no ne?
başka bi yol yokmu?
Kimin kimlik nosunu sorgulatıyorsun?
İnsan kendi kimlik nosunu sorgulatacaksa alır kimliğinin arkasına bakıp doldurur oraları dimi...
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
quote:
Orijinalden alıntı: Psychopath Bird
önceden ana baba adı vs. olan kısmı doldurmak yetiyodu ama az önce denedim cilt no boş geçilemez diyo. nerden bileyim ben cilt no ne, aile sıra no ne?
başka bi yol yokmu?
İnsan kendi kimlik nosunu sorgulatacaksa alır kimliğinin arkasına bakıp doldurur oraları dimi...
nüfus cüzdanı yanında yok demekki. olsa sorgulatma gereği duymaz zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: _conscript_
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
quote:
Orijinalden alıntı: Psychopath Bird
başka bi yol yokmu?
nüfus cüzdanı yanında yok demekki. olsa sorgulatma gereği duymaz zaten...
çok şükür birisi anlamış durumumu. hey allahım kimliğim yanımda olsa kimlikten bakarım zaten. kimliğim yanımda değil ki tc kimlik no mu bulmaya çalışıyorum netten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme