Şimdi Ara

TEB E-Ticaret 150 TL ye 15 Toplam 45 TL Bonus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
21
Favori
9.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tyc yükleme yaptım sayaç işlemedi sonradan işler mi deneyen oldu mu? İşlememesi için sebep yok ama bilemedim sistem yavaşlığı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Tyc yükleme yaptım sayaç işlemedi sonradan işler mi deneyen oldu mu? İşlememesi için sebep yok ama bilemedim sistem yavaşlığı mı?

işlemesi lazım.biraz geç oluyor sanırım.

• NACTRUMS kullanıcısına yanıt
    İşledi ertesi gün.
  • Immortal King kullanıcısına yanıt

Bir kisi de cevap vermemis 

Geçerli hocam ,mobil uygulamadan girip kampanyalar kısmında görebilirsiniz.Yada SMS ile katılım saglayabilirsiniz.

Cepteteb için de geçerli. 150, 150 şeklinde ayrı ayrı ödeme yapman gerekiyor.
  • 2 A101 kapıda 1 sanalmarket alışverişi yaptım. Ayrı günlerde e ticaret tamamlandı. Market 3. İşlememiş sayaca. Banka ile görüştüm. Burada hepsi işlemiş görünüyor. Zamanı gelince bonus yüklenmezse arayın kayıt açalım dedi.

• Vodafone süpermarket işlemedi market kampanyasına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @samil422 @Gabriel- Çok teşekkürler cevaplar için. Getir Büyük'ten sipariş verdim. Umarım market sayar, bakalım. İlk alışverişim olduğu için de 50 tl bonus verdi

• Steam'de %50 iade var 50 tl'ye kadar. 150 liralık bi oyun alsam combolanır mı acaba?

• Reppu kullanıcısına yanıt

Bu kampanya sadece yurt içinde yapılan harcamalar için geçerli. Steam harcamaları yurt dışı harcama sayılıyor maalesef.

• Puanlar yatmış.

• Eczane kampanyasına katılmıştım. İlla ki biri eksik olacak. Yatmamış. Diğerleri tamam.

• Hem e ticaret hem market 90 tl Marketin 1 tanesi sayaçta görünmüyordu ama tam yatmış.

• Yatmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.