Şimdi Ara

TeamSpeak 3 Serverim Açılmıştır | Oda Açtırmak Ücretsizdir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze iyi akşamlar diyorum , büyüklerimin elinden , küçüklerimin gözünden öpüyorum.

Bilindiği gibi bu forumdada TeamSpeak 3 yaygınlaşmış , bunu görünce bende bir teamspeak 3 server açmaya karar verdim ve açtım.

ÖNCELİKLE BELİRTEYİM ! BU BİR REKLAM DEĞİLDİR ! SADECE FORUMA YARDIMDIR. Konu arkadaşlarımızın teamspeak 3 yönünde sıkıntı çekmemesi , yabancıyla anlaşmamazlığa düşmemesidir.

Her türlü guilde , clana , ortama , arkadaşlığa vbvb. oda açabilirim . Sınırsız destek sağlıyacağım.

Yetki problemi olmaz , nede olsa DONANİMHABER.COM Ailesinin üyesini teamspeak serverime alacağım.
    Oda problemi olmaz. İsterseniz normal , isterseniz VİP oda açabilirim.
    Permler & tasarım & Açıklar %100 fixdir. tasarım hoşdur.
    Kapanma sorunu yoktur , kendi makinemdir. Dc felan olmayacaktır.
    Güvenlik sebebi ile bazı kötü kişilikli arkadaşlarımızın gelip diğer clanlardan üyeleri banlaması sonucu alınmış bir güvenlik olarak isteğe göre clan adına açtığımız PERM'lere ( [DONANİM HABER ] megasxselar . ) dokunulmazlık ilave edilecektir. Zorunlu değildir isteğe bağlıdır. Dokunulmazlık sadece ban & kick engeller.
    Ve son olarak bu tsyi user gelsin diye değil , ortam ve dostluk olsun diye açtım buda bilinsin.

Server Adress & IP : 94.102.12.106

Server DNS : ts3.tgntr.com
    Server Kapasite : 512
    Serverin kurulu olduğu client : 3.0.3 (17.03.2012 08:12:11) on Linux

Teşekkürlerimi sunuyorum , gelecekler konu altına veya özel mesaj atması yeterlidir . Reklam diyenler konuyu iyice okusun ve şu 2 yere dikkatli baksın :

quote:

ÖNCELİKLE BELİRTEYİM ! BU BİR REKLAM DEĞİLDİR ! SADECE FORUMA YARDIMDIR. Konu arkadaşlarımızın teamspeak 3 yönünde sıkıntı çekmemesi , yabancıyla anlaşmamazlığa düşmemesidir.

quote:

Ve son olarak bu tsyi user gelsin diye değil , ortam ve dostluk olsun diye açtım buda bilinsin.

Ayrıca Tsmizde bir çok tsnin kıskandığı ve sahip olmak istediği ts3 bot kuruludur . Özellikleri altta yazılıdır .

1- Perminizin ait olduğu odaya direk atılırsınız . buna auto move denir. Örnek :
    [ - PROGAMES AREA ] Perminiz var ve tsye giriş yaptınız. Direk PROGAMES AREA'nın odalarına atılırsınız. (Genel odaya atılırsınız bu genellikle Sohbet odasıdır.)

2- Record almaya çalışırsanız direk Record yasaktır odasına atılırsınız ve uyarı pokesi alırsınız.

3- Servere giriş yaptığınız an botumuz size hoşgeldin mesajı yollıyacaktır. Karşılık vermeyiniz o bir otomatik mesajdır.

4- Kayıtsız üye olarak giriş yapan herkez otomatik olarak Kayıt Odası @ TGNTR ' ye atılır.

5- Süper yönetici olarak giriş yapanlar direk Yönetim Odasına atılır.

6- Reklam içerikli oda isimleri , user isimleri görüldüğü an bot otomatik olarak ban atıcaktır.

7- Bot sürekli saldırılara karşı ( ban - kick ) tespit ettiği an kişiye ban atıcaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megasxselar -- 27 Temmuz 2012; 17:55:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.