oyuna baslamak istiyorum illa orjinal mi lazim yoksa sahte olur mu ayrica oyunda item sistemi nasıldır bi yardimci olur musunuz
Hocam team fortress 1 oynayacaksanız sahte oynabılıyorsunuz dıye hatırlıyorum ama tf2 oynayacaksanız orjinal şart
çoğu oyun gibi tf2'yi de korsan oynayacaksan non-steam serverlarda oynarsın. ama tf2'de CS gibi birçok non-steam server bulamazsın, dünya çapında belli başlı 15-20 nonsteam server bulunmakta. ayrıca TF2'de item vb. sistemler olduğu için korsan oyun bu tür şeyleri destekleyemiyor.
adam akıllı oynayacaksan orjinal alacaksın ama biraz takılmak için hacklenmiş Steam'le dene veya direk hacklenmiş oyun indir torrentle. ama oynun tam tadını almak için eninde sonunda orjinale geçeceksin.
(hacklenmiş steam daha kolaydır, tavsiye ederim. "Pacsteam" programını araştır ve yükle)
Teşekkürler peki oyuna aylık bir ücret veriyormuyuz sadece satın alıp oynayabiliriz ayrıca sadece alıp oynuyorsak steamdan başka alacağım biryer varmıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: denizes
Teşekkürler peki oyuna aylık bir ücret veriyormuyuz sadece satın alıp oynayabiliriz ayrıca sadece alıp oynuyorsak steamdan başka alacağım biryer varmıdır ?
aylık ücret yok oyun 3 yıl eski bi oyun olduğu için artık oyun marketlerde bulmak imkansız gibi bi şey.. ama 7-8 ay önce birkaç firma getirttiydi tekrar piyasaya sürdüydü ama kalmamıştır heralde. hiç uğraşma derim steam'den al
Kutulu olarak Orange Box'ta alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Captor.
Kutulu olarak Orange Box'ta alabilirsin.
d&r ve vatan da var
ben pc için arenabg ve zamunda.net den indirdim korsan olarak rarın içinde 4gb oyun büyüklügü
ben şimdi bunu crack falan yapmam gerek varmı daha ilk kez oynuyacagım üyelik falan gerektiriyormu
biraz açıklayıcı bilgi vererimisiniz.
oynun şimdiki boyutları 8 GB falan, 4 değil diye biliyorum.
bir başka konuya daha mesaj atmışsın, spam yapmazsan sevinirim güzel kardeşim
crack yapman gerekebilir indirdiğin nonsteam patch'e göre değişir, hackleyen adama göre değişir. indirdiğin şey orjinal olmadığı için belli bi standartı yok. belki oyunda server list'in görünmesi için steam'in altta açık olması bile gerekebilir. dediğim gibi indirdiğin torrentteki açıklamayı iyi oku ve ona göre hareket et.
patch üstüne patch kurman gerekecek son versiyona yükseltmek için, mümkün olduğunca aynı kişi tarafından upload edilmiş şeyleri indir, sorun çıkmasın.
üstteki mesajlarda da yazdığım gibi Pacsteam'i araştır ama duyduğuma göre onu yapan adam işi bırakmış ve Steam'in versiyonuna göre Pacsteam'in versiyonu geri kalmış, çalışmayabilir.
Torrentten vs. bi şekilde son versiyonlu bi nonsteam TF2 indirip oynayabilirsen girebileceğin belli başlı serverlar var KSO gibi, bi bak dene. sonra orjinal al. yoksa tüm patchleri el ile tek tek indireceksin, belki patch hatalı olacak tüm oyun gidecek her şeyi en baştan yapacaksın.
-- veya hiç uğraşma direk şimdi orjinal al.
Ne ile adam değisiyo
quote:
Orijinalden alıntı: matrakh
Ne ile adam değisiyo
(sadece şansımı deniyorum) " tuşuna bas qu yaz tab'a bas enterla.
şaka yapıyorum, böyle diyen olursa da yapma oyundan atar virgül tuşuna basınca klas, nokta tuşuna baskınca takım değiştirebilirsin. M'ye basınca da karakterinin item menüsü gelmesi gerekiyordu sanırım