Şimdi Ara

Team Speak isteyen varsa gelsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Team Speak isteyen varsa gelsin

DH team speak sunucusunu açmış bulunmaktayım. Lokasyonu İstanbuldur , şimdilik 10 kişiliktir , sayımıza göre artacaktır.

IP = ist1.gameservers.com:9111

Kurallar basittir :

3 tane oda mevcuttur ;

ilk 2 odada küfür , argo , hakaret , siyasi ve dini sohbet , ırkçılık , kavga etmek yasaktır.

3. oda ise serbest odadır ve kural yoktur.

Kurallara uymayanlar serverdan ban yiyecektir.

Konuşmak istemeyenler lütfen boş odaya geçmesin, serverdan komple çıksınlar çünkü kapasitemiz şuan düşük.

Şuan test aşamasında olduğu için herkese açıktır ancak zamanla belirlediğimiz kişiler alınacaktır.

Kişiler bu başlık altında belirlenecek.

Sunucunun amacı :

Battlefield'ı tek başına oynayan , klana girmek için rütbesi yetmeyen , yaşı tutmayan , kendine güvenmeyen ve oyun oynarken sohbet etmek isteyen arkadaşlar için açılmıştır.

Nasıl oynadığınızın hiç önemi yoktur kd niz isterse 0.1 olsun fark etmez bu ts de kimse birbirini kötü oynadığı için yargılamayacak hatta aksine taktik ve strateji paylaşımları olacaktır.

Maksat muhabbettir ve can sıkıntısının önlenmesidir, duruma göre ilerde kadrolaşma olabilir kemik kadro ile klan kurulabilir bunu zaman gösterir bizlere.

TS de uzun vakit geçirerek güven kazanan kişilere yetki verilecektir.

Aranan gönüllüler

Serverın kalitesi , kapasitesi için katkıda bulunmak ,isteyen , bağış yapmak isteyen olursa memnun olurum.

Servera banner yapmak isteyen olursa yine memnun olurum , sunucuya koyulacaktır yapılan banner.

TS de adminlikten anlayan varsa yardım ederse sevinirim , permission ayarları olsun channel grupları olsun yardıma ihtiyacım var.

NOT : Şuan adımız yoktur düz DH sunucusu yazdım , ilerleyen zamanlar ortak olarak bi isim ve tag koyarız grubumuza.

NOT 2 : Bu bir klan değildir , tekrar söylüyorum profesyonel bi amaç yoktur tek amaç muhabbettir eğlenmektir.

NOT 3 : Sunucu öneriye ve eleştiriye tamamen açıktır , geliştirilmesi adına alt kısımda önerilerde bulunabilirsiniz.

Herkese iyi eğlenceler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 30 Ocak 2014; 3:48:29 >

• TS ye girdim baktım kimse yoktu
  • antitank kullanıcısına yanıt
    Herkes bakıp çıktığı için kimse olmuyo , cuma günü 8 de girelim derim ben
  • Cuma günü evde olursam girerim şimdi bile girebiliirim 7/24 bf zaten
  • antitank kullanıcısına yanıt
    girdim ben
  • Gece ye doğru girebilirim şuan arkadaşla konuşuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.