Şimdi Ara

Tecil bozdurdum işlem nasıl ilerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 18/03/21 tarihinde yedek subaylık başvurusu yaparak tecilimi bozdurdum. 28/07/21 tarihine kadar tecilli gözükmeye başladım. O tarihte genelde 1. Grupta olan yedek subaylar askere gidiyordu.Temmuz’un 8’inde yerinden terfi aldım ve eğitime girdim. O tarihte de askerlik şubesine gidip askerliğimi tekrar tecil ettirdim ve 10/02/23 tarihine kadar tecilli oldum. İş yerinde ki eğitimim beklediğim gibi gitmeyince dün tekrar askerlik şubesine gittim ve tecilimi bozup en yakın tarihte askere gitmek istediğimi belirttim ve benim 13 eylülde Ankara’daki zırhlı birlikte 6 ay er olarak yapacağımı söylediler ama rütbeli arkadaşlar yerin 13 eylülde belli olacak dediler. Şuan edevlete girincede hiçbir sekmede askerlik yerim gözükmüyor. O tarihte gidersem yedek subay olarak gitme ihtimalim var mı ? Ayrıca ordaki arkadaşlarda o tarihte kesin gideceğimi söylediler ama ertelenme ihtimali varmıdır? Tazminatımı almak için ona göre işten çıkacağım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• 1. Grubun gidişinden sonra sevk başvuru sistemi kapandı. 16 ağustos ve 13 eylüle tekrar açılacak. Birşey görememeniz normal.

16 temmuzda yerler açıklanmıştı. Sanırım o zaman bakmadınız. 3. Grup er çıkmış size, yedek subaylar 1. Grupla gidiyor. Yedek subaylık şansınız artık yok.

13 eylülde sistem açılınca sevk işlemlerinizi edevletten yaparsınız. Edevletten olmazsa şubeye gidersiniz.

Covid pozitif çıkmazsanız veya pcr testi kısmında sorun olmazsa kısmetse Eylül ayında yolcusunuz. Yol iznine göre 15 - 18 Eylül arası bir tarih katılış tarihiniz olacak. Sevk belgesinde katılış tarihi yazacaktır. En geç o tarihte birliğinizde olmanız lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.