Şimdi Ara

teclast t51 ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bası eksik falan değil aletin, her frekans olmaıs gerektiği gibi. Eq ları da gereksiz. Tak dinle. Eq istiyorsan vibez ya da sony x alacaksın, ne işin var sflo ile.
  • Houseofdap'tan 3 gün önce yaptım ödemeyi hala durumda processing yazıyor. Bu siteden alışveriş yapan var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Houseofdap'tan 3 gün önce yaptım ödemeyi hala durumda processing yazıyor. Bu siteden alışveriş yapan var mı hiç?

bende oradan t51 aldım.. 2 gün sonra gönderildi..
    bende de tracking bilgisi hala takip edilemiyor nedense..
  • Posta takip numarası hakkında benim Çin'den aldığım mallar da genelde takip edilemiyordu aynı durum olabilir. Yanlız eğer ellerinde cihaz kalmamışsa bayağı sorun olur benim açımdan

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Houseofdap'tan 3 gün önce yaptım ödemeyi hala durumda processing yazıyor. Bu siteden alışveriş yapan var mı hiç?

bende oradan t51 aldım.. 2 gün sonra gönderildi..
    bende de tracking bilgisi hala takip edilemiyor nedense..
  • Bassa ne gerek var anlamıyorum none ayarlarda dinlemek varken EQ ile ayarını bozup yapaylaştırmaya lüzum yok bence. Bu güncelleme nasıl yapılıyor ben de yapayım. Resimle açıklama yapabilecek olan var mı?
  • a845'e göre bass'ı az mı cok mu ? ben x ' de 1. kademede dinliyorum clear bass'ı .. 1 tane de ben alayım bari olmayacak böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 22 Eylül 2010; 15:01:02 >
  • house of dap'tan alan arkadaşlar ortalama kaç günde elinize geçti ?
  • Ben 0 ayarda IE8 ile kullandığım için bass ayar kısmını da full yapıyordum yetiyordu ama SM3'ün bassı IE8 gibi yoğun değil üstelik Sony gibi clear bass özelliği olmadığı için belki sana bassı biraz az gibi gelir ama almaya değer bence, çok memnun kalırsın. Ayrıca müziği bass ile çok boğmadan naturel bir ses almak bu cihazla çok keyifli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Ben 0 ayarda IE8 ile kullandığım için bass ayar kısmını da full yapıyordum yetiyordu ama SM3'ün bassı IE8 gibi yoğun değil üstelik Sony gibi clear bass özelliği olmadığı için belki sana bassı biraz az gibi gelir ama almaya değer bence, çok memnun kalırsın. Ayrıca müziği bass ile çok boğmadan naturel bir ses almak bu cihazla çok keyifli oluyor.

Dinlediğim müzik tarzı dolayısıyla bass benim için önemli , playerın kendisinde Eq 'dan ayrı bir bass güçlendirci efekt varmı sony'deki clear bass gibi mesela ?
  • EQ Setup bölümünde bass seçeneği var. Daha basslı çıkıyor.
  • Yok hel. Ekstradan srs gibi birşey daha koymuşlar ama saçma sapan bir efekt. Ama dediğim gibi kaliteli bir kulaklıkla, hiç bir frekansın eksiğini hissetmezsin.
  • Güncellemeyi yapacakların aşağıdaki basamakları sırasıyla uygulaması gerekiyor:
    uyarı!!! a)Güncelleme sonrası bilgileriniz silineceği için yedekleme yapmanız önerilir arkadaşlar
    b)Cihazınızın versiyonuna(fimware) settings =>general=>system info burdan bakınız
    c) Aşağıda vereceğin update dosyası v1.20 =>2.00 veya 2.20
    v2.20 =>2.30 içindir
    d)sürüm 1.10 olan arkadaşlar önce v1.20 ye yükseltip daha sonra 2.20 ve 2.30'a yükseltecek. gerekli dosyalar ekte verilmiştir.

bu uyarılardan sonra şimdi update işlemine geçelim:)
    1. cihazı usb ile bilgisayara bağlayın.
    2. ekte verdiğim "update" klasörünün içindeki "english update" e çift tıklayıp programı çalıştırın.Cihazınızın bağlı olduğu resimdeki gibi alt solda "RK28 Rock USB" yazacak
    3. karşınıza alttaki resimdeki gibi bir ekran çıkacak

http://img838.imageshack.us/img838/3172/updatetoolsimpleroutine.jpg

4. resimde belirtilen "1" numaralı yere basın karşınıza çıkacak olan yerden update klasörünün içindeki ".img" uzantılı dosyayı seçin
    5. daha sonra resimde belirtilen "2" numaralı "switch" tuşuna basın
    eğer daha önce hiç güncelleme yapmadıysanız karşınıza yeni donanım yükle seçeneği çıkacak. Burda dikkat etmeniz gereken donanımı mauel olarak yüklemeniz. Bunun içinde "sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara=>Gözat=>buradan update klasörümüzün içindeki "USB drivers" yazılı dosyayı seçip ileri diyelim.Sürücü güncellenecektir.Sürücü güncellemesi bittikten sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz.Bu işlemi bir defaya mahsus yapıyoruz.(daha önce güncelleme yapan arkadaşlar için yeni sürücü yükle seçeneği görünmeyecektir bu basamağı atlayabilir)
    6.resimde belirtilen "3" numaralı "erase IDB" nin yanındaki kutucuğu işaretleyip (eğer işaretli değilse) "erase IDB" tuşuna basın
    bu işlem 4-5 saniye sürecektir sabırla bekleyim işlemin ilerlediğini ekranda göreceksiniz.
    7.resimdeki "4" numaralı "update" seçeneğine tıklayın ve update işlemini başlatın bu işlem bir kaç dakika sürebilir panik yapmayın. bu süre zarfında cihazı açmaya ya da cihaza birşeyler yüklemeye çalışmayın arkadaşlar cihaz otomatik olarak kapanıp açılacaktır.
    8.Bundan sonra bir kaç adım kaldı.
    Dikkat!!!(Bu adımı kesinlikle yapmak zorundayız arkadaşlar)Cihaz açıldıktan sonra cihazın usb bağlantısını KESMEYİN. "Bilgisayarım" a tıklayın. karşınıza cihazımıza ait 2 adet sürücüsü çıkacak(benim bilgisayarımda F ve G. bundan sonrasını kendi bilgisayarıma göre anlatacağım arkadaşlar herkes kendi bilgisayarındaki sürücüye göre yapsın) F sürücüsüne 2 defa tıklayın karşınıza sürücüye format atma seçeneği gelecek. seçeneklerden "FAT32" i seçin ve eğer işaretliyse hızlı format seçeneğini KALDIRIN!!!! ve tamama basın.format işlemi bittikten sonra update işlemide tamamdır.

7. Cihaz açıldığında çince ekran gelecek bunu tekrar ingilizceye çevirmek için
    SETTINGS=>DAHA SONRA AÇILAN SAYFADA EN ÜSTTEKİNE TIKLAYIN=>TEKRARDAN AÇILAN EKRANDAKİ EN ÜSTTEKİ SEÇENEĞİ TIKLIYORUZ=>KARŞIMIZA DİL SEÇME EKRANI ÇIKACAK ORDAN İNGİLİZCEYİ SEÇİYORUZ İŞLEM TAMAMDIR:)
    not: resim alıntıdır...

DOSYALAR: arkadaşlar indirme işleminden sonra rar dan çıkarmayı unutmayın
    "r....a"arasındaki noktaları silin:)
    v2.20=>v2.30 http://r...apidshare.com/files/420624317/Update.rar
    v1.20=>v2.20 http://r....apidshare.com/files/420629187/SFLO2_V220__1_.rar
    v1.10=>v1.20 http://r....apidshare.com/files/420626988/SFLO2_V120fw.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spydoctor -- 23 Eylül 2010; 0:13:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spydoctor
    d)sürüm 1.10 olan arkadaşlar önce v1.20 ye yükseltip daha sonra 2.20 ve 2.30'a yükseltecek. gerekli dosyalar ekte verilmiştir.

bu çok saçma olmuş yahu..
    zaten allengirli bir update prosedürü varmış..
    2.30 yapana kadar bir sürü uğraşıcaz..
  • Sağol hocam paylaşım için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 22 Eylül 2010; 22:57:09 >
  • umarım anlatabilmişimdir arkadaşlar....Bu arada benim cihaz geldiğinde 2.20 versiyon yüklüydü.çok uğraştırmadı umarım sizinkilerde öyledir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spydoctor -- 22 Eylül 2010; 23:18:19 >
  • "sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara=>Gözat=>buradan update klasörümüzün içindeki "USB drivers" yazılı dosyayı seçip ileri diyelim burayı anlayamadım.
  • Cihaz 2.20
  • hocam image dosyasını seçtikten sonra daha sonra switch tuşuna bastığıınızda ekrana sürücü yükleme gelecek orada sürücünün yerini siz seçin...yani bilgisayar otomatik yüklemek isteyecek siz sürücü yolunu gösterin.
    http://img186.imageshack.us/g/src1.jpg/
  • Donanım ekle kısmında sorun yaşıyorum usb driversi nasıl yükleyeceğim.
  • hocam resimde anlatımı var...eğer hala driver sorunu yaşıyorsanız bilgisayarım üzerine gelip sağa tıklayın özellkler bölümünü girin oradan aygıt yöneticisine. aygıt yöneticisinde en altta sistem aygıtları var. orada cihazı bulup sağa tıklayıp donanımı güncelle seçeneğine gelin ve yukarda anlattığım gibi driverı yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spydoctor -- 22 Eylül 2010; 23:31:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.