Şimdi Ara

Techies Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mares626

Gelsin bakalım neyin nesiymiş şu techies bir görelim

direk dota2 den başladıgından diyosun. tech apayrıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurby

ward ve gem alışkanlığı olan takımlar karşısında işi çok zordur ama gene de paraya kıyamayan takımlara güzel sürprizler yapılır.

ward gem olsa neye yarar sen ultini kullanabiliyosan ward da yalan gem de. ağaçların arasına koyar patlatırdık. vay anasını özlemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barrack

quote:

Orijinalden alıntı: Hurby

ward ve gem alışkanlığı olan takımlar karşısında işi çok zordur ama gene de paraya kıyamayan takımlara güzel sürprizler yapılır.

ward gem olsa neye yarar sen ultini kullanabiliyosan ward da yalan gem de. ağaçların arasına koyar patlatırdık. vay anasını özlemişim.

yav he he
    görürüz very high brackettaki win ratelerini, yerlerde sürünür
  • quote:

Orijinalden alıntı: barrack

quote:

Orijinalden alıntı: mares626

Gelsin bakalım neyin nesiymiş şu techies bir görelim

direk dota2 den başladıgından diyosun. tech apayrıdır.

Daha önce Dota1 oynamadım evet
    Ama tech ile ilgili çok şey duydum aslında merak ediyorum ama ben daha çok pitlord'u denemek istiyordum ama bakalım belki sonraki sefere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kacmasikortil

Ben pitlord gelicek diye dusunuyordum ama techies gelmesine cok sevindim valla :D gemle useless olma olayida evet buyuk oranda islev yitiriyor ama 6 sn stun ve beles ward olayi hala devam hocam, ve deli gibi push yapma kapasiteside var

6sn nerfli gelir umarım. tam bilgim yok ama mirana o oku denk getirince 5sn anca stun atıyor.
  • dota 1 de bir kere olsun takimda ya da bende techies varken oyunu kazandığımı hatirlamiyorum(oynadığım platformda dotalicousgaming di) oynaması zevkli hatta yenilirken bile eglenebiliyorsunuz ama try hard modundayken biri pickliyince sinir oluyorum. Umarim ranked da picklenmesine musade edilmez
  • Başta op olup sonradan nerflendiğinde tarih olmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreal Nerd

Başta op olup sonradan nerflendiğinde tarih olmasında

o kadar yazdık gereksiz hero diye, ne overpoweredı
  • Gelsin arti k ozletti kendini ranki yuksek oyunlarda is yapacagini sanmiyorum picklenmezde ama yeni acc acan tech prolari noob oyunlarinda bize iyi videolar cikarir diye dusunuyorum

• dota 1 de 2 kere oynamıştım hepsindede feedlemiştim ve 1 kill alabildim sadece ama o mayınıma basıp ölmesi beni o kadar çok sevindirmiştiki gelirse iyi olur biraz havaya uçalım supportlar artık yanlarında sürekli sentry gezdirmesi lazım bu arada tahminim techin win ratei %40 anca olur
  • Hero dengeli bir hero, bilmeyenler yuzunden winrate yuzde 45 falan olur diye dusunuyorum, gayet kullanisli bir hero bir macta picklendiginide gormustum (support olarak) pusher mid olarakda oynanabilitesi yok degil ama

• Teach gelince herkes görecek epic fail bir hero olacak. Eskiden dota oynarken kolay kolay gem ward alan olmazdı ve baya iş görürdü dota 2 de ise orta ve üst ranklarda eğer invis hero varsa heryerde ward herkes de dust ve mutlaka gem taşıyan biri oluyo tech gerlirse karşı takım alsın die dua ederim aldıkları anda oyun gg hem karşı takım 4 kişi hem de feedlenme olasılığı çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanete -- 26 Mayıs 2014; 11:32:24 >
  • Gerçekten eskiden oynadığımız oyunlarda ward'ı geçtim meka'yı zor görüyorduk. Wepla'yı kastediyorum bu arada.

Şimdi en basit oyunlarda bile obs atılıyor smoke kullananlar var. Bende fail olacağını düşünüyorum. Winrate'i en düşük hero olabilir.
  • Beyler ben oyuna yeni başladım da. Bu Techies dediğiniz hero LoL deki Teemo gibi mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Beyler ben oyuna yeni başladım da. Bu Techies dediğiniz hero LoL deki Teemo gibi mi ?

Denebilir, ama daha gereksiz.
  • Yeni herolar gelince ilk 1 ay ap oyunlarda %80 karşılaşırdık tech gelirse bu süre 2 yıl olur diyorum.Tech'in tek sıkıntısı iyi oynarsa da kötü oynarsada oyunu çok etkiliyor.Kötü bir techi takım arkadaşları sırtlayamaz.Feeder olur.
  • Gelince oyuna dönerim şahsen Birinin insanlara ward ve gem in önemini anlatması lazım.
    İntihar bombacısı olmayı özlemdim
  • Techi ruslar alacak saçma sapan yerlere mayın dikecekler olur olmaz kendilerini patlatacaklar sonra da mikrofandan cyka blayd noob diye bağıracaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Beyler ben oyuna yeni başladım da. Bu Techies dediğiniz hero LoL deki Teemo gibi mi ?

Denebilir, ama daha gereksiz.

Teemo'yu karşısı pickleyince Counterpick bile atsa seviniyorduk, üstelik orda invisleri gösteren Gem-Dust tarzı şeylerde yok o zaman burda çöp olur gider
  • tech candir
    ansizin ölüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.