Şimdi Ara

Technics SE-CA 10 set.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar,seti yaklaşık 15 yıldır kullanıyorum.
    Daha doğrusu 10 yıl kullandım,sonra da başka bir set aldım.. Yaklaşık 5 yıldır arada bir kullanılmak üzere odalardan birinde durdu.
    10 yıl kullandığım sürede 2 defa evimi taşıma durumum oldu ve bu taşınma sırasında bazı ufak izler kaldı sette.

Seti satmadım,daha doğrusu satmaya kıyamadım çünkü aldığım kaliteli ilk setti.

İzler çok derin değil,kasanın kendisinde hiçbir kusur yok sadece kolonlar ahşap olduğundan bazı aşınmalar mevcut.
    Bass hopalrlörlerindeki göbeklerde göçüklük oluştu,düzelttim ama izleri var ancak sese herhangi bir etkisi yok.

Uydu hoparlörlerinden birinin kablosu fotoğraflarda göründüğü gibi hoparlöre yakın bir yerden kesilmiş ama ek yapılabilir..
    Ben uğraşmadım ve öyle bıraktım.

Ahşap hoparlörlerin koruyucu kapaklardan biri kayıp.

Amfinin kendi orijinal lamba rengi olan sarı renk artık beyaz.
    Amfinin içi lambalara bakmak için açıldı ve 6 adet lambanın sadece bir tanesi sağlamdı.Yerine Power led takıldı.
    Yeni lambaları araştırdım ama sadece ebay'de bulabildim ve tanesi 24 dolar yada euro idi sanırım..
    Sigortaları yenilendi..

Potansiyometre biraz sorunlu,sesi açıp kapatırken biraz geç tepki verebiliyor ama kumandası sorunsuz.
    Potansiyometreyi değiştirecektim ama gerek duymadım.

Kasetçalar,Radyo ve CD palyer sorunsuzdur.
    Kaset girişi standardın aksine eski video kasetlerinin girişi gibi yatay..

Ses tınını anlatmama gerek yok sanırım,A Class amfi var..

Fiyat...: 450tl.
    Takas sadece ve sadece Casio PRG titanium saat ile düşünebilirim.

Seti elden teslim etmeyi uygun buluyorum zira onu paketleyecek uygun malzemem yok.

İstanbul Anadolu yakası,Gebze ve Kocaeli (Gebze'ye yakın olan bölgeler) civarlarından teslim edebilirim.

Detaylı temizlik yapılmadı o yüzden flash'ın parlattığı yerler iz değil,toz ve el temas izleridir..

Ayrıca fotoğraflar görünmüyor ama simgelere tıklayınca fotoğraflar açılıyor.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.

Technics SE-CA 10 set.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_cool -- 15 Nisan 2012; 16:48:27 >

• fotoğraflar görünmüyor
  • Simgelerin üzerine tıklayın fotoğraflar görünür..
    Sitede sanırım bi sorun var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.