Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Merhabalar Arkadaşlar
Dubai'den almıştım. Giymeme gerek olmadığından paçasını bile yaptırmadım. Hiç giyilmedi. Deneme amaçlı giyme hariç tabiki. Hep gamboçunda durdu yaklaşık 1 yıldır.
Ted Lapidus markasının Luca Martucci Tailor Made serisinden, 3 düğmeli, çift yırtmaçlı kılasik kesim %90 yün %10 ipek ten üretilmiş oldukça kaliteli ve güzel bir takım elbisedir.
54XL 6 Drop diye geçer ancak 8 drop boydadır. Benim boyum 202cm ve kilom 93. Ceket boy olarak çok güzel ancak kolları biraz geniş kalıyor. Pantolon da benzer olarak geniş. Ancak dikkatinizi çekerim ki ben boyuma orantılı olarak zayıf bir insanım. Bu takım elbise 195-205 cm boyu 130 kg lara kadar kaldırır. Bu aralıklarda kişiye özel terzide ayarlamalar yapmak gerekir. Sanıyorum 50TL lik bir çalışma ile bedeninize fit oturan bir takım elde edersiniz.
Benim istediğim fiyat 350TL . İstanbul dan elden alabilirsiniz. Skype tan filan gösterebilirim. İletişime geçmeniz yeterli.