Şimdi Ara

Team Fortress 2 [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.163
Cevap
10
Favori
197.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 28 Haziran 2013; 23:25:16 >
  • Herkese selamlar. Ben bu oyuna yeni başladım. Rehberleri falan okudum ama pek birşey anlamadım. Engineer oynuyorum şu an.

Çantam çeşit çeşit eşyalarla doldu kutular iksirler silahlar falan... Sorum şu; bunları kullanıp yeni silah nasıl üretebilirim? Lugermorph diye bir silah var engineer de kullanabiliyormuş bundan nasıl üretebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

bu pyro'da w+m1 noob diyorlar bu nedir?

Adamin ustune ates yaka yaka kosuyosun bi amac yok taktik yok bence de noobluk.

w+m1'den kasıt w ile ilerle ateş tuşu ile yak olayı mı?bende combo gibi bir şey sandım

edit:nooblukla alakası da yok ayrıca ne yapsın uzaktan flare ile sallasın mı

Airblast, Secondary ve Melee kullanımı yok. Koşma ve yakma tuşlarından başka tuş kullanmamanın başka bir açıklaması yok maalesef. Aim gerektiren bir durum da yok.

ya yok o durumlarda haklısında hani görüyorum adama diyorlar w+m1 diye.ee adam ne yapsın dalmasın mı,benim demek istedigim olay bu.tamam proluk gerektirmiyor ama noob denmesi de bence saçma.ha bu arada bana demediler ben kendimi savunmuyorum ama her serverde mutlaka diyen oluyor

birde şu yakıp hemen melee silahı ile öldürenler var.bana sorarsan o da proluk istemiyor ama noob denmesi saçma geldi

Degreaser + Axtinguisher combosu görünüşte kolay gibi gözükse de alışmak zaman alıyor.Ve bana axtinguisher ile dalan ve başarısız olan bi çok pyro'ya şahit oldum.Demek ki her babayiğidin harcı değil.Emek ve zaman istiyor ...Ayrıca olay sadece yakıp baltalamak değil.Airblastı da yerinde ve zamanında kullanmanız lazım.Bu comboya noob diyen gerçekten zamanında pro pyrolardan iyi yemiştir ve kullanamadığı için bok atıyordur.Madem class çok kolay ve güçlü neden sen hiç pyro olmuyorsun ?Demek ki adamlar kadar iyi değilsin bu classta.Herneyse eğer pyro da bi noobluk varsa o da denildiği gibi m1 + w ya da backburnerdır.Adam pusuyo ve milletin arkasına geçip çıtır çıtır alıveriyor ...Pyro noob classı değil ama nooblara açık bi class.Heavyde olduğu gibi.Prosu da var noobu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 30 Haziran 2013; 22:59:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

bu pyro'da w+m1 noob diyorlar bu nedir?

Adamin ustune ates yaka yaka kosuyosun bi amac yok taktik yok bence de noobluk.

w+m1'den kasıt w ile ilerle ateş tuşu ile yak olayı mı?bende combo gibi bir şey sandım

edit:nooblukla alakası da yok ayrıca ne yapsın uzaktan flare ile sallasın mı

Airblast, Secondary ve Melee kullanımı yok. Koşma ve yakma tuşlarından başka tuş kullanmamanın başka bir açıklaması yok maalesef. Aim gerektiren bir durum da yok.

ya yok o durumlarda haklısında hani görüyorum adama diyorlar w+m1 diye.ee adam ne yapsın dalmasın mı,benim demek istedigim olay bu.tamam proluk gerektirmiyor ama noob denmesi de bence saçma.ha bu arada bana demediler ben kendimi savunmuyorum ama her serverde mutlaka diyen oluyor

birde şu yakıp hemen melee silahı ile öldürenler var.bana sorarsan o da proluk istemiyor ama noob denmesi saçma geldi

Degreaser + Axtinguisher combosu görünüşte kolay gibi gözükse de alışmak zaman alıyor.Ve bana axtinguisher ile dalan ve başarısız olan bi çok pyro'ya şahit oldum.Demek ki her babayiğidin harcı değil.Emek ve zaman istiyor ...Ayrıca olay sadece yakıp baltalamak değil.Airblastı da yerinde ve zamanında kullanmanız lazım.Bu comboya noob diyen gerçekten zamanında pro pyrolardan iyi yemiştir ve kullanamadığı için bok atıyordur.Madem class çok kolay ve güçlü neden sen hiç pyro olmuyorsun ?Demek ki adamlar kadar iyi değilsin bu classta.Herneyse eğer pyro da bi noobluk varsa o da denildiği gibi m1 + w ya da backburnerdır.Adam pusuyo ve milletin arkasına geçip çıtır çıtır alıveriyor ...Pyro noob classı değil ama nooblara açık bi class.Heavyde olduğu gibi.Prosu da var noobu da.

sen simdi bana mı laf ediyorsun anlamadım.ben hicbirine noob demedim.ben diyorum ki w+m1 yetenek gerektirmiyor ama ölüpte noob demenin anlamı yok.
    o yakma olayınada noob demiyorum w1+m'den daha zor olduguda acık ama prolukda gerektirmiyor

ha bana laf ediyorsan daha nickimi bile bilmeden oyunculuguma laf ediyorsan hic alıntı yapma bana,o ölenler gibi ağla

ekleme:adem class çok kolay ve güçlü neden sen hiç pyro olmuyorsun ?Demek ki adamlar kadar iyi değilsin bu classta. bu ne birader?sen benim 1 oyunumu gördün mü bana bok atıyorsun?ben o komboya noob mu dedim?allahın liselisi seni.ben o komboyla oynuyorum hatta strange silahım bile var o kombo için ama sen kendi kafandan masal uyduruyorsun.hem noob hem liseli

ha bu arada sunu bidaha oku.ben 2 olayada noob demedim.2.side proluk gerektirmiyor dedim.simdi nasıl kıvırtıcan merak ettim.simdi kesin 1vs1 gel diyen liseli cıkacak.okullar kapandı forumlar costu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 30 Haziran 2013; 23:34:38 >

• Ben sana laf mı attım akıllı adam ?,senle ilgili tek bişey demedim ki Ben genel olarak konuştum.Hemen hakarete başlamışsın.Liseli falan Nasıl bi zihniyettir bu.O comboya noob diyenlere dedim ben zaten lafımı,sen noob demediysen ne diye sıkıntı çıkarıyosun ?Sana demediğim çok bariz belli işte.Noob demediğinin farkındayım ben zaten.
    Bu kadar kavga çıkarmaya meyilli adam çok forumda anasını satıyım.Ayrıca liseli falan değilim merak etme ,bu oyunu 20 yaş üstü insanlar da oynuyor,bi kaç türk serverına girip oyunun geneli hakkında önyargı edinmişsin sanırım.

edit :bu arada 93 lüsün sanırım ,senden büyüğüm.Artis artis konuşmanın manası yok bir de strange silahları ile hava atıyor Kendin liseli olmasan bile zihniyetin liseli kalmış.Burda yok yere tartışma çıkarıyosun, sana laf atmadığım halde hemen üzerine alındın.Kuyruk acısı mı var nedir ? Ayrıca bu oyuna eminim senden çok daha fazla para yatırmışımdır.Ama hiç bi zaman benim şuyum var buyum var demeyi aklımdan geçirmedim.Önce kafa yaşını bir büyüt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 1 Temmuz 2013; 0:39:06 >

• Spy mainiyim, Spy dışında class neredeyse hiç oynamam ama Degreaser + Axtinguisher ile hiç zorluk çekmiyorum.
    Hatta kolaylığı beni sıktığından Gas Jockey setini veya stock Flame Thrower kullanıyorum sadece. W + M1 kadar kötü olmasa da senin abarttığın kadar da yetenek gerektiren bir durum yok.
    Ayrıca şunları da ekleyeyim;
    Backburner'ın Ambush gibi taktikleri var. Senin o "Türk serverlarında" gördüğünden farklı kullanımlar içeriyor.
    Div 5 Spy'ım, sadece tanıdığım bir Pyro dışında kimse beni rahatça öldüremiyor, hangi Pyro beni öldürdü de kızdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 1 Temmuz 2013; 2:07:28 >
  • quote:

Spy mainiyim, Spy dışında class neredeyse hiç oynamam ama Degreaser + Axtinguisher ile hiç zorluk çekmiyorum.
    Hatta kolaylığı beni sıktığından Gas Jockey setini veya stock Flame Thrower kullanıyorum sadece. W + M1 kadar kötü olmasa da senin abarttığın kadar da yetenek gerektiren bir durum yok.
    Backburner'ın Ambush gibi taktikleri var. Senin o "Türk serverlarında" gördüğünden farklı kullanımlar içeriyor.
    Div 5 Spy'ım, sadece tanıdığım bir Pyro dışında kimse beni rahatça öldüremiyor, hangi Pyro beni öldürdü de kızdım

Burda hitap ettiğin benim sanırım.
    Birincisi beni Türk serverlarında görmen biraz zor dolayısıyla ben backburner'ın Türk serverlarındaki kullanımından bahsetmedim.Bilmiyorum da o veletler nasıl kullanıyor.Ama backburner bu arkaya geçip yakacaksın?Başka nasıl kullanılabilir ?Ayrıca Ambush(pusu) diyosun güya ingilizce tabir kullanıp cool görüneceksin sanırım sanki dediğin benim dediğimden farklıymış gibi.Ben zaten backburnercılar için pusup,saklanıp arkadan yakıyolar dedim.Senin dediğinden farklı bişey değil yani .İlla muhalif olacaksınız.Ambush taktiğiymiş .Pusunun taktiği mi olur ? Ayrıca hangi class olduğun beni ilgilendirmiyor ,pyro tarafından öldürülüp kızan kim ?Onu da anlamış değilim.Degreaser + axt ile zorluk çekmemen herkesin zorluk çekmeden kullanacağı anlamına gelmiyor.Oyun da çok vakit geçirmiş,her classı çok iyi biliyo olabilirsin ama her önüne gelen çat diye bu komboya geçip bol bol frag yapamıyor.Zaten bunun kanıtı da bir çok axtinguish fail yaşayan pyrolar ile sabit.Elinin alışması lazım önce daha sonra airblastı iyi kullanıp zamanında ortaya çıkacaksın.

Yukardaki ilkokul seviyesindeki arkadaş için de denecek kelime yok tabi ,adminler gerekeni yapıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 1 Temmuz 2013; 5:51:08 >

• Sizce Force a Nature mi Soda Popper m? ikisinin arasında kaldım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

quote:

Spy mainiyim, Spy dışında class neredeyse hiç oynamam ama Degreaser + Axtinguisher ile hiç zorluk çekmiyorum.

Burda hitap ettiğin benim sanırım.
    Birincisi beni Türk serverlarında görmen biraz zor dolayısıyla ben backburner'ın Türk serverlarındaki kullanımından bahsetmedim.Bilmiyorum da o veletler nasıl kullanıyor.Ama backburner bu arkaya geçip yakacaksın?Başka nasıl kullanılabilir ?Ayrıca Ambush(pusu) diyosun güya ingilizce tabir kullanıp cool görüneceksin sanırım sanki dediğin benim dediğimden farklıymış gibi.Ben zaten backburnercılar için pusup,saklanıp arkadan yakıyolar dedim.Senin dediğinden farklı bişey değil yani .İlla muhalif olacaksınız.Ambush taktiğiymiş .Pusunun taktiği mi olur ? Ayrıca hangi class olduğun beni ilgilendirmiyor ,pyro tarafından öldürülüp kızan kim ?Onu da anlamış değilim.Degreaser + axt ile zorluk çekmemen herkesin zorluk çekmeden kullanacağı anlamına gelmiyor.Oyun da çok vakit geçirmiş,her classı çok iyi biliyo olabilirsin ama her önüne gelen çat diye bu komboya geçip bol bol frag yapamıyor.Zaten bunun kanıtı da bir çok axtinguish fail yaşayan pyrolar ile sabit.Elinin alışması lazım önce daha sonra airblastı iyi kullanıp zamanında ortaya çıkacaksın.

Yukardaki ilkokul seviyesindeki arkadaş için de denecek kelime yok tabi ,adminler gerekeni yapıcak.

Backburner'ın kullanımı o, noob kullanımı dediğin adamın üstüne direk yakarak koşmak olur.
    Yukarıda yazmışsın pro pyrolara ölüyorsunuz sonra gelip b*k atıyorsunuz diye, ben de ölmüyorum dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zako66

Sizce Force a Nature mi Soda Popper m? ikisinin arasında kaldım?

?
  • TF2 Trading cards var 4 tane. Bunların bir değeri falan var mı ?
  • tanesini .66 'tan falan satabilirsin outpostta.Kartların ilk çıktığı zaman satsaydın 1-2 refe kakalardın ama
  • beyler benm sorunum şöyle 2 gündür oynuyordum problem yoktu ama ne olduysa bugün oldu

adamım hareket etmiyor 1 adım atıp duruyor hatta o 1 adımın bazen yarısını atıyor defalarca basmama rağmen çok zor ilerliyor adamım sizce sorun nedir
  • Oyunlarda genelde yardımcı sniper olurum .ok fazla savaşa girmem genellikle yakın mesafeden çok iyi oynayamam vs falan sizce hangi karakteri seçmeliyim ?
  • Oyunda tek bir karakter ile mi ilerliyoruz yoksa yoksa tüm karakterler kullanılıyor mu birde isim değiştirme hakkımız kaç kere ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Oyunda tek bir karakter ile mi ilerliyoruz yoksa yoksa tüm karakterler kullanılıyor mu birde isim değiştirme hakkımız kaç kere ?

Arkadaşım Knight veya Metin2 değil bu ?

Counter-Strike'ın 9 karakterli olanı. İstediğinle oynarsın ya gidin biraz oyunu öğrenin sonra gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 23 Temmuz 2013; 13:28:57 >
  • Sadece MMORPG oyunlarında mı tek karakter seçeneği var ?

Oyuna başlamadan önce soru sormam seni neden bu kadar sinirlendirdi anlamadım.

quote:

Bu bir soru cümlesi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Sadece MMORPG oyunlarında mı tek karakter seçeneği var ?

Oyuna başlamadan önce soru sormam seni neden bu kadar sinirlendirdi anlamadım.

quote:

Bu bir soru cümlesi mi ?

Oyunun ne olduğunu bilmiyorsun ki daha yahu, 2-3 başlığa yazacağına ana konunun birine yaz bekle bu arada da bir bak video felan izle oyun nasıl oynanıyor diye.

9 karakter var oyunda istediğin zaman birinden diğerine geçebilirsin. Sniper class'ı mevcut.
  • Merhabalar. Genellikle sniper oynuyorum oyunda.cok fazla yakin mesafe carpisma sevmedigim icin. Benim bir kac sorum var daha 3 gun oldu oyuna baslayali , cantamda bir kac item var nasil geldigini bile bilmiyorum ama kullanamiyorum. Muhtemelen achievement ile geldi. Onlari nerede kullanabilirim ? Ayrica bu sapka,set veya silah degistirmek icin ne yapmaliyim ? Mesela bir sniperda ok gordum hosuma gitti ama store da bulamadim. Bu steam isin icine girince eski tf den cok farkli olaylar dahil olmus oyuna. Sanki tf eklentili baska oyun oynuyormus gibi oldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynadım güzel
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.