Şimdi Ara

Teclast X30SE nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha once x30 kullandim sesi cok iyiydi.simdi yeni bi player almayi dusunuyorum.X30se bana 30 dolara mal olacak sizce fp olarak nasil olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunun yanıtını ben de bekliyorum. Eğer Teclast X30SE'nin ses kalitesi X30'dan geri kalmıyorsa X30SE almak istiyorum tasarımı sebebiyle. Ses kalitesi daha iyi değilse X30'a yöneleceğim tekrar. X30 satmak isteyen varsa alabilirim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 5 Aralık 2013; 23:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Aynı sorunun yanıtını ben de bekliyorum. Eğer Teclast X30SE'nin ses kalitesi X30'dan geri kalmıyorsa X30SE almak istiyorum tasarımı sebebiyle. Ses kalitesi daha iyi değilse X30'a yöneleceğim tekrar. X30 satmak isteyen varsa alabilirim de.

X30 vs MDR300 vardı çalındı.İkisi süper oluyordu.Size tavsiyem Tinydeal.com üzerinden 26 dolara x30se almanız ve ep630 almanız.Zira bas konusunda x30se biraz zayıf olduğu için bas ağırlıklı kulaklık alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

quote:

Aynı sorunun yanıtını ben de bekliyorum. Eğer Teclast X30SE'nin ses kalitesi X30'dan geri kalmıyorsa X30SE almak istiyorum tasarımı sebebiyle. Ses kalitesi daha iyi değilse X30'a yöneleceğim tekrar. X30 satmak isteyen varsa alabilirim de.

X30 vs MDR300 vardı çalındı.İkisi süper oluyordu.Size tavsiyem Tinydeal.com üzerinden 26 dolara x30se almanız ve ep630 almanız.Zira bas konusunda x30se biraz zayıf olduğu için bas ağırlıklı kulaklık alın.

Hocam x30'unuz vardi ve memnun idiyseniz neden x30se alin diyorsunuz ki?
    X30se icin menuleri cok yavas diyorlar, ne yapacagima karar verebilmis degilim onerinizi okuduktan sonra :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

X30se icin menuleri cok yavas diyorlar, ne yapacagima karar verebilmis degilim onerinizi okuduktan sonra :)

Hocam X30 çalındı yazmışım ya.
    Bence X30SE alın.Zira X30 kasa olarak çok kötüydü.Oynama yapıyordu.İçerisinde aynı çipler olması lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam X30 çalındı yazmışım ya.
    Bence X30SE alın.Zira X30 kasa olarak çok kötüydü.Oynama yapıyordu.İçerisinde aynı çipler olması lazım.

İşte aynı çipler olduğuna emin olsam zaten x30se alırım belki ama bunu kanıtlayan bir inceleme/bilgi yok internette. Ayrıca menü geçişleri de yavaşmış X30se'de. Bu durum X30'da da vardı tabii ki.

• Teclast X30SE cihazım bugün elime ulaştı, daha önceden de X30 kullanan biri olarak söyleyebilirim ki;
    ***Kesinlikle menü geçişleri çok daha hızlı
    ***İçerisinde ki firmware de değişiklikler var hem görsel hem de yazılımsa olarak;
    ** X30 da olan Shuffle sorununu sonunda çözmüşler(x30'da cihazın içerisine 260 şarkıdan fazla olduğunda shuffle ı sadece ilk 260 ya da sonraki 260. şarkılarda yapıyordu, Teclasta mail falan da atmıştım ama ipleyen olmamıştı,
    ***Pili daha bir dayanıklı geldi ama X30'u ilk aldığımda pil sürelerini tam kestiremediğim için tam emin değilim
    ***Daha hafif, Teclast X30 da Al kenarlıkların bında olmamasıyla alakalı.
    Cihazda ki çipin aynısı olduğunu düşünüyorum ses olarak ben fark hissedemedim sadece firmware ile alakalı olarak sesin yükselmesinin aralıklarında farklılık var (aynı ses düzeyinde aynı sesi vermiyorlar) Şekli şemali tuşların yerleri tamamen aynı bence içerisinde tamamen aynı bordu bile taşıyor olabilir.
    Sonuç olarak benim için X30'dan çok daha iyi bir Flac Player

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan.ca

Teclast X30SE cihazım bugün elime ulaştı, daha önceden de X30 kullanan biri olarak söyleyebilirim ki;
    ***Kesinlikle menü geçişleri çok daha hızlı
    ***İçerisinde ki firmware de değişiklikler var hem görsel hem de yazılımsa olarak;
    ** X30 da olan Shuffle sorununu sonunda çözmüşler(x30'da cihazın içerisine 260 şarkıdan fazla olduğunda shuffle ı sadece ilk 260 ya da sonraki 260. şarkılarda yapıyordu, Teclasta mail falan da atmıştım ama ipleyen olmamıştı,
    ***Pili daha bir dayanıklı geldi ama X30'u ilk aldığımda pil sürelerini tam kestiremediğim için tam emin değilim
    ***Daha hafif, Teclast X30 da Al kenarlıkların bında olmamasıyla alakalı.
    Cihazda ki çipin aynısı olduğunu düşünüyorum ses olarak ben fark hissedemedim sadece firmware ile alakalı olarak sesin yükselmesinin aralıklarında farklılık var (aynı ses düzeyinde aynı sesi vermiyorlar) Şekli şemali tuşların yerleri tamamen aynı bence içerisinde tamamen aynı bordu bile taşıyor olabilir.
    Sonuç olarak benim için X30'dan çok daha iyi bir Flac Player

nerden aldın?

• quote:

nerden aldın?

Tinydeal.com üzerinden satın aldım adresime kadar gelmesi yaklaşık 1 ay sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan.ca -- 17 Aralık 2013; 15:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan.ca

quote:

nerden aldın?

Tinydeal.com üzerinden satın aldım adresime kadar gelmesi yaklaşık 1 ay sürdü.

Yorumunu gordum.Bende x30 almistim gecen sene calindi.Kac dolara geldi?
  • quote:

$26 gibi bir meblağa almıştım şu sıralarda o fiyatlarda olması lazım ama postada tracing numarası yoktu.
  • quote:

$26 gibi bir fiyata almıştım, şu sıralar da o fiyat civarında olması lazım. Ama tracking numarası yoktu.
  • İncelemesi yakında sitemizde yer alacak. İzlemede kalınız ;)

http://www.kulaklik.web.tr/player/
  • Emektar ipodun ömrünü doldurmasyıla ben de bir tane x30se aldım denemek için. Gerçekten de fiyatına göre oldukça kaliteli ve işlevsel diyebilirim.

Tek bulamadığım şey shuffle nasıl yapılıyor, bilen birisi anlatabilir mi? Bir de üzerine başka firmware kurabilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.