Şimdi Ara

Technics, RP-F550-RP-DJ100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba bu sıteye yenı uye oldum ve ne zmn google dan bısı arasam hep bu sıte karsıma cıkıyor ve bende artık bu sıteye uye olmaya karar verdım gordumkı en ıyı bılgılerı burda alabılıyoruz herkes cok dosthane oldugu ıcın sızden yardım ıstıyorum Technics, RP-F550-RP-DJ100 bu ıkı modelı dusunuyorum almayı ıyı bır trance muzık dınlecısıyım ve muzık kulagım oldukca ıyıdır sızden ricam bu ıkı urunun ozellıklerını fiyatlarını kullanalar varsa performanslarını ve on onemlısı bunların yaında nereden satın alabılecegım istanbulda oturuyorum yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım...

• Hocam hoşgeldiniz öncelikle foruma.. Technics bilinmeyen bir marka olduğu için hatta Avrupa'ya yeni yeni açıldığı için biraz zor bulursunuz gibime geliyor ürünleri. Yalnış biliyorsamda düzeltin, yardımcı olacak biri çıkar inşallah.. Bu arada bende Trance'ciyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Hocam hoşgeldiniz öncelikle foruma.. Technics bilinmeyen bir marka olduğu için hatta Avrupa'ya yeni yeni açıldığı için biraz zor bulursunuz gibime geliyor ürünleri. Yalnış biliyorsamda düzeltin, yardımcı olacak biri çıkar inşallah.. Bu arada bende Trance'ciyim

arkadasım benım bıldıgım kadarıylada yenı bı marka deıl yanı dj lerın eskı setlerını ızlerken bıle kulaklarında technics goruyodum kı bu bılınmeyende bı marka oldugunu sanmıyorum profesyonel muzık dınleyen ve yapan her ınsanın bıldıgı bı marka dıe dusundum onun ıcın konu acma geregı duydum bence sen yanmılıyosun gıbı gelıo ama bende bısı bılmıyorum tabi onun beklıyıp gormek ıstıyorum ve bu kulaklıklardan ıkısınden bırını kesın alıcam..

• gercekten bu ıkı kulaklık hakkında benı bılgılendırcek bı arkadas yokmu ya cok ıhtıyacım olan bı konu arkadaslar..
  • arkadaslar yardımda bulunamasanızda ben rp f550 i arktan aldım bedavaya kırıktı bı ucu 25 mılyona tamır ettırdım 25 e geldı anlıcanız saolun hersey ıcın
  • Dostum yardımda bulunmamış değillerdir
    görmemişlerdir yada kulaklıgı kullanmadıkları için seni yanlış bilgilendirmek istememişlerdir

Technics dediğin gibi yeni bir marka değildir bulunmasıda oldukça kolaydır
    Kulaklığı almışsın memnunsan hayırlı olsun
    Ama yok memnun değilim ve parama kıyıp 1 kere aliyim tam olsun artık diyorsan
    Sana önerebiliceğim

Sony MDR-V700

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdrv700

Pioneer HDJ 1000

Pioneer online alış veriş tavsiye etmiyorum çünkü
    Pioneer HDJ-1000 in Pioneer shop fiyatı 600 ytl
    İnternette satılanlar ise 300 - 375 ytl arasında
    Ve bu ucuz olanlar Amerika'dan gelmiştir
    Arkadaşım hediye getirmiştir vs vs gibi nedenlerle satılıyo
    Çin malı olmaları büyük olasılık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aStray -- 20 Nisan 2008; 0:56:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aStray

Dostum yardımda bulunmamış değillerdir
    görmemişlerdir yada kulaklıgı kullanmadıkları için seni yanlış bilgilendirmek istememişlerdir

Technics dediğin gibi yeni bir marka değildir bulunmasıda oldukça kolaydır
    Kulaklığı almışsın memnunsan hayırlı olsun
    Ama yok memnun değilim ve parama kıyıp 1 kere aliyim tam olsun artık diyorsan
    Sana önerebiliceğim

Sony MDR-V700

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdrv700

Pioneer HDJ 1000

Pioneer online alış veriş tavsiye etmiyorum çünkü
    Pioneer HDJ-1000 in Pioneer shop fiyatı 600 ytl
    İnternette satılanlar ise 300 - 375 ytl arasında
    Ve bu ucuz olanlar Amerika'dan gelmiştir
    Arkadaşım hediye getirmiştir vs vs gibi nedenlerle satılıyo
    Çin malı olmaları büyük olasılık..

kardesım cok tesekkurler dedıgım gıbı cocuktan aldım kırıktı yaptırdım 25 lıra aldılar memnunm ama tabi ses kartı on boar oldugu ıcın pek verım alamıyorum prof. kulaklık oldugu ıcın ama genede harıka dıyebılırım pekı ses kartında daha ıyı verım alabılmek ıcın bı kac ayar varmıdır anlarmısın realtek audio yazıo ses kartı bu herhalde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Creative olsaydı ses kartın daha fazla yardımcı olabılırdım
    Realtek
    hakkında

Bunlar Vista , XP ve linüx driver'ları kart tan tam verim alamıyorsan
    driver'ı kaldırıp tekrardan yüklemen belki yararlı olabilir

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

İşletim sistemi'ne göre indirip kurarsın
    Ayrıyetten Denetim Masasında Realtek'in performans ayarları bölümü varmı bilmiyorum
    Eğer varsa resimli olarak bilgilendirirsen beni
    Daha fazla yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aStray -- 20 Nisan 2008; 17:23:22 >

• ya sole dıyım sımdı tam verım dedıgın hanı su anda verım alabılıyomusun ve alamıyosun dııl ben su anda verım alamadgımı solerken acaba daha ıyısı olurmu dusuncesıyle soledım su an gayet ıyı ama dahada ıyısı olabılırmı dıe.. denetım masasında Realtek HD Sound Effect Manager die bısı var gırıyosun ses acma cart curt equalizer falan yanı bu kdr bısı yapabılıyosun herhalde olmaz ya olmıcak seyı ıstıyorum herhalde peki bi ark dedıkı kasaya takma kulaklıgı bende logitech x230 var 2+1 onun kulaklık gırısıne tak dedı bu dogrumudur onla dahamı ıyı verım alırım
  • Kasayada taksan Logitech e de taksan
    Ses kartının desteklediği kadar kaliteli ses alırsın

Onboard ses kartını kullanıyorsun
    Eğer daha iyisini istiyorsan
    kendine iyi bir ses kartı almalısın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aStray -- 20 Nisan 2008; 23:43:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aStray

Kasayada taksan Logitech e de taksan
    Ses kartının desteklediği kadar kaliteli ses alırsın

Onboard ses kartını kullanıyorsun
    Eğer daha iyisini istiyorsan
    kendine iyi bir ses kartı almalısın..

İlgin İcin cok tesekkurler arkadasım..
  • Rica ederim
  • ama bu ısın ucunu bırakmıcam astray :) sımdı ses kartı almaya karar verdım kulaklık tamam pekı sımdı kulaklıktan en azından marka vs anlarım ama ses kartından yemınle hıc anlamam.. marka bıle veremem dusun.. eger bana sen veya bılgısı olanlarda! yardımcı olabılırlerse ıyı bır ses kartı yanı ucuz ve ıyı kısacası :) sımdıden cok tesekkur ederım..
  • Sınavlarım vardı giremedim
    Güzel bi karar vermişsin :)
    Peky ne kadarlık bi bütçe ayırdın kafanda ona göre yardımcı oliyim
  • Ses kartı cok farkettiriyor emin ol, hele kulaklıklarda bu fark dahada anlaşılır oluyor.. Hic yoktan bi ses kartı edin bence, bende mesela 40YTL'lik Creative Audigy vardı..
  • ya ne bılıyım 50 ytl gıbı olsa fena olmaz ama creative markasını ben hıc bı zaman sevemedım ya baska onerı olabılırmı yanı o ıyıyse tabiki o begenmıyorum dıe dandık bısıyede gerek yok ztn
  • rp-f550 yı bende kullanıyorum bu kulaklığı clubda calarken kullanmak ıcın teknosadan aldım ama pek memnum kalmadım ses kalıtesı bence cok ıyı deyıl tızler cok fazla on planda ve yuksek seslerde tızler karısıyor baslar bır dj ın rtım tutabılmesı ıcın yeterlı deyıl bence cok yuklendığınız zaman dıstortıon yapıyor kı saten 1000 mw lık bır kulaklık dan cok fazla performan beklenemez zora kardesım sana tavsıyem bu kulaklık ıcın ses kartı yada baska bısey alma bu kulaklık ıcın yatırım yapmana değmez bence

yukardakı hdj 1000 ı al kulaklık neymıs gor ben bı kac kere murat muratlı abımın kulaklığını kullandım dıyecek soz bulamıyorum kulaklıkda daha otesı yok hdj-1000 harbı harbı 10 +10 +10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

rp-f550 yı bende kullanıyorum bu kulaklığı clubda calarken kullanmak ıcın teknosadan aldım ama pek memnum kalmadım ses kalıtesı bence cok ıyı deyıl tızler cok fazla on planda ve yuksek seslerde tızler karısıyor baslar bır dj ın rtım tutabılmesı ıcın yeterlı deyıl bence cok yuklendığınız zaman dıstortıon yapıyor kı saten 1000 mw lık bır kulaklık dan cok fazla performan beklenemez zora kardesım sana tavsıyem bu kulaklık ıcın ses kartı yada baska bısey alma bu kulaklık ıcın yatırım yapmana değmez bence

yukardakı hdj 1000 ı al kulaklık neymıs gor ben bı kac kere murat muratlı abımın kulaklığını kullandım dıyecek soz bulamıyorum kulaklıkda daha otesı yok hdj-1000 harbı harbı 10 +10 +10 numara

AH BİDE HD 800 ü DİNLESEN.gerçi bn de dinlemedim ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.