Şimdi Ara

TCl 10 Pro Türkiye'de satışa çıktı! TCL 10 Pro fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk tlc telefonuda 3699tl sonunda çıktı 2 ay geçmeden 2199tlye düştü. Huawei hiç bir zaman Xiaomi kadar minimum kar ile fazla donanım satamadı. Bir kere huawei kullandım servisi olsun müşteri hizmetleri olsun çok kötü 7 kere servise giden telefonun para iadesini bile yapmayıp sürekli parçalarını değiştiriyorlar. Sonra Xiaomi'ye geçtim telefon kullandığımı hisettim.Xiaomi'nin şuan fiyatlarının yüksek olmasının sebebi tamamen devletin getirdiği 200 dolarlık telefon vergisi belgeleri her 6 ayda veremezsen en ucuz telefonun 200 dolarlık muamele görüyor.Bununda markayla alakası olan bir durum değil.

Bu linkte tcl nin ilk telefonun fiyatının nasıl düştüğüne 1 yıl içersinde bakabilirsin.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tcl-plex.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 27 Haziran 2020; 15:5:46 >

• JerryRigEverythingyoutube
    The first of its kind... - TCL 10 Pro Durability Test!
    https://www.youtube.com/watch?v=c9xcAirailA&feature=youtu.be&t=210

• Telefondan, donanımdan anlamayan sadece ne kadar özellik olduğuna bakarak fiyat etiketi koyan zihniyetten başka bir şey beklenmezdi zaten.

• Global satış yapan hiç bir çinli firmadan toplu iğne dahi almam Doğu Türkistan daki zülm devam ediyor çünkü

• Tcl plex kullacisi olarak söylüyorum arada ki bariz farklar,amoled ekran,48 yerine 64mp kamera,ekrandan parmak izi okuyucu,batarya 700mah büyümüş ha birde 3 yerine 4 kamera var oda gece video çekim kamerası yerine derinlik ve macro koymuşlar,makroyla kaç kişinin işi var derinlikte yazılımla çok güzel yapılıyor eee arada iki katı fark var şu anda alınacak en iyi telefonlardan biri tcl plex zaten birçok videoda öneriliyor,alacaksanız onu alın alanların nerdeyse hepsi memnun zaten benim gibi

• He onlar da sen alamayacaksın diye battı. Firma mı yapıyor zulmü. Git Çin'e orada protesto et hükümeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir puro içmelik hemde.

• Sana mı düştü tasası babanın oğlu mu çinliler hissen mı var çin firmasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikeee -- 28 Haziran 2020; 13:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bence 2500? civarında olsa bu telefon alınır.

• Sd 675 ve 4200 ? geçen tcl plex e baktım 2300 ? aynı işlemci

• Bütün dünya bizi elden geçirdi bi çinliler kalmıştı sıra onlarada geldi şimdi çin malı yakında hindistan malına kadar düşeriz biz :D

• OIS yok,bu kadar para verilmez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.