Şimdi Ara

Tecrübenizi paylaşmak isterseniz buyurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bir çoğunuzun arasında daha çaylak bile olamayacak biriyim.Asıl lisans bölümüm iktisattır.Fakat kafamda yapmak istediğim bir dizi projem ve yazılım işine cok büyük bir ilgim var.Verdiğiniz ve vereceğiniz öneriler için şimdiden çok teşekkür ederim.

Kafamda bulunan fikirlerin hepsi internet sitesi üzerinden işleyen yazılımlardır.Siz yazılımcılardan bana bir başlangıc rehberi hazırlamanızı istiyorum.Çıkacagım yol tamamiyle web browserlerinden calısmasını istediğim seylerdir.Aslında coğu forumda yazılanları okudum ama kimse istediği seyi net bilmiyor ve bu yüzden verilen cevapların ucu cok açık.Html5+css3+php gibi sizden paketler istiyorum aslında.Okyanusta bogulmaktansa bana bir nehir gösterin orada yüzmeyi öğreniyim kısacası.

Not:Yapacagım işlerin hepsi yogun üyelik ve katalog sistemi icerecektir

Ek soru: Bu önerdiğiniz dilleri nekadar sürede öğrenirim?

• istediğin şeyleri pek anlamadım ama anladığım kadarıyla internet sitesi yapmak istiyorsun . eğer öyleyse doğru html5 css3 php doğru diller .
  • matkapkr kullanıcısına yanıt
    Daha doğrusu gelişmiş bir site ilan sitesi alıcı ile satıcının birleştiği bir portal
  • ASP.NET , PHP , JAVA işine yarayabilecek 3 ana dil bir seçim yapmalısın oncelikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnamiks

ASP.NET , PHP , JAVA işine yarayabilecek 3 ana dil bir seçim yapmalısın oncelikle

Hocam java ile wensite kodlanmiyor benim bildiğim JavaScript olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Java ile web site kodlanır,çokta güzel kodlanır biraz araştır derim :)
  • hakkın var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese cok teşekkürler.Peki hangi işlem sırasını takip etmem gerek hangi kaynaklar yararlı olur?
  • Php ogrenmesi en kolayi ancak yapabileceklerin sinirli. Java data cetrefilli web icin fakat ogrenirsen her seyi yapabilir, android uygulamalari da gelistirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.