Dizinin ilk iki sezonu da bu kadar zevzek ve cringe yuvası mıydı ya? Bu ne zorlama oyunculuklar, ne salak saçma replikler, ekrana bakamıyorum utançtan. Sanki bu kadar absürt değildi ilk sezonlar. Ted'in sakallı yardımcısının heyecanlanınca kız gibi ciyaklaması falan neyin nesi? Var mıydı böyle şeyler? |
Ted Lasso (2020) | Apple TV+ | 4. Sezon Geliyor (6. sayfa)
-
-
3. sezon harbi rezalet. 2 de öyle iyi değildi gerçi bence ama 3 iyice mesaj kaygısı gütmüş. Bölümler de 50 dakika en az. 1-2 bölüm kaldı bitirmeye üşeniyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Coach Beard absürt hareketleri sonradan eklendi ama çok da rahatsız etmiyor. en azından o lezbiyen muhabbetleri kadar rahatsız edici değil.
Üçüncü sezon özelinde Hollanda da geçen bölüm ve son üç bölüm izlense kafi Nathan,Kayle ve Ted'in dramaları aşırı gereksiz ve bir yere bağlanmıyor.Tamamen SJW ve Politik Doğruculuk yapıp ödül avcılığına soyunulmuş .Shamless izlyen arkadaşlar bilirler orada Debbie vardır tüm sezonlar boyunca gereksiz dramaları ve cringe sahneleri vardır.Bu sezon her karakter aşırı cringe.Tamam dizi genel olarak SJW mesajı veriyorda sen bunu formülüze edip ödül peşinde koşarsan vasat bir sezon olurdu.
Özelikle Rebacca nın milyarderlere kestiği racon sahnesi xD
-
Şu son birkaç haftada üst düzey diziler sonlandı hep, (maisel, barry, succession, bi de üstüne bu) dizisiz kaldık valla.
Ted doğrusunu yaptı, mutlu olmadığın yerde neyleyecen parayı. zaman geçirmelik güzel diziydi, güle güle Richmond.
Bu sezon yazar grevi ayağı ve sektörün küçülmesiyle kolay kolay kaliteli dizi göremeyeceğiz gibi.Amazon nun ikizler dizisini tafsiye ederim mini dizi konusu ilginizi çekerse bakabilirsiniz.
Ben hala Ted in karısızlıktan dellenmesini anlamıyorum bu sezon çok boş drama vardı ya.
-
aile hocam bu, çekip gitmesi kolay değil, bazı futbolcular sırf hanımı istemediği için transfer olmaz oraya.
Yedinci bölümdeyim. Mülteci güzellemesi yapıp içişleri bakanına sövmek falan ne kadar ucuz ve salakça hareketler yahu. Alın bir tarafınıza sokun mültecileri. Kuş kadar akıl yok bu batılılarda yemin ediyorum. Gül gibi memleketlerinin demografisini kendi elleriyle bozuyorlar. Sınır güvenliği gibi bir konuda da politik doğruculuk yapmazsın. Üçüncü sezon komple kamu spotuna evrilmiş zaten.
Aha dagittilar restorani. Twit atmasi degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Haziran 2023; 12:51:44 > -
aman ses etme, alabildikleri kadar alsınlar, daha 2 gün önce 5 bebeği bıçaklayan ortam çocuğunu görmüşlerdir, ben olsam dizi yönetmenini ve o bölümü oynayan zenciyi ülkeden atardım, beğenmeyen varsa kabilesine dönsün diyerek.
Yahu bu 3. sezon nedir ya dizi mi izliyoruz kamu spotu mu belli değil. Holuwud iyice kamuspotuna bağladı zaten koskoca matrixi yedi adamlar doymadı.
-
Son üç dört bölümde toparladılar. Malum bölümleri saymazsak genel anlamda tatmin etti beni. Görece eli yüzü düzgün de bir final yapıp noktaladılar. Tribünlere oynamaya çalışmasalarmış bayağı iyi bir sezon kotarabilirlermiş ama buna da şükür artık.
Müzikleri de çok iyiydi bu arada. Her bölümün sonunda yeni bir şarkı keşfettim. Soundtrack albümü bir süre dinlenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 11 Haziran 2023; 19:40:54 > -
Ted.Lasso.S01.2160p.ATVP.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR10+.H.265-CRFW
İsmail Ted Lasso Kartal dizimize başladık. Bakalım nasıl...
-
Diziyi bitirdim. İyi bir dizi fakat o puanları hak edecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. İlk sezondaki karşıtlık diziye ayrı tat katıyordu. Ted'in kendini kabullendirme çabası, Kent - Jamie arasındaki ikilikler diziye sürekli konu çıkardı. Üstelik bunun yanında kısmen de olsa Rebecca'nın takımın başarısı için değil başarısızlığı için mücadele etmesi de bunda etken. Dizinin en büyük problemi bence derinleşmeyen karakterler. Dram ve mizah türünün arasında gidip geldiği için bazı noktalarda kendini tekrarladı. İkinci ve üçüncü sezonlarda fazlasıyla ikili ilişkiler üzerinden gitti dizi. Rebecca - Sam ilişkisi gibi göz kanatan eşleşmeler vardı. Açıkçası bu kısımlarda ve sürenin uzamasıyla gelen anlamsız noktalarda atlayarak izlediğimi söylemem gerek. Her şey iyi gidiyorken dizilerin süresi yok yere sarkmamalı.
Bunun yanında olumlu tarafları yok mu elbette var. Dizinin genel olarak bir baba problemi üzerinden gittiğini söylemek mümkün. Rebecca, Ted, Nate, Jamie vb. hep bir baba figürü üzerinden problem yaşayarak kendini tanımlaya çalışan karakterler. Ted'in özellikle kimse babasının yaşadığını yaşamasın diye insanları kırmamaya çalışması güzel düşünülmüş. Fakat bazı noktalarda aşırı hayalci. İnsanın bir yerde hedonist olması kaçınılmaz. Jamie - Kent arasındaki çatışma ve birleşme dizinin bence en güzel ikili ilişkisi. İşin futbol tarafı ise çok güzeldi. EPL atmosferini biraz da olsa kurgusal karakterler üzerinden görmek insanı iyi hissettiriyor.
-
2.sezonun başında bırakmıştım.
Karakterler aşırı ekzajere ve çiğ.
3.sezon zaten vasat ve sjwye bağlıyormuş. Kalsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.Sezona rağmen diziyi kaçırma izle diyen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dizinin devamı tamamen Jason Sudeikis’in kararına kaldı demiş yazarlardan biri. En başta 3 sezon istemiş Jason.
Böyle kalmalı bence.
ikna etmişler 4.sezon geliyor
hiç gerek yoktu sara sara izlettirecek kıvamda bitmişti zaten
-
Demek geri dönüyor. Başlığı tazeleyelim.
-
Cringefest geri dönüyor desenize.
-
Umarım Ted şu ezikliğini bırakır, herkese iyi olmaya çalışmaz ve biraz futbola odaklanır ama öyle bir dizi olmaktan çıkmıştı çoktan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X