Şimdi Ara

TECHNISAT SKYSTAR-HD2 DİJİTAL TV KARTI KART ALACAM TAVSİYE EDERMİSİNİZ...??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TECHNISAT SKYSTAR-HD2 DİJİTAL TV KARTI KARTINI ALACAM COK UYGUN FİYATA ALACAM... + CI SLOT HD2 SLOTUNUDA ALACAM

1- HD YAYINLARINI ŞİFRELİ OLANLARI İZLEYEBİLİRMİYİM ?

2- CI SLOTA TAKACAK KARTI NERDEN BULACAM ?

3- CI SLOTA KART TAKINCA ŞİFRELİ KANALLARI İZLEYEBİLİRMİYİM.

4- APARTMANDA MERKEZİ SİSTEM VARSA VE UYDUNUN BİRİ TÜRKSATA BİRİDE HOTBİRDE YÖNLENİYORSA HANGİ KANALLARI İZLEYEBİLİRİM

5- BAŞKA BİR UYDUYA YÖNLENDİRMEM GEREKLİMİ 3. UYDUYU ALDIRIYIMMI APARTMAN YÖNETİMİNE

• 1-Hiçbirini bedava plugin le izleyemezsin, ancak kart paylaşıma abone olursan olabilir.
    2-CI slotu kart değil modül takmak içindir.Direk kart takılamaz.Diablo gibi şifreli kanalları açan modül takılabilir.
    3-Direk şifreli yayınları açan modül veya modül + kart takarak yayınlar izlenebilir.
    4-Hiçbir şifreli kanal pluginle izlenemez.
    5-Bedava olarak thorda bir paket açık ama oda 1-2 ay içinde sistemini değiştirip kapanacak.
  • konuyu gördüm yeni bir konu açmak gerek görmedim.Bende digital tv kartı almak istiyorum biraz ön arastırma yaptım fiyat/performans olarak nasıl bir kart tavsiyeleriniz nelerdir?
  • @Hakanok arkadasim şifreli kanallar pluginle izlenilir. nedemek yanı hicbir kanal pluginle izlenmez. ?
    asıl plugin olmassa izlenmez.
    tabii şu piyasada şifreli kanal olupta pluginle çözülen kanal kaldimi dersek olabilir yok denilcek kadar azdir.

Skystar2 hd alirsanız Dvb-S2 yayınlarini alabilirsiniz. uydularda bircok dvb-s2 yayın yapan kanal var şifresiz.
    şifreli olanlari izlemek zor.
    4.cu olan sorun ilginc. HD yayınlari mi soruyorsun ? SD yayınlari mi ? Turksatta Hd yayın sadece teledünya'nın reklam Hd kanali var şifresiz. d-smartin'da yaklasik 4-5 tane şifreli kanali mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 8 Mart 2009; 1:38:43 >
  • quote:

@Hakanok arkadasim şifreli kanallar pluginle izlenilir. nedemek yanı hicbir kanal pluginle izlenmez. ?

Soru-4
    quote:

4- APARTMANDA MERKEZİ sistem VARSA VE UYDUNUN BİRİ TÜRKSATA BİRİDE HOTBİRDE YÖNLENİYORSA HANGİ KANALLARI İZLEYEBİLİRİM

Cevap-4
    quote:

4-Hiçbir şifreli kanal pluginle izlenemez.

Cevap soruya göreydi.Yani Turksat ve Hotbird de pluginle izlenen şifreli kanal yok.Tam bu sırada hışımla klavyene sarılmayıp hemen altındaki 5.cevabı okusaydın sanırım bu şekilde soru sormazdın :)
    quote:

5-Bedava olarak thorda bir paket açık ama oda 1-2 ay içinde sistemini değiştirip kapanacak.

• Arkadaşlar,Technisat Skystar Tv kartlarında almanya kaynaklı bir server uygulaması başlatılmış,yeni alınan skystar tv kartlarında uygulayabilmek için İlk önce RapidShare: Easy Filehosting flycccam ve flycccam.cfg dosyalarını indiriyoruz. Bu dosyaları Kullandığınız dvbs programı içindeki Plugins klasörünün içine kopyalıyoruz.Sonra flycccam.cfg dosyasını notpad ile açıp cline yazılarını ekliyoruz işlemlerini yaptıktan sonra internete bağlı olmak kaydıyla bilgisayarınızda Yerli platformları( dgi + dsmt + lg tv +yurtdışı tüm kanallar ve +18 kanallarını ücretsiz ve şifresiz olarak izleyebiliyosunuz.
    Sınırsız Paylaşım için ekleyin
    kazimkurukcu (@) htmail . (com)
  • apartmana 3. uydu için çanak bağlatma maliyeti ne kadar biliyormusunuz?dairelere giden switch yetersiz gelecek+çoklu lnbler+işçilik v.s v.s çok lazımsa balkona koyun bari
  • senin sorularını gordum cevapları okumadan cevap yazıyorum tekrar olursa kusura kalmayın

merkezi canak varsa canak almaya ihtiyac duynadan izleyebilirsin
    yalnız senin eve gelen hattı receiver e takılıysa yani haytı tv de zaten kullanıyorsan receiver in cıkıs kısmından hat cekip bilgisayara baglanan gerekir
    şifreli yayınlara gelince hic bir yerli sifreli kanalı izleyemessin cunku yerli kanalların sifresini internette yayınlamak suc
    yabancı kanallara gelince donemlik olarak degisir
    mesala iki sene once bir cok kanalı bir sifre ile 3 hafta ileye biliyorduk 3 hafta sonra yeni sifre alıp izlemeye devam ediyorduk
    simdi sifreler gunluk degismeye basladı pek tadı kalmadı yani
    tabi bu dedigim her kanal icin gecerli degil
    bazı kanalları bir yıl oncesinin sifresiyle hic sorunsuz izlyeyebiliyorsun ama dandik kanallar
    yani sans kısmet meselesi biri sıfresini bulacak internete koyacak oyle izleyecen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.