Şimdi Ara

--TeamSpeak Kurulum -Resimli Anlatım - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CaLL_of_BLooDY

@mac2cryme

Eğer Adam Gibi Bir Oyuncu Ve Çok Güzel Bir Clan Ve Çok Süper Arkdaşların Varsa.. Savaşlarda Herşeyde Alltan Yazı YAzmak Yerine Mikroyla Konuşmaya Yarar.. Tabi Bazı Küçük Arklarımız Utanır ;) Sesi İncemsi Diye.. O yüzden Konuşmazlar

@hilmi39

herTürlü Yerden Tarata Bilirsin[/B]

ben bunu merak ediyom . mesela oly de RememberME clanında onların aralarında gibi konusabilirmiyim
    yazılı clanın icinde gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hilmi39

quote:

@mac2cryme

Eğer Adam Gibi Bir Oyuncu Ve Çok Güzel Bir Clan Ve Çok Süper Arkdaşların Varsa.. Savaşlarda Herşeyde Alltan Yazı YAzmak Yerine Mikroyla Konuşmaya Yarar.. Tabi Bazı Küçük Arklarımız Utanır ;) Sesi İncemsi Diye.. O yüzden Konuşmazlar

@hilmi39

dediğini tam anlayamadım? clan chate sızmak fln mı istiyosun? bu bir hile programı değilki

ben bunu merak ediyom . mesela oly de RememberME clanında onların aralarında gibi konusabilirmiyim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hilmi39

quote:

@mac2cryme

@hilmi39

dediğini tam anlayamadım? clan chate sızmak fln mı istiyosun? bu bir hile programı değilki

Hyr Mikrofon ile Konuşabilrsin.

• Güzel Paylaşım Eline Sağlık
  • Blood böle yapıomuş eskiden.Bence çok güzel bişe.pk yapıosn arkanda 100 kişi var siz tek partysiniz.alta yazana kdr geberip gidersiniz ztn.ama konuşursan 1 kaç dk. daha dayanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

quote:

Orjinalden alıntı: hcaan

Ondan sonra PK da;

Mahmut: La adama parasit attım dalın !
    Ahmet: hangisine olum çok adam war.
    MAhmut: Şu warriora dalsana A.Q
    Ahmet: sabret bee.
    .
    .
    .
    Mahmut: Ya ahmet ne eziqsin parasitli adamı kesemedin NOOB.
    Ahmet: Sen kime NOOB dion lan bekle ewine geliom.
    Mahmut: Gel lan.

Akşam haberlerinde cinayet haberi Alıntı deildir

geberdim gülmekten ya

• çokçok çok saol :D arkadaşlarla denceycem eve ilk gidişte ama mikrofon lazım demi xD şimdi aklıma geldide mikrofonum yok :D nese genede saol
  • Böyle bir program arayanlara TeamSpeak programını tavsiye etmem ses kalitesi çok kötü. "Ventrilo" adlı program TeamSpeak ten çok çok iyi bir programdır. İlgilenenlere bu da bir tavsiye..

Bu linkte Pathosun XlassiS clanı PK esnasında konuşuyor.[ Benim clanımdı ] Beğeneceğinizden eminim bi izlemeniz yeterlidir.Ventrilo programı ile konuşmalar war..

http://www.youtube.com/watch?v=UmM8vFTf18g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 30 Haziran 2007; 13:16:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.