Şimdi Ara

Ted koleji mülakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
6.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu yanlış yre açtım biliyorum ama napayım ortaokullar bölümünde cevaplayan az kişi var bide siz daha iyi bilirsiniz denyimlisiniz

bn ted koleji tam eğitim burs sınavına girdim ve bekliyom sunucu
    dereceye girenlere mülakat soruları soracaklar

bir yerde ve ted başvurusunda yazıyodu

1928’den günümüze Türkiye’nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Eğitim Derneği’ne bağlı
    hizmet veren 25 TED Okulu bulunmaktadır.www.turkegitimdernegi.org.tr adresinden TED Okulları listesine
    ulaşabilirsiniz. Tam Eğitim Bursu (TEB) Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından verilen; başarılı ancak
    maddi imkanları yetersiz olan öğrencilerin öğrenim masraflarının üniversite eğitiminin sonuna kadar
    karşılanmasına yönelik bir burstur.
    Tam Eğitim Bursu, destek verilen öğrencilerin eğitim ücretleri, servis ücretleri, yemek giderleri, giyim
    giderleri, kitap-kırtasiye harcamaları, cep harçlıkları ve yatılı okullarımızda okutuluyor olması halinde
    pansiyon giderlerinin üniversite eğitiminin sonuna kadar karşılanmasını kapsamaktadır.

Tam Eğitim Bursu alan öğrenciler öğrenimlerinin üniversiteye kadar olan kısmını TED Okullarında yatılı ya
    da gündüzlü olarak sürdürmektedir. Tam Eğitim Bursu sistemine yazılı sınav ve ev ziyareti-mülakat olmak
    üzere iki aşamadan oluşan bir süreçle öğrenci alınır.
    TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ
    TAM EĞİTİM BURS SİSTEMİYLE İLGİLİ BİLGİLER
    TEMEL İLKE ve KURALLAR
    Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi – Burs Birimi
    Kızılırmak Cad. No: 8 Kocatepe/ANKARA – teb2014@ted.org.tr Tam Eğitim Bursu (TEB) Sınavı Başvuru Koşulları
    TEB Sınavına başvuracak adayların;
     T.C. vatandaşı olması,
     2013-2014 öğretim yılında 5,6, 7 ve 8. sınıfa devam ediyor olması,
     Öğrencinin “bitirdiği son sınıfa ait yılsonu karnesinde” yılsonu başarı ortalamasının 85 ve üzerinde
    olması,
     Ekonomik koşulları itibariyle maddi desteğe kesinlikle ihtiyaç duyması(Ailenin aylık toplam geliri en
    fazla 2200 TL olabilir.), koşullarına uygun olması gerekmektedir.
    Ev Ziyareti ve Mülakat
    5 Nisan 2014 Cumartesi günü yapılacak olan yazılı sınavda, Türk Eğitim Derneği Burs Birimi tarafından
    mülakat aşamasına geçmesi uygun görülen öğrenciler Mayıs ayından itibaren telefonla aranacak ve mülakat
    yapmak üzere evlerinde ziyaret edilecektir. Mülakat aşamasında da yeterli bulunan öğrenciler Türk Eğitim
    Derneği Burslu Öğrenci Tespit Komisyonu ve Yönetim Kurulu Kararıyla burs almaya hak kazanır. Öğrenci
    değerlendirmeleri kontenjanlarımız dahilinde ve okulların öğrenci alım prosedürleri dikkate alınarak
    gündüzlü/yatılı eğitim almak üzere yapılmaktadır.

Önemli Not:
    Başvuruda seçilen sınav merkezi bilgisi öğrenim göreceğiniz TED Okulu anlamına gelmemektedir. Yalnızca
    sınava gireceğiniz il/ilçe bilgisidir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

bu mülakatta ne soracaklar bilginiz varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akademi Mezuniyet
    16 yıl önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.