Şimdi Ara

Tecno Camon 20 Pro (Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
8
Favori
8.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20pro'dan 30'a geçince, önemli ayrım noktalarına değinmişsiniz. Yani epeyce değerli bilgiler verdiniz.

Bu modelle ilgili benim tek kafama takılan Helio g99 işlemci kullanılmış olması. Youtube'da 2 - 3 saat video izleyince ısınma oluyor mu ?

Fiyatı uygun cihaz ama... YD girişli olarak mı almıştınız ? Malum bu modellerde kayıt işlemi kolay oluyor da...

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Evet yurtdışı aldım. Ama benim kayıtla felan işim yok nisandan sonra alırım 14 ay kullanıp satarım genelde :)

G99 ultra versiyonunu kullanmışlar aynı işlemcinin biraz oc yapıp gazlamışlar diyeyim , ama şöyle bir durum elimde şu an redmi Note 13 pro plus modeli de var 7200 ultra işlemcili valla hız konusunda bariz bir fark yok. Çok oyuncu değilim ama pubg kurdum deneme amaçlı bayağı güzel akıcı yani sevdim açıkçası. Bu tecnonun yazılımı çok iyi bence. 13pro+ da ekran yansıtmak android auto kullanmak işkence takılıyor sürekli ama tecno yağ gibi akıyor.

Şu an tecnocuyum valla çok memnunum.

YouTube de 3 saat hiç video izlemedim bilmiyorum ısınır mı. Ama maç izledim mesela pek ısınma hissetmedim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedayroy -- 14 Temmuz 2024; 20:14:40 >
  • cedayroy C kullanıcısına yanıt

Bu yurt dışı kullanımda her sene sıfırlanıyor değilmi kullanım 8 ay olarak.

Güle güle kullanın.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    evet sıfırlanıyor
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Benim telefona bu güncelleme gelmedi

• Tecno Camon 20 Pro 4G için custom rom var mı?
  • Benim telefona niye güncelleme gelmiyor. OTA dan nasıl yapabiliriz bunu acaba hala Android 13 benim cihaz
  • bedo20 kullanıcısına yanıt

Ayarlar>sistem güncellemesinden ara ara dönüyormusunuz ?

• Sylext S kullanıcısına yanıt
    Maalesef.ben hiç denk gelmedim
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Daha cihazı alalı 5 gün oldu ama malesef her gün kontrol ettiğim halde yok güncelleme. Cihaz TR cihazı acaba geri mi çektiler ki güncellemeyi bunlar

• bedo20 kullanıcısına yanıt

Arka arkaya aynı anda deneyin geliyor bazen

• Telefona uygun gcam var mı ?

Google yazdığınızda direk sitesinde çıkıyor hocam
    Deneyene deneye beğendiğinizi kuracaksınız. Ana kamera uygumalası kadar verimli olurmu denemeler ancak gösterir. Api2 desteği mevcut cihazda.

https://gcammod.org/gcam-mod-for-tecno-camon-20-pro-gcam-port/
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Buradan birkaç tane denemiştim,hiçbiri açmamıştı.O nedenle uygun gcam varmı diye sormuştum :)

Tecno Camon 20 Pro (Ana Konu)
  • Arkadaşlar benim de Şubat 2024 tarihinde MediaMarkt'tan alınmış Camon 20 Pro cihazım var fakat güncellemeleri kontrol ettiğimde güncelsiniz diyor. Neredeyse her gün kontrol ediyorum. Android 14 konusunda bir sıkıntı mı var acaba?
    Yeni bakabildim. Deneye deneye birini çalıştırdım ama o da çok verimli değil gibi. Video falan çekmiyor.

MTK cihazların kaderi maalesef. Kutudan ne çıkarsa o . Şahsen hiç alışık değilim custom rom yok. Geliştirme yok.
  • Selamlar herkese. Arkadaşlar bu cihazda ekranı çevirince sol atta çıkan döndürme butonunu nasıl kapatırım? Ayarlarda bulamadım, nette farklı cihazlr için "disable screen rotate suggestion" gibi başlıklarla rehberler mevcut ama Tecno için hiç yok.

• Merhaba. Tecno Camon 20 Premier kullanan var mı?
  • Mi fitness programı kilitli ve arka plan izinli olmasına rağmen kill task yapınca bağlantı kopuyor.Bunun başka bir ayarı var mı ?

• Bu telefonda bir sorunum var. Mesaj gelmiş gibi ses çıkıyor ve 60 mb civarı bir dosya indiriyor. Tam indirirken yakalıyorum iptal ediyorum. Ben birşey indirmesini istemedim. Ne indiriyor belli değil. 1 ay içinde 2 kere yakaladım.

Bu telefondan bankacılık işlemleri yapıyorum eğer böyle bir açık varsa başka telefona geçeceğim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.