Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdada DE18115 Durmuşken Vagonları Bölen Makinist Geri Gitmek Üzereyken Gelen Yük Vagonları Yüzünden Raydan Çıkan Lokomotifi Gösteriyor.

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 1 Ağustos 2006; 18:52:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HERCAİ01

http://www.railsimulator.com/en/index.htm
    selam oyun muhdemelen 2007 de cıkacak ea yapıyor bu oyunu ama adamlar gerçekden süper birşey yapacaklar sonucta ea firması bildiginiz gibi bir cok oyunda başarısını biliyoruz bu oyunda bayadır yapılmakda grafikler cok harika olacaga benziyor örnek resimlerde oldugu gibi oyun süpere benziyor oyun cıktıkdan sonra vol 3 tcdd tren modelleri eklenecek tabii microsoft train similatör 2000 yıllarında cıkmışdı şimdiki programlara göre grafikleri zayıf ama yinede vol 3 bunu biraz olsun degiştiriyor

Burdaki resimleride görünce oyun dünyasının nerelere gittiğini gördüm biz daha ageofempires2 midtown maddnes lerde kaldık.

• evet oyun dünyası cok hızlı bir şekilde gelişiyor daha ziayde oyun şirketleri oyunu yaparken kotları acık tutuyorlarkii path yada yamalarlar güzelleştiriyorlar...
  • ARKADAŞLAR OYUNU OYNADIM YA ÇOK GÜZELMİŞ HA.HELE Bİ BÖLÜM VAR TREN KENDİ KENDİNE GİDİYO SEN İZLİYOSUN VAGONDAN.ÇOK GÜZEL YAW.KEŞKE TÜRKİYE HARİTASIDA OLSA ŞÖLE İSTANBUL ANKARA ADANA FALAN NE GÜZEL OLUR.BİDE BEN TCDD NİN TRENİNİ EKLEDİM MAKİNİST BÖLÜMÜ ÇOK KARIŞIK BİDE İLERİYE BAKILMIYOR.O NASI OLCAK YAW?
  • ileriye baka bilirsin her acıdan şu an tuşları hatırlayamadım ama 1 tuşuna basıyorsun ileri geri ok tuşlarıyla acı verebiliryorsun oyun kulanma bölümü cok karışık gözüksede hepsinin kulanımı hemen hemen aynıdır..bir ekre cözdünmü gerisi gelir..türkiye rotasına gelince inşallah oda birgün olacagına inanıyorum buda bir ekip işidir cünküü resimler cekilmesi lazım videolar sonra hatı yapmak için arkadşların olması lazım ama mtst bu biraz demeyeim cok zaman alıyor...
  • arkadaşlar biraz önce railroad simulator 2006 dosyasının içinde trains.ja uzantılı dosya var bu dosyayı bir acabilsem tcdd trenlerini ekleme yapabiliriz diye düşünüyorum bu oyun cok harika bircok yenilik var mesela istasyondan yolcu alabiliyorsun yük indirip yük alabiliyorsun mesela treni yönlendirebiliyorsun istedigin yeri seciyorsun tren oraya gidiyor istedigin vagonu alıp bırakabiliyorsun bu train simulator gibi degil tren ve ses dosyasını tek dosya olarak yapmışlar ja uzantılı dosyayı bir acabilsem.cok degişiklikler yapabiliriz.
  • zannetmem arkadşaım yeni nesil oyunların dosyları çok karışık içine girmek biraz zor
  • Arkadaslar merhabalar, ben t.trains vol 3.0 cdsi var ama son modeller yok de2200 falan ,Şafak beye de bir kac kere mail attm ama hala cevap gelmedi.En azından sadece de2000 i msn den yollayabilcek bi arkadaş var mı ya da bu son modelleri temin edebilmek için Şafak beye nasıl ulaşabilirm..
  • hayır atamayız çünkü vol 3.0 içinde tüm lokolar vardır.
  • Ben de ki Vol 3.0 da yok diyorum..Kimseyi kandırma niyetinde değilim..Ben cd yi aldığımda dizeller yapım aşamasındaydı.2 tane model için adamdan cd istemiym dedim..
  • selam arkadaşlar vol 2 de tüm modeller vardır vol üste ise yeni cıkan tüm modeller var vol 3 de ise daha yeni cıkan bir seri bundada yenilikler var de24000 de22044 e43 binlik gibi modellerin yeni versiyonları var bence vol 3 almanı tavsiye ederim şafak beye buranın adresini verdim kendisi bugun yarın girer siteye emin olun attıgınız tüm maillere cvp verecekdir sadece bu sıralar pek internete giremiyor ama sürekli model üzerinde calışıyor arkadaşlar..şu an e43 binlik modelin kabin ve dış kaplamasıyla ilgili calışma yapıyor yenilikler sürekli geliyor...
  • http://finance.groups.yahoo.com/group/trenler/
    http://groups.yahoo.com/group/TurkTrenMaketleri/

arkadaşlar yukarda verdigim adreslerde tren sever arkadaşlarıMIZIN mesajlaştıgı mail adresi biri trenler hakkında her türlü bilgi alışverişi yapılıyor diger sistede ise maket yapımıyla ugraşan arkadaşlarımızın sitesi girip görmenizi isterim saygılarımla

• tulomsas

TCDD tren similatörü
  • DE 18115 ORİENT EXPRESİNE VAGONLARINI GÖTÜRÜRKEN

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 2 Ağustos 2006; 16:25:45 >
  • DE 22044VE DE 24390 BULUŞMA BEKLİYOR

TCDD tren similatörü
  • makinist pamukkale ekspresi yokmu ya de 24000 9 vagon 1 jena 5 pulman 1 yemekli 1 yataklı 1 kuşetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 2 Ağustos 2006; 17:03:28 >
  • var olmaz olurmu onuda eklerim
  • oo süpersin be eklersen sevinirim en bayıldığım expreslerden biri
  • yalnız pamukkalenin makinası 24000 lik degil E 43000 jeneratörde yok
  • bende ekliyim dedim

TCDD tren similatörü
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.