Şimdi Ara

Tecno Camon 20 Pro (Ana Konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
8
Favori
8.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Facebook gruplarında yurtdışı imei atılmış olarak 5900-6100 arası fiyatı var. Daha pahalıysa alma. Adamlar çok satıyor. Bende bir tane alacam bakalım xiaomiden sonra alışabilecek miyim?

• Arkadaşlar ben iPhone aldım , telefon boşa çıktı isteyene vereyim inanın 10 gün kullanıldı. Kayıtlı orjinal şarj aleti kablosu ve orjinal ekran koruyucusu üzerinde takılı ve fason kutu ile 5500 lira. Ben 6000 e almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedayroy -- 22 Şubat 2024; 10:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz guzel bende aldim 5250 ye kutusuz sekilde Fotoraf kalitesi iyi Video icin ayni seyleri soyleyemem gundelik isler icin cok ideal cihaz bana gore tek eksisi malzeme kalitesi asiri dandik ufak bir yere dusmede sag cikacagini sanmiyorum acikcasi ama alinir mi bu fiyatlara her turlu gideri var ayrica kronik bir sorununada denk gelmedim gayet stabil calisiyor yeni cihaz almayi dusunenler dolar kuru cosmadan almanizi oneririm fiyatlar ucmadan saglikli gunler herkese

• Arkadaşlar misafir modu iki alan gibi özellik var mı cihazda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tod uygulaması ile maç izleyemiyorum fps düşmesi oluyor devamlı takılıyor, bu sorunu yaşayan varmı?

• bende cihazı alarak aranıza katıldım. parasına göre gayet iyi alet

• cedayroy C kullanıcısına yanıt

amazon video da da o sorun var. android14 ile çözeceklermiş galiba. inşallah

• Arkadaşlar merhaba. Mart ayı bitmeden anneme bir telefon almayı düşünüyorum. Pova 5 ve Camon 20 pro arasında kaldım. Tr garantili alacağım. Telefonla alakalı birkaç sorum olacak;

-Önyüklü gelen reklam içeren vb. uygulamalar var mı varsa kaldırılabiliyor mu?

-Önemsiz google uygulamaları (tv, meet, fotoğraflar, goole one vb.) kaldırılabiliyor mu?

-Fm radyo (internet radyosu değil bildiğiniz fm radyo hani kulaklığı takmadan çalışmayan) var mı? (annem mutfakta uğraşırken dinlemeyi seviyor)

-Kutu içeriği tam olarak nedir?

İnternette araştırdım ama bölgeye göre sorduğum soruların cevaplarının değişme ihtimali var. Tr garantili cihaz almış olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• İyotluTuz kullanıcısına yanıt

Camon 20 proda;

1.Reklam yok

2.Google fotoğrafı denedim, kaldırıldı.Digerleride kalkıyordur heralde

3.kulaklık takmadan çalışmıyor

4.Sarj aleti, kulaklık,type c kablo, şeffaf kılıf ve ekran jelatini

Normal kullanımda şarjı 2 gün gidiyor.

• Şubat güncellemesi geldi
    Video akış uygulamasındaki kasma düzeldi sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyotluTuz kullanıcısına yanıt
    Ön yüklü gelen herşeyi devre dışı bıraktım ben
    FM radyo var ama imkan varsa online kullanın, ses baya fark ediyor.

• Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Camon 20 pro almaya karar verdim.

• evet şubat güncellemesi aldı telefon demekki günceleme almaya devam ediyor bakalım güncellemelerde neler değişti

• Şubat güncellemesi dediğiniz başlatıcının güncellemesi gelmişti,o telefon güncellemesi değil ki

• Telefon güncellemesi ile başlatıcı güncellemesi birbirinden bağımsız. Aynı zamanda geldiler. Biri Google play üzerinden geldi diğeri sistem. Başlatıcı biraz daha hoş oldu. Amazon video Netflix Gibi ortamlarda kasma sorunu gitti.
    .Mart sonunda da android 14 gelecek diyorlar

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Bende şubat güncelleme gelmedi.En son 1 Aralık 2023 android güvenlik güncellemesi var.

Merhaba

3 gün önce aldım telefonu

V2151 sürümü ile açıldı.

Netflix exen beinconnect gibi uygulamalarda kasma yapıyor. V2151 ile düzeltmiş olmaları gerekmşyor muydu

• Heredot31 H kullanıcısına yanıt
    Hangi ayın güncellemesi mevcut cihazda. Aralık mı yoksa Şubat mı? Şubatla sorun çözüldü

Tecno Camon 20 Pro (Ana Konu)

Şubat ayı sanırım yeni aldım valaha morel sıfır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Heredot31 H kullanıcısına yanıt
    Hacım
    Sistem <sistem yazılımı güncelleme < çevrimiçi güncelleme kısmındna bakın. Burdan anlamak zor
    Sizin cihazının Türkiye cihazı muhtemelen daha size güncelleme ulaşmadı. Dediğim yere bir bakın.
    Bendeki global romlu ondan erken geldi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.