Şimdi Ara

TDA 1562Q İle 2X70W Anfi devresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
30.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım kesinlikle besleme devresi derim ben ama bence bu devreyi yapacağında LM3886 68 WATT HI-fi özelliğe sahip entegrelei anfiyi yapsan daha temiz net ve berrak ses alırsın... bende şu anda birtane var yapılı petekli soğutucuyla soğutuyorum.. ses kalitesi pioneer 85 lik oval hop ve kendi yaptığım kabinle yeterince tatmin edici düzeyde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

arkadaşım kesinlikle besleme devresi derim ben ama bence bu devreyi yapacağında LM3886 68 WATT HI-fi özelliğe sahip entegrelei anfiyi yapsan daha temiz net ve berrak ses alırsın... bende şu anda birtane var yapılı petekli soğutucuyla soğutuyorum.. ses kalitesi pioneer 85 lik oval hop ve kendi yaptığım kabinle yeterince tatmin edici düzeyde...

o zaman sana şiddetle üye adını değiştirmeni öneriyorum :D

lm3886 kaç volt ile besleniyor?

quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

Bak ben sana dedim beslemedendir diye inanmıyormusun bana? power supply kullan dedim kullandığında sorun kalmamış

Eyvallah kardeşim sağolasın ama trafomu seviyordum ve onun sorunlu olmasını kabullenemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delicoban08 -- 27 Mayıs 2008; 0:49:15 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

arkadaşım kesinlikle besleme devresi derim ben ama bence bu devreyi yapacağında LM3886 68 WATT HI-fi özelliğe sahip entegrelei anfiyi yapsan daha temiz net ve berrak ses alırsın... bende şu anda birtane var yapılı petekli soğutucuyla soğutuyorum.. ses kalitesi pioneer 85 lik oval hop ve kendi yaptığım kabinle yeterince tatmin edici düzeyde...

arkadaşım lm3886 ile yaptığın devre varsa koyabilirmisin birde kaç v ile besliyorsun pcb baskı vardır inşallah
    yok ise bu tda yı yapıcam uğultu sorunuda yokmuş tamamdır o zaman

LM nin devresi nasıl bilmiyorum ama TDA yı öneririm ben şahsen tatmin oldum iyiki yapmışım diyorum hatta bi tane daha yapıp 4 kanala çevirmeyi düşünüyorum.

• Buda fena değil.

TDA 1562Q İle 2X70W Anfi devresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jhoosen

Buda fena değil.

Ne varsa Ruslarda var zaten
  • arkadaşlar sorun konunun dışında ama bu lazer yazıcılarınız ne marka ben çıktı alırken kuşe kagıda hep tunerin pikseli kalıyor kagıtta oda ütüledikten sonra maket bıcagı ile rütüş yapmak zorunda kalıyorum iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

arkadaşlar sorun konunun dışında ama bu lazer yazıcılarınız ne marka ben çıktı alırken kuşe kagıda hep tunerin pikseli kalıyor kagıtta oda ütüledikten sonra maket bıcagı ile rütüş yapmak zorunda kalıyorum iyi forumlar

internet cafe yolunu deneyebilirsin ben hep cafeden alıyorum.
  • quote:

LM nin devresi nasıl bilmiyorum ama TDA yı öneririm ben şahsen tatmin oldum iyiki yapmışım diyorum hatta bi tane daha yapıp 4 kanala çevirmeyi düşünüyorum.

ok
    senin tda yı yapıcam malzemeleri alırım bi ara peki maliyet nedir toplam
  • quote:

quote:

ok

kardeşim maliyet fazla bişey değil entegreler 5-7 ytl arası değişiyor ben 7 ytl den bi arkadaş aracılığı ile ankaradan aldırmıştım ama gebzede 5 ytl imiş. onun dışında 5 tane 4700 lük kondansatör 80ykr den 4ytl de onlar

ıvız zıvır toplasan 20-25 ytl arası olur maksimum.

• arkadaşlar elinizde lm 3886 entegreli köprü anfi varmı ?????varsa buraya koyabilirmisiniz....
  • Böyle bişeymi arıyorsun?

• ark.lar bende 1562 yapmayı düşünüyorum ama hoparlör uygun fiyata nerden bulabilirim?
  • TDA 1562 GÜZEL Bİ ENTEGRE ELİMDE BU DEVRENİN MONOSU VAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM DEVRE MÜKEMMEL ÇALIŞIO YANLIZ SMD MALZEME KULLANDIM YAPACAKLARA SORUN OLABİLİR 4 OHMLUK HOPERLÖRLERLE ÇOK İYİ SES VERİO 8 OHM DA MAKSİMUM SESTE BİRAZ YETERSİZ KALIO İŞTE DEVRE SORULAR VE ÇİZİMİN ORJİNALİ İÇİN MSN: mehmet-as@windowslive.com

• quote:

Orjinalden alıntı: delicoban08

quote:

quote:

ok

kardeşim maliyet fazla bişey değil entegreler 5-7 ytl arası değişiyor ben 7 ytl den bi arkadaş aracılığı ile ankaradan aldırmıştım ama gebzede 5 ytl imiş. onun dışında 5 tane 4700 lük kondansatör 80ykr den 4ytl de onlar

ıvız zıvır toplasan 20-25 ytl arası olur maksimum.

İki yıl önce bizim burda tda1562 15 liraydı. Kazık mı atıyorlardı yoksa şimdi fiyatlar düşmüş mü?

• entegrenin karaköydeki şuanki fiyatı 6 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

entegrenin karaköydeki şuanki fiyatı 6 ytl

izmirde 10 liraya aldım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

entegrenin karaköydeki şuanki fiyatı 6 ytl

izmirde 10 liraya aldım

geçekten pahalı almışsın o fiyata istanbuldan belki iki tane bile alabilirdin neyse fazla söze gerek yok geçmiş olsun
  • arkadaşlar konu başlığındaki ampliyi araba aküsü ile besleyebilir miyiz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

arkadaşlar konu başlığındaki ampliyi araba aküsü ile besleyebilir miyiz ???

tabiki çalıştırabilirsin entegre zaten en performanslı 14V ile çalışıyor(datasheet'te yazıyor) arabanın aküsüde 12V araç çalıştımı 14V a çıkıyor

kolay gelsin
  • elektronikten çat pat anlayan biri olarak

c1 470 nf
    c2 470 nf
    c3 10 µf 63v
    c4 47 uf 63v
    c5 4700 µf 25v
    c6 4700 µf 25v
    c7 100 nf
    c8 4700 µf 25v
    c9 xxxxxxxxx ????
    cap listesindeki n, u , µ değerlerini doğru anlamışmıyım..?
    voltaj yazmayan cap lerin V değeri nedir??

3- S1, LS, gibi terimler ne anlama geliyor..

teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.