Şimdi Ara

TCL 10L (T770H) [Ana Konu] , 6GB Ram, NFC, SD665, 48MP, FHD+ Dotch Ekran (2000tl bandı fiyat!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
8
Favori
14.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 334tlye hepsiburadadan aldım. Gri ve siyah kabloları takmakta zorlandım, kaba kuvvete yakın bir kuvvet uygulayınca takabildim.

GM discoveryde tamircide yaptırsak bile ayar tumayan soketi, bu telefonda internetten alıp bir kaç vida ile yenilemek iyi bir gelişme...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mozden M kullanıcısına yanıt
    link verebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hannibal kullanıcısına yanıt
    Değiştirdikten sonra, karşı taraftan çok sık sesin gelmiyor şikayetleri almaya başladım. Günde bir kaç sefer daha önce yasamadığım internet kesintileri yaşamaya başladım. Kartla ne kadar ilgisi var, denk mi geldi bilemiyorum. Şarj etmesiyle ilgili sorunum yok, eskiden 70lerden 80lerden sonra hızlı şarj yazmazdı, şimdi 90dan sonra 100e kadar hızlı şarj yazdığı oluyor. Vakit bulursam eski kartı takıp sesi ve internet bağlantısını karşılaştırma yapmak istiyorum. Yine de link olsun diyorsanız ekliyorum, belki bunu almamanızı sağlamış olurum:)

https://www.hepsiburada.com/axya-tcl-10l-sarj-soket-ve-mikrafon-bordu-full-770b-770h-p-HBCV000048WH9V

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mozden M kullanıcısına yanıt
    dönüşünüzü bekliyorum hocam. arkası sadece yapışkan mı? çentik mi var kenarlarından?

Kasaya yapışık, saç kurutmayla ısıtmak sökmeyi kolaylaştırabilir.

Tamirciden çıktığım gibi yazıyorum.

Şarj bordunu kendim değiştirdim, çok güzel şarj ediyor ama.. derken tamirci sözümü kesip çekim problemi yaşıyorsunuz dedi. Yan sanayi bordların tamamı böyle ben de taksam aynısı olacak. Siz eski bordunuzu getirin onu tamir edelim dedi.

• tamir için ne kadar bir ücret talep ediyor?

Bunun için sormadım ama 2-3 hafta önce aynı tamirciye general mobile 20 götürmüştüm, 300 tamir 500 bord değişimi demişti, bord değiştirtmiştim. O cihazda sorun yaşamadık.

• hızlı şarj, yavaş şarj durumunun anakart ile alakalı olabilme ihtimali var mıdır?

Önce kabloya ve adaptöre bakın bence. Benim sorunum kablodan oldu hep. A101de uygun fiyatlı kablolar vardı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.