Şimdi Ara

Tebrikler Türkiye...Tebrikler Milli Takım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bipekkan

Sadece maçın son 8 dk. seyrettim, Birgün Hocam' ın tavsiyesine uyarak + penaltıları.
    O da yetti nabzımın 110' a çıkmasına. Adamların dediği doğru, Bu takım kalp krizi geçirtir adama. Sanki Alamanlarıda geçeriz gibi geliyor, Geçersek, Hollanda değil Rusya çıkarsa karşımıza keyfimden ÇİĞ TAVUK YERİM herhalde.....
    Teşekkürler çocuklar.........
    Bir de. O 2 ayaklı HEYVAN' lar (!) , çukur adamlar olmasa, elinde PİŞTOV' la gezen...............

Hocam çiğ tavuk yiyeceğin gün yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 22 Haziran 2008; 0:40:35 >

• Milli takımımıza bugün de desteğimiz sonsuz. 21.45 de başlayacak Almanya-Türkiye karşılaşmasında Milli Takımımıza başarılar diliyoruz.
  • Şimdiye kadar kimse buraya geleceğimize inanmadı. (ben de dahil) Yarı finale kadar geldik.
    Şimdi az da olsa içimizde bir umut var. Ama sanırım turnuvadan eleneceğiz. İnşallah yanılıyorumdur.
  • avrupanın üstüne kabus gibi çöktük dünyanın geri kalanı ise bizimle gurur duyuyor inşallah bu rüya devam eder de bu akşam kabus görmeyiz.....
  • İnş. bu maçı da kazanıp finale yükseleceğiz.
  • valla torpil meşale ne bulrsam aldım....
    içimizde patlamasa bariii
  • Almanlar akılları ile oynarlarsa bizi duman ederler ama buraya kadar %75 şansla geldik inşallah bundan sonrada böyle olur biz yeneriz...
  • Arkadaşlar iyi oynuyoruz ilk yarı 1-1 maç sonunda görüşmek üzere

• Almanlara

• lanet olsun
  • yazık oldu anasını satayım
    4. mucize geliyordu az kalsın

neyse bu gece kimse ölmeyecek kurşundan..
  • graphtec bende ona seviniyorum. bugün can kaybı olmayacak.
  • Gerçekten hak etmediler yazık oldu...
  • abi bu seferki mucize olmayacaktı... biz daha iyiydik
    quote:

Orjinalden alıntı: graphtec

yazık oldu anasını satayım
    4. mucize geliyordu az kalsın

neyse bu gece kimse ölmeyecek kurşundan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tilsimonline

abi bu seferki mucize olmayacaktı... biz daha iyiydik

aslında haklısın 4 sefer geldiler 3 attılar
    biz 10 sefer gittik olmadı işte

ama son dakikada attığımız için yine mucize olacaktı ne güzel
    en azından uzasaydı yaaaa..
  • önümüzdeki maçlara bakacaz.artık seneye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magiclantern -- 25 Haziran 2008; 23:52:50 >
  • Çok yazık oldu Türkiye'ye böyle bir oyunla finale gidemedik...Rüştü'nün gerçekten çok büyük hataları oldu ama artık yapacak birşey yok.Yine Gurur Duyuruz Türkiye'mizle ; Helâl Olsun Yarı Finale Kadar Geldiler.
  • Kafirler yine birbirini tuttu hakem o kadar adaletsiz davrandı ki inanılcak gibi değil yaa hileyle yendiler adi şerefsiz kinci insanlar nefret ediyorum almanlardan keşke yüzlerini güldürmeseydik yaa offf :(:(:(:(:(
  • valla yazik oldu ya ilk yaridaki oynu devam ettirsek bariz yenerdik bunlari.. Ulan bu hakemler bir kerede bizden tarafsiz olmazmi ya.

ama genede bu kadar sakat ,cezali kadroya ragmen cok guzel oynadik.Tebrikler Milli Takim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.