Haber veririm tabi. |
TCL 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima 7999 TL (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
I Feel tuşu için internet sitesinde şu bilgi var.
"iFeel modu, uzaktan kumandaya yerleştirilmiş bir sensör aracılığıyla ortam sıcaklığının doğrudan alınmasını sağlar. Yüksek hassasiyetli oda içi ölçümlerle ve hava çıkışıyla, daha fazla konforla rahatlayın."
Gen tuşu ise Generator'un kısaltması. Jeneratör modunda kararsız güç olduğunda kullanışlı diyor kitapçıkta. Voltaj dalgalanması durumlarını mı kastediyor tam olarak anlamadım.
Elektrik hattı montajında 3X1.5 kablo yeterli oluyormuş. Elektrikçi montaj için ne kadar ücret aldı sizden?
-
5 6 metre 3x1.5 kablo kullandi siemens sigorta be kutusu ile onceden anlastigim ve fiyat verdigi icin 300 verdim.onceden fiyat vermeseydim 400 alirdim dedi...
Size tcl den turkcell tv plus 1 yillik hediye geldimi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 adet Siemens sigorta ve viko sigorta kutusunu 90 TL ye önceden almıştım.
2 klima için 14 metre kabloyu süpürgeliklere çakıp duvarı delerek dış üniteye bağladı. 2 saat falan uğraştı. 800 TL verdim, demek ki bu fiyat bu civarlardaymış.
TV plus üyeliği gelmedi bana. Sms mi gönderiyorlar? Ne zaman ulaşıyorsa ona göre MH'yi arayayım.
-
Sms ama tcl tv icin gonderiyolar.. mh yi bir arayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv alan için mantıklı bir promosyon. Klima aldım diye bana da üyelik verin dersem olmaz şimdi
-
Belkide bana yanlislikla geldi. Cunku kampanya sayfasinda tv alanlara diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı fiyata ECA var onu almak daha mantıklı değil mi sanki. Servisi de bu kadar sıkıntı iken.
-
Evet eca daha mantikli..
hangi modeli eca nın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ECA Spylos.
-
Eyy TCL !
Piyasaya yeni giriş yapmışsın. Ürünün uzun yıllarda nasıl performans verecek belli değil. Servis konusunda yaygın değilsin. İnsanlar neden seni tercih etsin ? Fiyatın uygun olacak ki müşterinin seni seçmek için bi sebebi olsun.
Dış unite su sizdiriyordu takan servis elemanini aradim... Bi hortumu takmamisim dedi... Neyse gel tak dedim teknik servisi arayin kayit olusturun dedi . Aradim faturayi whatsappsdan atin dedi.. 1 hafta bekletti..
Bu sabah aradim ne oldu servis kayit actinizmi dedim..cevap olarak diş unite kiş aylarinda su sizdirir normaldir diyor ..neyse tcl aradim.. kayit acalim dedi acti..sonra servis aradi tcl atayip servis actirmazsaniz gelemeyiz dediler . Madem gelemezsin neden oyaliyorsunuz diyorum kanun bugun cikti diyor. Sonuc olarak
11.11.22 de aldim hala kullanamiyorum..
1k lik amiral klimalardan 8k ya firsat diye paylasilan klimalara.
Tisikirlir ikipi..
Hocam 1k iken de aynı hikayeyi yazıyordunuz şimdi de inandırıcı değil.
Türkiye tarihinde dünyaya entegre olduğumuz (ekonomik açıdan) 1980den bugüne kadar enflasyon olmadan (minimal) geçen tek dönem 2002-2014 arası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ECA baya iyi bir marka öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam bende sipariş vericem nasıl memnunmusunuz. 10.780 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X