Şimdi Ara

Teach UD-H01 DAC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alırken sepette promosyon girilen bir alan var (Discount coupon code). Oraya büyük harflerle VATFREE yazıp apply'a basmalısınız. Sitede belirtiliyor bu ama dikkat etmemişsiniz herhalde.
  • arkadaşlar bişey soracağım bu ürün biraz fazla parası olana ürünü değilmi bu paraya iyi bir hi-fi (mini) sistem alınamaz mı mesela onkyonun,yamahanın sterio sistemleri var bağımsız bir müzik sistemi daha mantıklı değilmi benmi yanlış düşünüyorum??
  • Keşke wireless özelliğide olsaydı
  • Bende sipariş verdin cuma sabah yola çıktı bu sabah İstanbula varmış ve dhl gümrük servisinden aradılar pazartesi gönderi hakkında bizi arayın dediler, sanırım gümrüğe takıldık bakalım ne kadar ceza çekeceğiz ve çektiğimiz cezaya değecekmi?
    Ayrıca merak ettiğim herkesinki ptt ile gelmiş benimki neden dhl e geçmiş acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Bende sipariş verdin cuma sabah yola çıktı bu sabah İstanbula varmış ve dhl gümrük servisinden aradılar pazartesi gönderi hakkında bizi arayın dediler, sanırım gümrüğe takıldık bakalım ne kadar ceza çekeceğiz ve çektiğimiz cezaya değecekmi?
    Ayrıca merak ettiğim herkesinki ptt ile gelmiş benimki neden dhl e geçmiş acaba???

aynı şekilde bende aynı durumla karşılaştım.gümrük giderlerini ödedikten sonra dhl getiriyor.

• Peki gider ne kadar tutar acaba?
  • Bugün dacıma kavuştum Daha önce hiç dac kullanmamıştım ama şuna eminim ses resmen evrim geçirdi Obsidian teşekkür ederim aracı olduğun için
  • adoni hayırlı olsun, sistemi gelişmeye devam ediyor bakıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitex

adoni hayırlı olsun, sistemi gelişmeye devam ediyor bakıyorum da.

Teşekkür ederim hemşerim :)) aynen durmak yola devam yanına bir çift focal 826' da eklendi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitex

adoni hayırlı olsun, sistemi gelişmeye devam ediyor bakıyorum da.

Teşekkür ederim hemşerim :)) aynen durmak yola devam yanına bir çift focal 826' da eklendi :))

Sormasak hiç söylemeyeceksin bakıyorum. Hani resimler, yorumlar

Bildiğim kadarıyla bir focal başlığı da yok. Genel focal başlığını başlatarak resimleri ve yorumları paylaşırsan iyi olur.

Bu arada hani bana uğrayacaktın, gözümüz yollarda kaldı.

• Cihazların hepsi dün geldi daha yerleşimini tam olarak akşama yapacağım.Bana özelden telini verirsen önümüzdeki hafta gelirim söz
    Resimleri önümüzdeki günlerde eklerim
  • Zevlki bir aşama, kolay gelsin.

Telefon numaramı da gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 30 Mart 2012; 13:37:24 >
  • Mesajım bulunsun ilerde almayı düşünüyorum. Bu arada gümrüğe takılanlar nekadar gümrük ücreti ödedi acaba?
  • 228tl ama bundan sonra iş değişebilir dediler dhl den gelenler
  • bende rega nın dacını düşünüyodum çok iyi yorumlar var tek eksisi usb den düşük çözünürlük olması onuda çözmek için asus xonar u3 optik çıkışı olan flaş bellek boyutunda usb ses kartı aldım şu an optikten avr pio lx 83 e optik ile bağlı sonuç muhteşem notbookun ses kartının nekadar dandik olduğunu anlamış oldum teac ı görüncede merak ettim şimdi yahu
  • quote:

228tl ama bundan sonra iş değişebilir dediler dhl den gelenler

Yani ? artacak anlamındamı yoksa gümrüksüz yollanacak anlamındamı dediler. Ayrıca bende bu cihazdan almak istiyorum ama gümrük beni endişelendiriyor. Ptt kargo ile almanın bir kolayı yokmu acaba listede dhl görünüyor başka seçenek çıkmadı
  • Vallagümrük artacak anlamında söylediler ,malesef dhl çakalları peşini bırakmıyor
  • TEAC UD-H01 dacımı upgrade sebebiyle satıyorum ilgilenenler pm den ulaşabilir.

Almayı düşünenlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_62440221/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoni -- 25 Haziran 2012; 9:18:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.