Şimdi Ara

Team Degil Clan kuruyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düşündüm taşındım şöyle bır sey yapmaya karar verdım sımdı herkez teamınde kopuyor hackleıyor vs. vs. teamı tek kısı olarak yonetmek ust sıralara yukselmek ıcın gırenler burdan ıtıbaren okumasın bız bıraz daha mmorg tarzlarındakı clanlar gıbı deneyecegız herkezın ımzasında teamı ve sitemizin lınkı bulunacak o kadar herkez kendı charını kasacak bu ne ıse yarayacak dersenız teamde onemlı olan bır sey daha var herkez hack olayını yenmek ıcın yenı ve gereksız bır msn adresı yaratacak bırbırlerıne verceekler teamdekı herkez bırbırıyle canlı konusacak bu olay tradelerede ıse yarayacak mesela bırı tradeıne g lotad koydu ve duz blazıken ıstıor blazıken sende yoktur msnden dersın boyle boyle ıhtıyacım var ben sana ıdarı veya ıstedıgın bır sey vereyım sen bana blazıkenı ver dıyecek uygun ucuk bır ıstek degılse herkez kabul eder zaten boylece herkez muradına erecek Yanı bence team demek boyle bır sey olmalı tek char sadece yukselmek ısteyenlere avantaj saglar sımdı katılmak ısteyenler pokemonworld.1nr.net e gırsınler uye olmak kolay zaten orda dedıgım msn lerını versınler

TEAM ADI : GOA ( GUARDİANS OF ANCİENTS )
    KURUCULAR: OTAKURON,POKEMONHOMER
    UYELER :HERKEZ ESITTIR

bu denemeyı uygun bulanları sıteye beklıyorum unutmayın dh dede ımzanıza koyacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PokemonHomer -- 8 Ağustos 2007; 19:51:19 >

• beni ekle teama kardeş
  • umarım okumusundur ekleneceksın ama sıtede herkez bı doplasın toptan karar vercez kımse yok zaten sıtede bızde bu ıse ayırdık
  • KIMSE MANTIKLI BULMUYORMU YANLIS OLAN NE BENCE GAYET KULLANISLI VE AKILLICA BIR FIKIRDI
  • anladım
  • YAW OKUYANLAR NEDEN CEVAP YAZMIYOR HERKEZ BIR CHARDA BIRLESMEKDE ISRARLIYSA HALA KAPATIYORUM TOPICI 30 DAKIKAYA
  • Ben kurmadım lo İsmi GOD veya GOGACEFOOD olacaktı
  • uzatma kımse gelmıo gıren cıkan yok yani
  • İşte GOD veya GOGACEFOOD olsaydı gelirlerdi sen yaptın GOA ne o öyle GORA gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 8 Ağustos 2007; 20:40:49 >
  • god pfff guardians of dawn ne guzel herkez damlardı dımı
  • Kapat Kapat
  • sana ınat kapamıorum
  • ilginç bi fikireft GOD ve GOGACEFOOD daa güsel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: PokemonHomer

sana ınat kapamıorum

Bende İnatçıları severim kapatma ama talep olmaz söyliyim
  • sebebını solersen cok sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: closed01

ilginç bi fikireft GOD ve GOGACEFOOD daa güsel olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.