Şimdi Ara

Techni Sat SkyStar 2 TV yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorunum var yeni skystar 2 aldım çanak kablo herşeyi ayarladım turksat 1c hikayeside tamam ama bir türlü izleyemedim aşağıdada resimler var zaten ordan anlarsınız hangisi olduğunu bunun için turksat 1c ayarları nedir nasıl yapılır söylermisinzi şimdiden teşekkürler

işte bu

• Acemiler için bir çok ayarları yapan hazır kurulum paketlerini tavsiye ederim. Kurulum sırasında birkaç soru soruyor o kadar. Gerisini kendisi hallediyor. Kanal listesi falan hazır geliyor. Daha sonra tecrüben attıkça kendin kurabilecek düzeye gelirsin. Hatta bir çok tembel kullanıcı bile hala bunları tercih ediyor.

En çok kullanılan programlardan olan ProgDVB ve AltDVB 'nin TeAcHeR usta tarafından yapılmış hazır kurulum paketleri:
    ProgDVB PowerInstall 7.6
    AltDVB PowerInstall 6.4

ProgDVB : Kullanıcı dostu bir arayüzü vardır. Bu sebeple kullanımı kolaydır. Sık sık yeni versiyonu çıkar. Kanal geçişleri falan yavaştır. Acemiler için uygundur.

AltDVB : Ekranda aynı anda bir çok bilgiyi gösterir. Bir çok kişiye karışık gelir. Kullanımı biraz daha zor. Ama kanal geçişleri daha hızlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Acemiler için bir çok ayarları yapan hazır kurulum paketlerini tavsiye ederim. Kurulum sırasında birkaç soru soruyor o kadar. Gerisini kendisi hallediyor. Kanal listesi falan hazır geliyor. Daha sonra tecrüben attıkça kendin kurabilecek düzeye gelirsin. Hatta bir çok tembel kullanıcı bile hala bunları tercih ediyor.

En çok kullanılan programlardan olan ProgDVB ve AltDVB 'nin TeAcHeR usta tarafından yapılmış hazır kurulum paketleri:
    ProgDVB PowerInstall 7.6
    AltDVB PowerInstall 6.4

ProgDVB : Kullanıcı dostu bir arayüzü vardır. Bu sebeple kullanımı kolaydır. Sık sık yeni versiyonu çıkar. Kanal geçişleri falan yavaştır. Acemiler için uygundur.

AltDVB : Ekranda aynı anda bir çok bilgiyi gösterir. Bir çok kişiye karışık gelir. Kullanımı biraz daha zor. Ama kanal geçişleri daha hızlıdır.
    AltDVB ya da ProgDVB kullanın kesinlikle. Kendi programı ile hem ayarları zor, hem de programlar kullanışlı değil. Bunlarda hazır kanal listeleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

AltDVB ya da ProgDVB kullanın kesinlikle. Kendi programı ile hem ayarları zor, hem de programlar kullanışlı değil. Bunlarda hazır kanal listeleri var.

Alıntıları Göster
    benim bir sorum olcak bizim binada uydu sistemi icin santral denilen cihaz mevcut bundan her daireye kablo geliyor reciverdan cıktı alsam bendeki skystar v2 icin baglantı yapmamda sakınca olurmu bi ara soyle birsey duymustum sanrtal tarzı cihazlar kartı yakıyormus oyuzden bende ayriyetten bi canak kullancam ama alicagim LNB ne olmalı bide bu skystar kurdukdan sonrada uydu üzerinden download da yapmak istiyorum bunun hakkındada biraz bilgi verirseniz sevinirim

simdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: darkelf

benim bir sorum olcak bizim binada uydu sistemi icin santral denilen cihaz mevcut bundan her daireye kablo geliyor reciverdan cıktı alsam bendeki skystar v2 icin baglantı yapmamda sakınca olurmu bi ara soyle birsey duymustum sanrtal tarzı cihazlar kartı yakıyormus oyuzden bende ayriyetten bi canak kullancam ama alicagim LNB ne olmalı bide bu skystar kurdukdan sonrada uydu üzerinden download da yapmak istiyorum bunun hakkındada biraz bilgi verirseniz sevinirim

simdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tekke1

teşekkürler

Alıntıları Göster
    darkelf, o şekilde kartın ve cihazın yanma ihtimali yüksek, o yüzden çift çıkışlı (Twin) LNB almanızı öneririm.
  • quote:

darkelf, o şekilde kartın ve cihazın yanma ihtimali yüksek, o yüzden çift çıkışlı (Twin) LNB almanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Santral sistemi kullandığını söylüyor. Santralda kullanılan LNB'yi çıkarıp çift çıkışlı LNB takamaz ki.
    Yapabileceği iki şey var.
    Sistemde fazladan bir çıkış daha varsa bir kablo daha çekmek. Yada kendisine ait çanak anten kurulumu yap(tır)mak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Santral sistemi kullandığını söylüyor. Santralda kullanılan LNB'yi çıkarıp çift çıkışlı LNB takamaz ki.
    Sistemde fazladan bir çıkış daha varsa bir kablo daha çekmek. Yada kendisine ait çanak anten kurulumu yap(tır)mak.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

suan eve gelen hat tek kablo üzerinden geliyor bu kablodan ek alsam aparat ile aparattan cıkan bi kablo uydu alıcınısına gidicek diyeri ise benim pc ime bu sekilde bi sorun olurmu ayrica santarldaki LNB cif cıkıslı sanırım dün aksam çatıya cıktım bi bakim dedim santral a felanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkelf -- 16 Ocak 2007; 10:46:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

suan eve gelen hat tek kablo üzerinden geliyor bu kablodan ek alsam aparat ile aparattan cıkan bi kablo uydu alıcınısına gidicek diyeri ise benim pc ime bu sekilde bi sorun olurmu ayrica santarldaki LNB cif cıkıslı sanırım dün aksam çatıya cıktım bi bakim dedim santral a felanda

Alıntıları Göster
    DoubleDragon, uykusuzluktan demişiz onu.

• quote:

DoubleDragon, uykusuzluktan demişiz onu.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar her şey tamam saolun ama şimdide kumanda ayarları çıktı başıma ses ayarını yapamadım nasıl yapacam
  • quote:

arkadaşlar her şey tamam saolun ama şimdide kumanda ayarları çıktı başıma ses ayarını yapamadım nasıl yapacam

Alıntıları Göster
    Kumanda ayarları verilmişti sanırım daha önce. Arama yaparsanız bulursunuz.
  • quote:

Kumanda ayarları verilmişti sanırım daha önce. Arama yaparsanız bulursunuz.

Alıntıları Göster
    bendede var bundan süper bir alet bence alalı 2 3 ay oluyor hala mause ile ses ayarı yaapıoz arattım bulamadım yardımcı olursan/sanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

bendede var bundan süper bir alet bence alalı 2 3 ay oluyor hala mause ile ses ayarı yaapıoz arattım bulamadım yardımcı olursan/sanız sevinirim

Alıntıları Göster
    ermanpac kardeşim nasıl yapıcaz bu kumanda hikayesini bende arattım bulamadım
  • quote:

ermanpac kardeşim nasıl yapıcaz bu kumanda hikayesini bende arattım bulamadım

Alıntıları Göster
    winlirc kullanın çok kaliteli bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sun$hine

winlirc kullanın çok kaliteli bir program

Alıntıları Göster
    buyrun size güzel bi dökünman skystar 2 kurulumu ve anlatımı resimler mevcuttur

http://sinan.ifastnet.com/skystar/SkyStar_Rehberi.rar

eger dosyaya ulaşamazsınız pm atın

• quote:

buyrun size güzel bi dökünman skystar 2 kurulumu ve anlatımı resimler mevcuttur

http://sinan.ifastnet.com/skystar/SkyStar_Rehberi.rar

eger dosyaya ulaşamazsınız pm atın

Alıntıları Göster
    ama bize kumanda için lazım

• quote:

ama bize kumanda için lazım

Alıntıları Göster
    icinde butun dökumanlar mevcut
  • quote:

icinde butun dökumanlar mevcut

Alıntıları Göster
    saol kardeşim valla çok işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

saol kardeşim valla çok işime yaradı

Alıntıları Göster
    rica ederim
  • quote:

rica ederim

Alıntıları Göster
    Skytar'ın Türkçe sitesinde de vardı sanırım aynısı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.