Şimdi Ara

TEB 50 tl bonus hediye 25.08.2015 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
7
Favori
3.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • normal bonus karttan yaptığım alışveriş için cepteteb kartına yuklemisler puani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepte teb pek umudum yoktu ama sizin deneyimlerinize güvenip alışveriş yaptım akşam çarşıda iken hizlial dan denerim (köy yerinde hat çekmiyor bahçe evinde ) ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı gün şartı yoktu ama aynı gün olanların bir tanesini kabul etmişler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Tek Bonus kartınız varsa oraya aktarılıyor. Yoksa hızlarda kullanamazsınız, benimde başıma geldi aktarmanın lazım.

Tek bonus nedir hocam,
    Kart Bilgilerini girince puanlari kullan seçeneği cikmiyor ki, kullanabileyim.

• selam_bey kullanıcısına yanıt
    Teb bonus hocam. Yoksa hızlıal tanımıyor. Teb bonus varsa mh arayıp teb bonusa aktarıp kullanabilirsiniz.

Yanlış yazmışım

• Cepte TEB kredi kartıma 20 yüklenmiş 50 yüklenmesi gerekti

• Aynı gün farklı işyerine puan vermemiş, MH2yi arayıp sonuç alan var mı?

Garanti bonus, aynı gün farklı işyerine vermiş.
  • Bir sanal kart oluştur, mh arayıp puanları sanal karta aktar ve hızlıaldan sanal kart ile işlem yap o zaman aktarabilirsin.
  • teb de sorun olmazdı ama benim 50 tl bonus yatmadı. Bugün aradım kayıt açtılar, banka kartı için 50/5 iadeler vardı, onun içinde kayıt açtılar. Du bakayım ne olcek şimdi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

teb de sorun olmazdı ama benim 50 tl bonus yatmadı. Bugün aradım kayıt açtılar, banka kartı için 50/5 iadeler vardı, onun içinde kayıt açtılar. Du bakayım ne olcek şimdi ??

Banka karti icin mesaj atmislar miydi?

Temmuz'daki benim iadeyi yapmadiklarindan bu aykine katilmamistim.Kayit acinca da olumsuz cevap donmustu.Denizbank kk,teb banka karti ve Garanti kk mesajlara olumlu yanit verse de puan yatirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

teb de sorun olmazdı ama benim 50 tl bonus yatmadı. Bugün aradım kayıt açtılar, banka kartı için 50/5 iadeler vardı, onun içinde kayıt açtılar. Du bakayım ne olcek şimdi ??

Banka karti icin mesaj atmislar miydi?

Temmuz'daki benim iadeyi yapmadiklarindan bu aykine katilmamistim.Kayit acinca da olumsuz cevap donmustu.Denizbank kk,teb banka karti ve Garanti kk mesajlara olumlu yanit verse de puan yatirmiyor.

ewet mesaj atmışlardı. 15 Tl iade yapılmış hesapa 3 ad 50 tl harcama için. 50 TL bonus için beklemedeyim, bugün yarın yatar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.