Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (760. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.278
Cevap
414
Favori
832.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilmiyorum ama hep dinamik kullanıyorum ben

• tiestoly kullanıcısına yanıt

hayır standart mod c755 65 inç te bu ayar var benim

• ender E kullanıcısına yanıt

bu çinli firmaların işi belli olmuyor.kıyaya köşeye saklıyabiliyorlar.belki bir yolu vardır diye sordum.olmaması da ayrı bir saçmalık bu arada garibime gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: htore

bu çinli firmaların işi belli olmuyor.kıyaya köşeye saklıyabiliyorlar.belki bir yolu vardır diye sordum.olmaması da ayrı bir saçmalık bu arada garibime gitti.

avr li ses sistemi var bende.kodi ve vlc ile film izlerken sesi kesinlikle kaliteli vermiyor.tcl nin kendi playeri ile izlerken ses çok daha kaliteli aeka hoparlörler den almanız gereken sesleri alabiliyorsunuz.o yüzden kendi playerini kullanıyorum ama alt yazı işini tam çözemedim

• htore H kullanıcısına yanıt

YouTube da bir yoruma rastladım biri km player önermiş. Bilmediğim den buraya yazıyorum.

Vlcden daha iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Aralık 2024; 18:39:56 >
  • Justplayer nasıl acaba? Hiç oynatıcı kısmını düşünmemiştim. Kaynak kaliteli de olsa çöp edebilir mi cidden?
    Kendi oynatıcısını nasıl devreye alıyorsunuz? Kodi'de açarken?
  • bakirci53 B kullanıcısına yanıt

Hocam tam dedatyli goruntu ve netlik ve hareket ayarlari varmi ?

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuHDTVTestyoutube
    We review the Sony BRAVIA 9 (model number XR90) Mini LED TV, including comparisons vs the Sony A95L QD-OLED, using a Sony BVM-HX3110 mastering monitor as reference. Our BRAVIA XR90 review sample is the 65-inch Sony K-65XR90. The "Includes Paid Promotion" message in this video refers to the sponsorship by British AV retailer Richer Sounds. If you're interested in getting a Sony BRAVIA 9 (XR90) Mini LED TV, please support this channel by considering buying from them: https://www.richersounds.com/sony-bravia-9-k65xr90pu/ ======================== **Click Below to SUBSCRIBE for More Reviews, Sneak Peeks & Tips: https://www.youtube.com/channel/UCcCYOO2uYPnG-21WDOWdwew?sub_confirmation=1 ======================== VISIT HDTV Test http://www.hdtvtest.co.uk/ FOLLOW US! https://bsky.app/profile/hdtvtest.bsky.social https://www.threads.net/@hdtvtest https://www.tiktok.com/@hdtvtest https://www.instagram.com/hdtvtest https://www.patreon.com/hdtvtest
    https://www.youtube.com/watch?v=gDnIZeBynO0

MiniLed camiasının abisi babası kralı padişahı başkomutanının incelemesi geldi TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• tonmaister T kullanıcısına yanıt

İyi ki varsın Üstadım, çok teşekkür ederim.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Bazı marka model ürünlerde kutu düzgün açılıp toplanmış ise evet anlaşılması zor olabilir.

Samsung Tv'lerde teşhir olduğunu nasıl anlarız bence çok kolay.

1. Tv panelin önündeki koruma camı fabrika bandı esnasında kaplanır, sonradan aynı bandı ayak üstü kaplanamaz hava kalır.
    2. Tv aksesuarları (kumanda vs.) Samsung logolu Pres baskılı naylonla gelir açıldımı keserek yada yırtarak açılır.
    3. Tv üzerinde ilk açıldığında muhakkak bir parmak izi çizik vs. olur yani ya çerçeve bandı yoktu yada başka birşey ama belli eder.

Bunların hepsini belli olmasın diye itinayla tekrar yapmak isteyen satıcı ürün fiyatının üzerine birde bu işlemleri yaptığı için 2-3 bin tl işçilik koyar TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Ürün terhişmi çıktı? buda suçtur çünkü sıfır diye satılıyor.

Ürün açıldığında ekipler ile beraber tespiti yapılır raporlanır, Samsung merkezden bilgi verilir stoklarından yenisi gönderilir.

• ender E kullanıcısına yanıt

yok hocam değiştirmem.

önüme geldi indirim de paylaşayım dedim.

zaten neyle değiştireceğim ki?

Aynı paraya iyi OLED vardı da mı almadık TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

hele 75 inch düşünenler için OLED vs miniled fiyat farklı iyice artıyor.

65inch düşünenlerde fiyat aynı ise oled için bi durup düşünsünler tabi.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Vallahi bizim ülkede ne yazık ki herşey oluyor Mutlu baba. Hemde hiç utanma sıkılma olmadan. "Ya Maya Tutarsa" misali. Belkide anlamayan birine denk gelir hesabı. Bunu telefonlarda sürekli yapıyorlar.

Benim aldığım JBL ses sisteminde kutu süper kozmetik görünüyordu. Ürünü açınca ambalajından dolayı kıllandım. Hiç bir şey olması gerektiği gibi gelmiyordu gözüme. En son kumandayı elime alınca üzerindeki parlak kısımda parmak izi gördüm

Hemen kurdum ve boom. Ayrılan arka uydulardan biri bozuktu ve çalışmıyordu. Hemen iade süreci ile değişim istedim çünkü baya baya uyguna almıştım gece indirimi ile.

Ne yazık ki stokta 1 tek (sorunlu olduğundan) benim aldığım kalmış ve değişim için stok yoktu. Para iadesi olacağı söylendi. Tatlı dilim ve biraz da iş bilmemden dolayı 2 3 temsilci ile görüştükten sonra bu ürünün maslak/leventte bulunan tedarikçisinden satın almam gerekti. Yine HB üzerinden satıyordu. Aradaki fiyat farkını da hepsi burada hediye çeki ile telafi etti.
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• EcheLoN_ kullanıcısına yanıt

KM player? onu denemedim deniyeyim.

Ben NOVA player kullanıyorum, zira AVR var bedne ve filmdeki ses sçenekleri bitrate vs. neyt gösteriyor ve seçiyorum.

iptv extreme uygulamasının exo playerını da kullanıyorum bazen.

şu yedirebilir miyiz gönderimleri beni çok sinirlendiriyor.

adam umursamazca cevap yazıyor iade edin o zaman.

PEKİ satıcıya bu işin yaptırımı yok mu?? zaman kaybettiriyor birçok kişiye veya böyle idare ediyim diyr iade etmiyopr, satıcı yedirdiğiyle kalıyor.

özellikle bozuk oyuncaklar çok yapıyorlar. çocuk açmış oluyor bırakmıyor vs..

çocuğa lazımlık aldık, aşırı uygungu iyi marka, küçük bir çatlakla geldi oturma yerinde, belli oldu uygun fiyatın nedeni, çatlak.. bacak sıkıştırabilir küçükde olsa.

ben naptım? ayakkabı tabanımla basıp iyice kırdım ve iadeye verdim. başkasına da yediremeyecekler artık. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

işte yaptırım budur.

• Döner tablam geldi,

baya başarılı,

ortadan tek ayaklı tv si olanlar ve duvara montaj etme hatasını yapmayanlar değerlendirebilir TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

P serisi olanlar kesin alsın, yanalrdan dökülüyor o tvler.

OLEdi olanlar bile alabilir ya karşıdan izlemek ayrı bir zevk sonuçta.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuamazon
    Çok yönlü dayanıklı 360° dönen döner tabak, çelik rulmanlı, büyük TV ekranı, bilgisayar ekranı için Lazy Susan (30,5 cm)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01N2HKIV9

Anlamayana dikkat etmeyene evet kandırmak okutmak kolay haklısın bu konuda.

İade süreci ile değişim sürecini Samsung üzerinden demiştim ben. Satıcı üzerinden yapmaya kalkarsan satıcı belli işte geri toplanmış ürünü ucuza satmış, stoğunda olsada o sattığı fiyattan tabiki vermez stok yok der vs.

Senin gibi bende pimpirikliyim elektronik ürünlerde.

Evet bende beğenmediysem yada amacına uygun görmediysem bir cihazı iade ederim. Fakat iade ettiğim ürünü ne kadarda temiz itinalıda kullansam sonuçta o ününün tekrar sıfır diye satılmaması gerekir çünkü etik değildir!

Amazondan Philips hue hue gradient 65" satın aldım 7 bine.

İçimede oturdu çünkü fiyatlarını biliyorum 1600-2400 tl civarlarındaydı bir zamanlar.

Deneyeyim sonra iade ederim ama denemem lazım merak ediyorum çünkü TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Tabi denedim ve bayıldım TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Aradan 1-2 hafta geçti gözümde Amazonda, aboww bir baktım 3500 tl'ye düşmüş TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Keşke 2 tane satın alsaydım dedim (ticaretini yapar benimkini bedavaya getirirdim diye TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu )

Tabi diğerini söktüm paketledim iade ettim. iade işlemleri bittikten sonra 1 adet hue gradient 65" ürün Amazon depoya satışa eklenmiş TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Fiyata baktım sıfırıyla aynı fiyat neredeyse. Açıklamayı okudum "durumu çok iyi" TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bir ürünümü satmak istersem benden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

S95c'nin hala çerçeve bantları üzerinde çıkartmadım, ama satmam çünkü görüntü efsaneee TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Onca para verilen şu televizyonlara hareketli ayak koymak çok mu zor. 2013 yılında aldığım Philips televizyonda bile var o özellik. Çaprazına oturduğum zaman kenarından tutup çeviriyorum kendime doğru
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Ah babacım sen mi ben mi. Millet yurt dışında kahve makinesi alıyor. 1 ay kullanıyor ve alışamadım, beğenmedim diyerek mağazadan bile almış olsa iadesini yapıyor.

Sizde güzel yapmışsınız. Maalesef bu şekilde çok fazla satış yapılıyor. Özellikle yorumları da paylaştım. Çok fazla kişi kutu açık yada daha önceden açılıp kapanmış kutumu yolluyorsunuz diye sormuş.
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Firma üzerinden değişim işlemiş yeni alınan değil de, kullanılıp kısa sürede (14 gün sonrası) problem yaşanması durumunda rapor ile yapılıyor diye biliyorum.
  • Tcl 75c755 model Tv.
    Amerika'da 1.199 dolar, Vatanda 2.250 dolar.

Enflasyon Türk lirasına vurdu, bunu kabul ederiz ama mübarek 3 hafta önce 48.800 TL'ye sattığın TV, 3 hafta sonra 78.500 TL çıkarmak enayi tokatlamaktır.

Televizyon bu yatırım aracı değil. 5 yıl sonra ya bozulacak ya da yenisiyle değiştireceksiniz. Maksimum 6 ay sonra model numarası eskiyecek, raflardan kalkacak. Bir hevesle aceleye getirip almayın, gerçekten bu paralar etmez. TCL firması bile 2.250 dolara TV'sinin satıldığını görse güler yani. Taş çatlasın, patlasın, Türkiye'deki fiyatı maksimum 1.500 doları geçmemeli. Kağıt üstünde duran özellikler uygulamada farklı olabilir.

LG, Samsung bile bu fiyatlar verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brolog -- 12 Aralık 2024; 21:45:6 >

• 
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.