Şimdi Ara

TCL PLEX [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
27.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kablosu zarar görmüş olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj aletini çıkarıp bir süre bekleyip tekrar taktım hızlı şarj oldu..

Sanırım şarj adaptörü bozulacak gibi duruyor

Muhtemelen garanti kapsamına girmiyordur.Yeni hizli şarj adaptörü almam gerekecek

• bios25 kullanıcısına yanıt

Kabloyu da değiştirin içinde iki tel koptuğunda hızlı şarj nazlaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 2 Aralık 2020; 11:30:10 >

Garanti dahilinde olması gerekiyor. Önce iletişime geçin.

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt

Kablo ve adaptör garantiye dahil değil diye biliyorum..

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Garantisiz mal satamazlar. Daha önce böyle bir konu ile karşılaşmadığım için tam bilgiyle söylemiyorum ama yasal olarak sattığı ürünün her parçasına min 2 yıl garanti vermek zorunda değiller mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman

Garantisiz mal satamazlar. Daha önce böyle bir konu ile karşılaşmadığım için tam bilgiyle söylemiyorum ama yasal olarak sattığı ürünün her parçasına min 2 yıl garanti vermek zorunda değiller mi?

Evet kağıt üstünde kablo ve adaptör garantiye dahil.

Ancak kullanıcısı hatası demesi en kolay parçalar.

Misal adaptörün prize takıldığı yerde eğilme yamulma olduğunda tak diye kullanıcısı hatası denebiliyor bunun itirazı da çok kanıtlanabilir durmuyor.

• TCL Plex T780H Siyah Telefon Kılıfı 199,00 TL yerine 119,00 TL
    urun.n11.com
    TCL PLEX T780H SİYAH TELEFON KILIFI Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/tcl-plex-t780h-siyah-telefon-kilifi-P465713416

119 TL'den satıyorlar. Ben fiyatından dolayı almak istemiyorum ama ilgilenen varsa diye paylaşmak istedim.

• ettaL kullanıcısına yanıt

Patron çıldırmış.

• LG K61 kılıfı çok yakın oluyor tam değil ama kullanılabilir düzeyde. İsterseniz delik açarsınız. Silikon alın sorun yaşamamak için. Ses açma kısmı ile kılıf zıt yönde. Kılıf çok az geniş ama çıkacak kadar değil . Bu sebepten kullanılabiliyor kamera ve parmak izi uyuyor. Ekran koruyucu da uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanHatay

LG K61 kılıfı çok yakın oluyor tam değil ama kullanılabilir düzeyde. İsterseniz delik açarsınız. Silikon alın sorun yaşamamak için. Ses açma kısmı ile kılıf zıt yönde. Kılıf çok az geniş ama çıkacak kadar değil . Bu sebepten kullanılabiliyor kamera ve parmak izi uyuyor. Ekran koruyucu da uygun.

LG q60 silikon kılıfta uyuyor. Ekran koruyucu da k61 in mi aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 30 Aralık 2020; 15:46:24 >
  • Evet.

Aynı sorunu bende yaşadım daha önce maalesef.
    Buraya da yazmıştım hatta , yukarıda mesajlarım vardır.
    Sanırım bu konuda biraz sıkıntısı var ürünün.
    Bu problem şuan yok ama önceden baya sık yaşıyordum.
    Kablo uyarısı veriyor ardından yavaş şarj oluyordu.
    Kendi kendine düzeldi sanki benimki.
    İnşallah olmaz ama devam etseydi servise verecektim.
  • Technokopat T kullanıcısına yanıt

1 kere yaşadım sonra kendiliğinden düzeldi.

Dediğiniz gibi devam etseydi,bende servise yollayacaktım.

• TCL Mart ayında plex için Android 11 güncellemesini başlayacağını söylemiş hadi bakalım sorunsuz gelir insallah

• Arkadaşlar merhaba. Facebook grubunda gördüm şöyle bir kılıf modeli var. Daha önce gören oldu mu?

TCL PLEX [ANA KONU]
  • TR sitelerinde pek yok gibi. Bir iki tanesinde var ama hayvan figürlü çoğu. 11-20 TL arası. Universal silikon kılıf yazınca çıkıyor. AliExpresste var ama çokça. Universal tpu case ya da universal silicon case yazınca çıkıyor aramalarda. Tabi AliExpress fiyatları 15 TL civarında olsa da 48 TL gibi kargo bedeli var. Gelince alacakları vergi de cabası.

Şu telefon yurtdışı alışveriş vergisi gelmeden önce çıksaydı birden fazla çeşidini sırf denemek için bile alırdı insan. Birinden birini uydururduk.

• Mantık olarak iyi düşünülmüş. Beyaz olanı beyaz model için sırıtmaz, köşeler önemli olan kısım ve orası sağlam görülüyor. Yeni aliexpress hesabına çek vardı bir ara 1-2 dolar öyle indirim olsa denenebilir. Ancak açıkta kalan kısımlar çizilmeye müsait mi telefonun onu düşünmek lazım. Mat plastik vs olsa sorn olmaz ama cam kaplama bilemedim.

• Benim anladığım kadarıyla telefonu köşelerden kavrayarak ön ve arkayı açıkta bırakıyor. Tabi ki bu temas etmeyi yine de kolaylaştırmıyor. Yani çaprazlama da olsa arka tarafın bir çıkıntı şeklinde korunmasını sağlıyor. Elbette düşerse vs kılıfın yapısından dolayı esneyerek korunmayan kısımların sert bir yere teması sonrası zarar görmesi muhtemel. Bir de telefonu temiz tutması da pek mümkün değil gibi. Sonuçta bikini giymiş gibi olur böyle bir kılıf ile. Mayo kadar kapatmaz, burkini gibi tam örtmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman

Arkadaşlar merhaba. Facebook grubunda gördüm şöyle bir kılıf modeli var. Daha önce gören oldu mu?

Ta yeğenim Lenovo s580 kullandığı zamanlarda vardı bu kılıf kendisi de almıştı (kılıf dediğime bakma kılıf demeye bin değil milyon şahit ister) bunu kullanacağına kılıfsız kullanman daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 22 Ocak 2021; 21:0:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.