Şimdi Ara

Tchibodan altlimitsiz %30 Sizi Özledik İndirimi! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
16
Favori
21.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkiler de kargo aşamasında gözüküyor.
  • Benim siparşim bugün fatura aşamasında idi. Şimdi siparişlerim kısmı boş.

Ekleme: az önce kargoya verilmiş gözüktü. Sanırım sipariş durum güncellemelerinde anlık gitgel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bireysel.emeklilik -- 27 Ağustos 2015; 23:11:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Benim sipariş iptal edildi. umarım sizinkiler iptal olmaz. Kapıda ödemeyi seçmiştim ondan demiştim. Ama sizlerde de sıkıntı çıkınca kuşkulandımm. Müşteri hizmetleri Hediye çeki teklif etti Ne olacak bakalım. Sizde arayın

• benim sparişlerde sorun yok fatura kesildi yazıyor hepsinde
  • Bana paketlendi diye mesaj geldi dün, bugünde eve kargo geldi:) kargolandı mesajından önce kargo geldi. Yalnız gerçekten kaliteli ürünleri var 2 kez alışveriş yaptım hiç pişman değilim..

• Eşim adına Katlanır sandalye siparişi verdim. Yurt içi kargodan Kahve makinanız 188.96 tl kapıda ödeme seçeneğiyle postalanmıştır mesajı geldi.Ne alaka!

• Benimkiler dün eksiksiz geldi. Sorun yok. Pantolon askısı almıştım iki tane keşke iki tane daha alsaymışım diyorum. Malzeme kaliteleri süper.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan4423

benimki de "hazırlanıyor" aşamasında gözüküyor. banka hesabıma baktığımda oto koltuğunun parası çekilmemiş gözüküyor. bu normal mi arkadaşlar?

bende de aynı şekilde.
  • forum üyeleri olarak artık nasıl yüklendiyseniz tchibo sallanmış ama yıkılmamış.. yakında kargolarınızı gönderirler haha
  • Ben de 15 dk kala 168 liralık alışveriş yapmıştım %30 + %15 ile
    Az önce baktım fatura kesildi kargo firması bekleniyor diyor
    Pazartesi gelir heralde, işyeri adresini vermiştim

Bayaa bir kapsül kahve aldım, inşallah son kullanma tarihleri yakın gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchAngeL07 -- 28 Ağustos 2015; 10:15:53 >
  • Ürünlerim teslim edildi.
    Oto koltuğu alan arkadaşlar pişman olmayacaktır.Ben beğendim.Oğlan biraz huysuz umarım o da sever.
    Akşama araca monte edeceğim.
  • arkadaşlar %30luk indirim devam ediyor mu? verilen kod geçerli midir hala...
  • benim oto koltuğu da kargolanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 28 Ağustos 2015; 17:28:10 >
  • Kahveler sorunsuz geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 28 Ağustos 2015; 18:10:23 >
  • Kahveler 02.2016 ve 06.2016 tarihli geldi bana.Yakın tarihlileri göndermişler.

• Arkadaşlar bu indirimlerle alışveriş yapıpta avantajix iadesi yansıyan varmı?

• root16 kullanıcısına yanıt
    benim iptal edilen alışverişim yansıdı. amam tamamlanan yansımadı. tchibonun alışverişlerini hep manuel yüklettim şimdiye kadar. yine öyle yaptım 5-10 gün sonra ekleniyor.
  • tahaeray kullanıcısına yanıt
    Manual derken hocam nasıl yükletiyosunuz

• root16 kullanıcısına yanıt
    avantajix hesabım sayfasında yardım bölümüne giriyorsunuz oradan mağazayı seçip istenilen bilgileri giriyorsunuz kayıt oluşuyor. avantajix mağaza ile görüşüp hesabınıza ekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.