Şimdi Ara

tchibo.com.tr Erkek kuş tüyü mont 134,95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cegzm

Millet ürünler geldi. Kapitone yelek rengi çok güzel . SS atarım isteyen olursa eğer . Kuş tüyü mont yükte çok hafif varlığı ile yokluğu neredeyse bir diyebilirim. merak ettiğiniz konular varsa mentionlayın dönmeye çalışırım. saygılar

kuş tüyü montun bayan olanının indirimini bekliyorum bende hocam foto atma şansınız var mı sıcaklığı nasıl bilgi verirseniz tşk
  • Loves_ L kullanıcısına yanıt
    tabiki ama benim aldığım kuş tüyü mont . konunun başında geçen ürünü aldım ben. benim babam için aldığım yelek kapitone yelek diye geçmekte ama oda sanırım içinde elyaf var. babam giydi evin içinde kullanmak için aldık . 30 dk geçmedi sıcak oldu diye çıkardı. ama sizin alacağınız kuş tüyü montsa yada kul tüyü yelekse şundan emin olun ankarada dışarıda -11 derece soğuk var yapısı çok ince ama hava almdığı için kesinlikle ben üşümedim üşünebileceğini de sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegzm

tabiki ama benim aldığım kuş tüyü mont . konunun başında geçen ürünü aldım ben. benim babam için aldığım yelek kapitone yelek diye geçmekte ama oda sanırım içinde elyaf var. babam giydi evin içinde kullanmak için aldık . 30 dk geçmedi sıcak oldu diye çıkardı. ama sizin alacağınız kuş tüyü montsa yada kul tüyü yelekse şundan emin olun ankarada dışarıda -11 derece soğuk var yapısı çok ince ama hava almdığı için kesinlikle ben üşümedim üşünebileceğini de sanmıyorum.

Yok hocam onun için demedim rengi görüntüsünü görmek için dedim tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loves_ L kullanıcısına yanıt
    tamam hocam yarın halletmeye çalışırım.:)
  • Almadan önce bedeninde dikkat edin emin olduğunuzu alın . Bir adet kazak aldım değişime gönderdim değişim onaylanmasına rağmen 50 gün boyunca stokta var sevk edilecek dediler en sonunda geri ödeme yapacağız dediler iki buçuk aydır oyalıyorlar. Müşteri hizmetleri sadece bir telefon hattı olması amacıyla kurulmuş , hiçbir bilgi vermiyorlar ve çözüm üretemiyorlar. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srtc39 -- 25 Ocak 2016; 23:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srtc39

Almadan önce bedeninde dikkat edin emin olduğunuzu alın . Bir adet kazak aldım değişime gönderdim değişim onaylanmasına rağmen 50 gün boyunca stokta var sevk edilecek dediler en sonunda geri ödeme yapacağız dediler iki buçuk aydır oyalıyorlar. Müşteri hizmetleri sadece bir telefon hattı olması amacıyla kurulmuş , hiçbir bilgi vermiyorlar ve çözüm üretemiyorlar. Bilginize

Değişim sorun oluyor evet ama iade konusunda hiç bir sorun yaşamadım hocam bir sorun olunca iade edip tekrar alın. Perşembe günü ulaştıysa cuma günü iade yaptıklarını bile gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loves_

Merhaba, fiyatlar gayet uygun gözüküyor hatta %23 indirimle kuş tüyü mont 103,91 tl oluyor ki bence baya sıcak, tavsiye bekliyoruz.

Kuş tüyü mont = %23 indirim = 103,91

mikrofiber mont = %23 indirim = 53,86 + kargo

kapitone mikrofiber mont = %23 indirim = 76,96

%23 indirimi çek satışta 5 tl ye alabilirsiniz. tchibo ' nun kalıpları biraz geniştir ben özellikle üst giyimde her zaman 1 beden küçük alıyorum. iyi forumlar.

KUŞTÜYÜ KAZ TÜYÜ VS .... hayvanları canlı canlı yoluyorlar sırf insanoğlu güzel güzel giyinip ısınsın diye. sanki başka bir montla ısınma imkanı yokmuş gibi. almayın aldırmayın. youtube dan kaz tüyü nasıl üretiliyor diye aratıp izleyin içiniz acır hayvanlara. yazıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuklarotesi

quote:

Orijinalden alıntı: Loves_

Merhaba, fiyatlar gayet uygun gözüküyor hatta %23 indirimle kuş tüyü mont 103,91 tl oluyor ki bence baya sıcak, tavsiye bekliyoruz.

Kuş tüyü mont = %23 indirim = 103,91

mikrofiber mont = %23 indirim = 53,86 + kargo

kapitone mikrofiber mont = %23 indirim = 76,96

%23 indirimi çek satışta 5 tl ye alabilirsiniz. tchibo ' nun kalıpları biraz geniştir ben özellikle üst giyimde her zaman 1 beden küçük alıyorum. iyi forumlar.

KUŞTÜYÜ KAZ TÜYÜ VS .... hayvanları canlı canlı yoluyorlar sırf insanoğlu güzel güzel giyinip ısınsın diye. sanki başka bir montla ısınma imkanı yokmuş gibi. almayın aldırmayın. youtube dan kaz tüyü nasıl üretiliyor diye aratıp izleyin içiniz acır hayvanlara. yazıktır

abi bir siz biliyorsunuz bunu helal

DOWNPASS onaylı kalite

Bütün DOWNPASS simgeli ürünlerde yalnızca hayatta olmayan hayvanlardan elde edilen tüyler kullanılmaktadır. DOWNPASS ürünleri yetkili test enstitüleri tarafından sıkı kalite kontrolleri ile denetlenmektedir.

ürünün sayfasında bu yazıyor bakarsın etiketine böyle bir şey yazmıyorsa iade edersin bizim millet hep böyle bir şey olunca hemen koruma moduna geçiyor.

• Bilen bilmeyen herkes yorum yapıyor . Sizler kadar bizde hayvan seviyoruz merak etmeyin . DOWNPASS yaz birde youtube da onların videolarınıda izle istersen sonra gel tartışalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.