Bildirim
Team'ime 6 tane poke koyamıyorum X(
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Opera kullanıyorum da.Opera kullanıp da bu sorunu olmayan var mı? -
Ben firefox kullanıyordum.Bir ara vardı ama sonra gitmişti.5 saat sonra falan. -
quote:
Orjinalden alıntı: loodyeyes
Ben firefox kullanıyordum.Bir ara vardı ama sonra gitmişti.5 saat sonra falan.
Bende de 1 battleda geldi.Sonra geri gitti.Ama zaten yukarda gösteriyor belli.Yazılar hafiften görünüyor. -
Evet beyler çözümü buldum.Sakın program falan yüklemeyin.En üstteki pokeyi seçmek için 1 kere Tab'a basıp Enter a basmanız yeterlidir. -
ben takımımdaki pokeleri nasıl değiştiricem yardımcı olursanz sevinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: penbe panter
ben takımımdaki pokeleri nasıl değiştiricem yardımcı olursanz sevinirim
View All Your Pokemon>>If you want to see only your party pokemon click HERE(here'a basacaksın).>>Çıkarmak istediğin pokeyi işaretle>>Tekrar View All Your Pokemon(ya da orada yazıyor click here to go back diye)>>Eklemek istediğin pokemona add to party de.Karışık oldu ama anlamışsındır umarım. -
çok teşekkürler anladım sağol -
quote:
Orjinalden alıntı: ?_ultrAslan_?
quote:
View All Your Pokemon>>If you want to see only your party pokemon click HERE(here'a basacaksın).>>Çıkarmak istediğin pokeyi işaretle>>Tekrar View All Your Pokemon(ya da orada yazıyor click here to go back diye)>>Eklemek istediğin pokemona add to party de.Karışık oldu ama anlamışsındır umarım.
Sen ibr yerden gözüm ısırıyo
-
benimi onumu -
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Orjinalden alıntı: ?_ultrAslan_?
quote:
View All Your Pokemon>>If you want to see only your party pokemon click HERE(here'a basacaksın).>>Çıkarmak istediğin pokeyi işaretle>>Tekrar View All Your Pokemon(ya da orada yazıyor click here to go back diye)>>Eklemek istediğin pokemona add to party de.Karışık oldu ama anlamışsındır umarım.
Sen ibr yerden gözüm ısırıyo
Herkes de beni bir yerden tanıyor.Geçenlerde de berker96 bana poke nickin Hiwatari'ydi değil mi dedi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X