Şimdi Ara

TCDD hakkında merak ettiklerinizi cevaplıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meymür

De22000 sürmek istiyorum ama şu bir gerçek makinist tanıdığın olmadan asla giremiyorsun makinaya

22000 lik ile 33000 arasında sürüş bakımından bir fark yok .Gerçekten kullanış bakımından çok kolay.Nerde yaşıyorsunuz belki bir gün yardımcı olurum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

Orijinalden alıntı: Jagen H'ghar

Evet arkadaşlar.İçinde çalışan birisi olarak merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım

Ankara-İstanbul hızlı tren çalışıyor mu su an

tamamlanmadı
  • Hangi universitelerde bu egitimi alabiliriz? Yht yada normal makinistlik bolumleri icin.
    Kadro kac kisi oluyor? Kac kisi basvurup yerlesebiliyor?
    Her yil kpss ile alim oluyor mu yoksa 2-3 yilda bir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

Hangi universitelerde bu egitimi alabiliriz? Yht yada normal makinistlik bolumleri icin.
    Kadro kac kisi oluyor? Kac kisi basvurup yerlesebiliyor?
    Her yil kpss ile alim oluyor mu yoksa 2-3 yilda bir mi?

Sivas ve Eskişehir de bölümler var örneğin.Bu yaz 400'e yakın makinist işçisi alınacak.Tcdd ihtiyacı olduğu zaman kadro açıyor.Zaten mezun sıkıntısı olduğu için şartlara uyupta açıkta kalan olmuyor.
  • ist eskişehir yht ne zaman bitiyor
  • quote:

Evet arkadaşlar.İçinde çalışan birisi olarak merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım

ne olarak görev yapıyorsunuz?
    bende eskişehir depoda staj yapıyorum yazın buraya makinist işçi kadrosu açacaklar diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 3 Haziran 2013; 15:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

ist eskişehir yht ne zaman bitiyor

2013 sonuna diye biliyorum.İnşaat tarihleri hakkında bilgim yok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

bende eskişehir depoda staj yapıyorum yazın galiba makinist işçi kadrosu açılacak pmyo ile tcdd arasında gidip geliyorum sürekli

Bende sizin yollarınızdan geçtim hocam stajyer makinistim.Kpss'ye girdiniz değil mi?Kaç puan aldınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

bende eskişehir depoda staj yapıyorum yazın galiba makinist işçi kadrosu açılacak pmyo ile tcdd arasında gidip geliyorum sürekli

Bende sizin yollarınızdan geçtim hocam stajyer makinistim.Kpss'ye girdiniz değil mi?Kaç puan aldınız?

bu sene girip 78 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 4 Haziran 2013; 13:03:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meymür

De22000 sürmek istiyorum ama şu bir gerçek makinist tanıdığın olmadan asla giremiyorsun makinaya

22000 lik ile 33000 arasında sürüş bakımından bir fark yok .Gerçekten kullanış bakımından çok kolay.Nerde yaşıyorsunuz belki bir gün yardımcı olurum size

6. Bölgedeyim hocam 24000lik cenneti gerçi artık Adana'ya 22ler geldi bir adana Mersin güzel olur makinada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

quote:

Her ay ne kadar maas aliyosun? (Net)

Calisma sureleri nasil?
    Universite okudun mu?
    Okuduysan dersler nasildi icerik olarak?

1.432 net maaşım var bir kaç aya yardımcı makinist olacağım km doldurmaya çalışıyorum.Stajyer gibiyim henüz.Yardımcı makinist arkadaş var 2.600-2800 arasında alıyor.Km başına da para alıyor

1.Makinistlerin Çalışma süreleri çok düzensiz.Gece-gündüz yok.

2. Yht bölümünü okumayı düşünüyorum.

3.Dersler bildiğim kadarıyla tren dinamiği,tren trafik yönetimi ve uygulamalı dersler

bildiğim kadarıyla memurlar o kadar para alıyor makinist işçilerin ücretleri aşırı derecede düşük.
    eskişehirdekiler 1.500 maaş alıyorlar ama yola gitmiyorlar postalarda yatıp duruyorlar
    cidden bu yola gitme olayı gerçekten büyük bir para getiriyor mu? birde yola gitmek eğlenceli mi sıkıcı mı?

• ne olacak bu ülkenin hali
  • Uzun yola ciktinizmi ne gibi avantaj ve dezavantajlari var ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.