Şimdi Ara

Technics SA-DX950 ısınınca ses cikisi kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkac gundur ikinci el aldigim Technics SA-DX950 Model receiver amfiyi kullaniyorum. Başlarda hiç sıkıntı yapmadı ancak bugun 4. gun ve ısındığında arkadaki Fan kısmında hiç hareket yok ve rastgele bir sürenin ardından ses çıkışları pasif hale geliyor.

Kaynaklar arası (Tape/MD/CD/Aux/ Radio Tuner) geçiş yapabiliyorum normal çalışıyor görünüyor ancak hiç ses yok - Sıfır ses.
    ses seviyesini değiştirmeme rağmen de ses alamiyorum.

Cihazi kapat aç yapiyorum yine ses yok ama herşey calisiyor gorunuyor.

Ön paneldeki reset düğmesini basılı tutuyorum cihaz kapanıp açılıyor ancak yine ses yok.

Bir süre bekledikten sonra cihaz soğuduğunda deniyorum ve bu sefer ses alabiliyorum cihazdan.

Aldığım arkadaşa daha 2. gün telefon ederek arkadaki Fan devreye giriyor mu? diye sorduğumda belli miktar ısınmadan sonra devreye girdiğini söylemişti.

Sorun bende mi acaba, ben mi bir yanlış yapıyorum ... bilemedim...

Stereo speaker şeklinde polk audio T15 (8 ohm luk) 2 adet bookshelf hoparlör bağlı... Sizce sıkıntı ne olabilir ?

teşekkürler...

• arkadasım aynı amfiden zamanında iki tane kullandım cihaz ısındığında fan dönmeye baslıyor soğuttuktan sonra duruyor bu normal ama sesin kesilmesi falan başka bir sorun var tamir istiyor cihaz herkeste yapamaz bu cihazları yapsada amfiyi aldığın fiyatında fazlasını isterler belki 50 100 liraya bitecek iş ama 500 isterler servise falan verirsen gene yandığının resmidir eski cihaz bunlar sana denk gelmiş ama tamir yaptırırsan korkma iki gün önce elektrik kesilmesinden benimde amfim gitti Allah yardım etti iyi bir abimize denk geldim bugun gelene kadar neler yasadım anlatayım şaşırıp kalırsın adam 10 yaşından beri işi gücü bu amfilerle oturduk 2 saat sohbet ettik amfinin tüm arızalarını gösterdi hangi parçaları alacağımı vs arızaları gözümle gördüm yoksa servise falan kalsaydım yanmıştım sanada Allah kolaylık versin tamir şart amfin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odesy -- 9 Ekim 2018; 21:17:45 >
  • Anliyorum cok tesekkur. Demek isininca devreye girmesi lazim fanın. Birkac kez de su sekilde oldu: dinlerken bir anda col yuksek bir ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ sesi gelmeye başliyor ve kesilmiyor ses. Mecburen kapat ac yapmak zorunda kaliyorum. Sonrasinda bir süre beklemek durumunda kaliyorum yeniden. Bulurum ben de iyi niyetli bir usta umarim. Aldigim arkadasi arayip bir soracagim bakalim ne diyecek. Belki onda yoktu bu sikinti bana mi denk geldi bir soralim bakalim... tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.