Şimdi Ara

TEB marifetli genç hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEB marifetli genç hesap hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek var mı? Fazladan para koparmak için neler yapıyorlar, tecrübeli abiler ablalar bankacılar, 2000₺ birikmişim var mantıklı olur mu?
    [Usd, Euro tarzı dövizlerde bu miktar için hoşgeldin faiz oranı çok yüksek(!)]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 10 gün kadar önce açtım. Günlük faiz veriyor. Günlük para giriş çıkışı serbest 7/24. 3 ay süresi var. Sonra kapanıyor mu faiz mi düşüyor bilmiyorum. Ama memnunum. Enpara da aylık vadeli yapıyordum. İhtiyacım olan kısmı da düşük faizle birikim hesabındaydı. Param böylece kullandığım ve kullanamadığım şeklinde 2ye bölünüyordu. Marifetli Hesap açıp TEBe taşıdım parayı. Tüm param bir arada ve hepsi yüksek faizden gelir getiriyor. İhtiyacım olunca da para çekip yatıyorum. 3ay bitince ing ye geçerim mecburen. Onda da hoşgeldin var.

• mac00 M kullanıcısına yanıt
    yazan faizi hesapladığımızda yıllık ikiye katlıyor ama herhangi bir bankanın hesap robotu çok az miktar ekliyor 100 200 gibi ben mi yanlış hesap yapıyorum? kayda değer bir getirisi oluyor mu
  • tiesto12345 kullanıcısına yanıt
    Yıllık faiz %13,95. Nasıl ikiye katlıyor. Vadeli ile para ikiye katlanmaz. Ben bir miktar para atıp Marifetli hesaba, enpara ile oran orantı ile karşılaştırdım. Bir katakulli yok. Hepsini çektim enpara dan, attım marifetliye. 2.5ayım kaldı zaten. Sonra bitiyor hoşgeldin. Ondan sonra çekicem başka bankaya geçicem. Hesap işletimi o bu yok. Faiz günlük yatıyor, vergisi kesiliyor. Gün gün artıyor.

2k param var yatırım yapacam diyorsan vadeli sana göre değil. Pek bir kazancın olmaz. 1 lira bile alamazsın günlük. Sadece paran bir yerde yatar. Üstüne ay ay kenara koyacağın parayı eklersin. Ne azalır ne çoğalır. Çoğaltacam dersen başka yatırım araçlarını araştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.