Şimdi Ara

Techra 2 inch AVI Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı sorularım olacak kullanan ark.lar veya marjinal kirpi cevap verebilir sanırım

1. avi oynatma özelliği hakkında biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? mesela normal bi divx veya xvidle riplenmiş bi filmi oynatabiliyor mu? hangi codecleri tanıyor?
    2. ekolayzır ayarı demişsiniz, biraz açar mısınız?
    3. pilin mp3 ve video çalma süresi ne kadar?
    4. dahili hoparlörü var mı?
    5. bu ürün niye hiç biyerde yok (mecidiyeköy'deki tarif ettiğin yere gitmedim daha), nette arattığımda sadece gittigidiyorda buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orjinalden alıntı: pehpehpeh

bu makine fiyat performans olarak en iyisi. Video oynatma ve resim gösterme çok iyi ve ses kaliteside tatmin edecek düzeyde...

quote:

kalmaz hocam ne elinde kalacak, senin zamanın da öyleydi. kaç yılından kalmasın sen tüketici hakları denilen şey var, faturanı al gerisine karışma... saygılar

Marjinal_Kirpi hocam tamam ürününü pazarlıyosunda bu mesajlar nedir yaw??? Milleti enayi yerine koymayın lütfen akşam akşam....

ürünü ben sadece tanıttım. genel özellikleri hariç bişiy yazdıgım varmı ilk mesajımda? sonra yazılanlara göre cevaplar verdim. arkadas almıs kullanmışki bişiyler yazmış. buna ben ne diyebilirim. bu forumda iriver olsun creative olsun yada minton olsun kullanıpta memnun kalan kişiler elbette yazıyor. arkadasta kullanmıs hoşuna gitmiş ben ne diyebilirim şimdi buna? bi açıklarsan iyi güzel ve hoş olacak

quote:

Orjinalden alıntı: TaLeNDiL

bazı sorularım olacak kullanan ark.lar veya marjinal kirpi cevap verebilir sanırım

1. avi oynatma özelliği hakkında biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? mesela normal bi divx veya xvidle riplenmiş bi filmi oynatabiliyor mu? hangi codecleri tanıyor?
    2. ekolayzır ayarı demişsiniz, biraz açar mısınız?
    3. pilin mp3 ve video çalma süresi ne kadar?
    4. dahili hoparlörü var mı?
    5. bu ürün niye hiç biyerde yok (mecidiyeköy'deki tarif ettiğin yere gitmedim daha), nette arattığımda sadece gittigidiyorda buldum

1- avi oynatma özelliğine gelirsek ekran ayarlarını felan yapabilmen için kendi avi converter programıyla beraber satılıyor
    2- ekolayzer ayarı 7 tane ekolayzer olmasının yanında kendinde bir ekolayzer ayarı yapabiliyorsun.
    3- pil mp3 te 12-14 saat videoda 7-8 arasında gidiyor.
    4- dahili hoparloru yok olsa bu kadar ince olamazdı sanırım.
    5- ürün yeni bir ürün yavas yavas olacak. hemen heryere dagıtacak kadar param yok malesef. (vatan, gold ve diğerleri için bu lafım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 28 Ocak 2007; 3:26:39 >

• avi converter geliyosa avi oynatmıyo mu? yani aviyi amv'ye falan mı çevirmek gerekiyo anlamadım tam ekran ayarları falan.. siz normal bi avi dosyasını atıp oynattınız mı + bir film dosyasını atıp oynatmayı denediniz mi?(divx)
  • dostum avi oynatıyor. mpg felan hepsini aviye convert ediyor. aletin ekran boyutuna göre ve oynatabilecegi codeclere göre içinde avi converter mpg.dat. avi ve diğer formatları avi formatına convert ediyor. yani aletin içine avi atıp izliyorsun bilmem açıklayıcı oldumu.
  • ok sağol. çalma süresi biraz az da olsa piyasadakiler içinde sanırım bu fiyattaki en iyisi.. sanırım bunu alıcam 1 hafta içinde. daha sonra izlenimlerimi yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Marjinal_Kirpi hocam tamam ürününü pazarlıyosunda bu mesajlar nedir yaw??? Milleti enayi yerine koymayın lütfen akşam akşam....

öncelikle arkadaşım benim marjinal ile bir alakam yok, kendim ürünü Ankarada bir mağazada gördüm ve henüz almamakla beraber test ettim. fiyatına göre beni fazlası ile tatmin etti. (ayrıca ip leri görebilenler bakabilir)

ikincisi ise ithalatçı arkadaşa bir sorum olacak bu TR201 ve TR202 modelleri arasındaki fark nedir..?
  • tr-201 mini sd kart desteğine sahiptir. ayrıyeten hoparloru sayesinde dışarı ses verir. chipsetleri ve kullanılan flash ikisindede aynıdır. tr202 de bulunan joystik ve hoparlor olmaması sebebiyle daha ince ve goze hoş gelen bir yapıya sahiptir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bigger Fish

Ürün güzele benziyo. Ben bizzat gördüm ekranının kalitesi iyi. Videoları epey iyi gösteriyo. Fiyatı da özelliklerine göre çok uygun. Amma ve lakin garanti olayı da üzerinde durulması gereken bir konudur derim ben. Yıllar önce yine uygun diye aldığım buna benzer (video gösterme falan yoktu tabi o zamanlarda. Hey gidi günler!!!) bi ürün başımı çok ağrıtmıştı. Bozulunca elinizde kalmasın sonra

kalmaz hocam ne elinde kalacak, senin zamanın da öyleydi. kaç yılından kalmasın sen tüketici hakları denilen şey var, faturanı al gerisine karışma... saygılar

Benden söylemesi kardeş. Alıyosun sonra bana gelip ağlıyosun "abi bu niye böyle oldu, yardım et ne olur param boşa gitti" diye. Ben uyarıyım da sen yine bildiğini yap. Yeni çıkan herşeye yeni gelin gibi atlama derim ben.

• Tr 201 modeline 2 gb sd card taktığımızda 4 gb bellek birden devredemi oluyor yoksa menuye girip sd belleği seçipmi o kısımdaki dosyalarımızı çalabiliyoruz , bir diğer deyişle 4gb lık data dosyasını falan direk bilgisayardan alete yükleyebilirmiyim ?
  • bilgisayara taktıgınız zaman iki tane ayrı çıkarılabilir disk görünür. bir tanesi dahili hafızayı yani 2 gb ı gösterir. diğeri de içinde taktıgınız mini sd kartın hafızasıdır. bilgisayardan yüklerden iki kısmada ayrı yukleme yapmanız gerekmektedir. ama mp3 çalarda ayrı ayrı açmanıza gerek yoktur. listeleme kısmında hepsini görebilirsiniz.
  • SLM BEN BU ALETİ ALDIM (TECHRA TR 202 ) KENDİ İÇİNDE BİR KLİP 2 ŞARKI VARDI (FABRİKA ÇIKIŞI) 2 ŞARKIYI SİLDİM SONRA BİLSİSAYARA BAĞLADIM ALETİ 3 ŞARKI YÜKLEDİM BİR TANE DAHA YÜKLEMEYE KALKINCA BİLGİSAYAR ALETİN HAFIZASI DOLU DEDİ YETKİLİLERİ ARADIM:) FORMAT ATIN DEDİ DE FORMATI NASIL ATCAM
  • bilgidasayara taktıgında çıkarılabilir disk diye görecektir. sag tıklayıp biçimlendir diyeceksin daha sonrada dosya sistemi olarak FAT seçip tamam diyeceksin böylece format atılmış olacak sorun yaşarsan fazla kurcalamadan teknik servise götürebilirsin
  • arkadaşalr benim sizlere bir sorum olacak techra tr 102 aldım ve yazılımını yükseltmek için ne yapabilirim
  • rds (radıo data system) li bi mp4 çalar varmı yada böyle bi yazılım varmı bana bilen birisi açıklarsa sewinirim
  • tr-102 yeni bir cihaz ve içindeki yazılımda yeni. bence yazılımını yükseltmek için biraz beklesene daha iyi gibi olur :) firmalar her ay bir yazılım çıkarmıyor. yazılım programı ve en güncel yazılımıda kutu içerisindeki cd de mevcut
  • Güsel bir alet baya arkadaşların da dediği gibi alet kusursuz bir şekilde spper..

duygulandım da

• AVIConverter
    Version 2.0

programında videoyu avı formatına geçirmek için bütün herşeyi tastamam yapıyorum. convert now komutunu verdiğimde bilgisayarda hiçbir tepki olmuyor, avı formatına çevirmiyor neden olabilir cevaplarsanız çok sevinirim.. bu arada marjinal kirpi çok saol formatı attım:) sen olmasan ta kadıköye gidecektim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: genc-osman

AVIConverter
    Version 2.0

programında videoyu avı formatına geçirmek için bütün herşeyi tastamam yapıyorum. convert now komutunu verdiğimde bilgisayarda hiçbir tepki olmuyor, avı formatına çevirmiyor neden olabilir cevaplarsanız çok sevinirim.. bu arada marjinal kirpi çok saol formatı attım:) sen olmasan ta kadıköye gidecektim...

yapmamasının tek nedeni var. denediğim için biliyorum :) videoların içinde oldugu klasör türkçe karakter içeriyor ise program görmüyor dolayısıyla çevirmeye başlamıyor. videoların içinde bulundugu klasördeki türkçe karakterleri (Ç,Ş,Ğ,İ,Ö,Ü gibi) değiştirirsen olumlu sonuc alacaksın

• eyvallah:) oldu
  • microsoft zune nin taklidi resmen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.