Şimdi Ara

Tedaş elektrik faturası hesaplanması ve tarife sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konunun kesin bir çizgisi yok.Tedaşın tarifeleri,neyin ne anlama geldiği,tarifenize göre elektriği nasıl daha efektif kullanabilirsiniz,elektrik faturanızı nasıl hesaplayabilirsiniz gibi soruların cevabını birlikte arayacağız.Bu bağlamda konu hakkında geniş bilgisi olan arkadaşları konuya davet ediyorum araştrımacı üyeler ise kaynaklı olarak bilgileri verirlerse sevinirim.Ben tedaşın en son tarife tutar bilgilerini içeren bir pdf dosyası indirdim(01.10.2012 tarihli).Dosyaya BURADAN ulaşabilirsiniz.Rasimde de tedaş fatura sorgu ekranı var.Kullanım değerleri yazmıyor borcum olmadığı için fakat tarife ismi filan gibi bilgiler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janparey -- 13 Aralık 2012; 13:32:41 >

• Sizin tarifeniz üçlü tarife yani gün içinde elektriği farklı fiyatlardan satın alıyorsunuz. Gece 22:00' dan sonra elektriği çok kullanıyorsanız yada kullanımınızı bu saatlere kaydırabilirseniz ucuz, aksi takdirde tekli tarife uygundur. Saygılar.
  • Elektrik Faturası Hesaplama hakkında bilgilere bu sitede ulaşabilirsiniz. Her kalemi detaylandırmış bu site. Elektrik ile bu aralar baya ilgilendiğimden bunlar hep dikkatimi çekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.