Şimdi Ara

Tecrübeli Arkadaşların Yorumlarına İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul trafik çilesinden bıktım ve motor almaya karar verdim. Daha önce 125'lik scooter tecrübem var.
    Bütçe: Motor için bütçem 10.000 TL Ekipmanlar için 2 bin TL ayırdım.
    Yol: Günde 40 KM gidiş 40 KM dönüş yolu yapacağım. Ortalama 80-90 km günlük yol alacağım ve her gün boğaz köprüsünü geçeceğim. Temden de geçeceğim için min. 250'lik bir motor olmalı.

Şirkette 4 kişide Honda CBR250R var ve bu kişiler CBR öneriyor. Ancak bazı kişiler de racing tarzı olduğu için beni yolda çok yoracağını belirtiyor.
    Bazı arkadaşlarım size maxi scooter öneriyor. bütçemi biraz daha zorlayıp;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sifir-ayarinda-tertemiz-154951481/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-model-yamaha-x-max-garantili-sifir-gibi-182222074/detay

tarz bir motor alabilirim. Sormak istediğim ise supersport bir motor mu yoksa maxi scooter tarzı bir motor mu beni yormadan günlük 80-90 km yol götürür.

Teşekkürler.

• evt yorar xmax 250 uzun yol için uygundur bu arada mesafeniz baya uzunmuş. scooterların cok dikkate alınmayan bir özelliğide yağışlı hvalarda ayaklarınız kuru kalır ön tekerden su gelmediği için en azından böyle ve rüzgar konusundada avantajlıdır kısacası bu işinizi görecektir.
  • Kesinlikle maxi scooter almanız sizin için daha sağlıklı olur hocam. Her gün o kadar yolu racing ile gidip gelmek sizi aşırı yoracaktır, özellikle ilk bi kaç ay yataktan kalkamaz hale gelirsiniz mazallah
  • Ben vitesli motoru öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda pcx 125 yada 150 öneririm
  • Yedek parçaları yarı yarıya farkettiğinden tabiki sym.
  • İnazuma öneririm
  • Rahat yolculuk kesinlikle sportla zor . Ktm 200 veya usteki gibi inazuma oneririm. Yol tutuslari suspansiyon fren diger 250 liliklere 10 cakar. Sele yuksekligi sikinto degilse ufaktan rndolar bile 10 numara olur. Scoter olarak pcx 150 inanin bahsettiginiz mesafede size maksi konforunu aratmiycak .

• İşe gitmek için scooter alınmaz çünkü her gün bineceksiniz yerler ıslakken bakalım ne yapacaksınız bir de 90 km

• işe gitmek için xmax yeter de artar bile. Apron felan da alınıyor soğuk günlerde yağmurlu günlerde kullanırsın.

İşe giderken ne alacaz? super sport mu? hayvan gibi bağıran chopper mı? ülkeler arası gezmek için enduro mu??

scooter iyi seçim, 250'lik scooter'lar tavsiyemdir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.