Şimdi Ara

Teemo S3 ile birlikte olmuyacak. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimse Tamat'ın postunu okumamış heralde.

Üstelik gerçekten inanan varsa ilginç yani ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

31 olsan çekilmezsin morello

yoksa sen hala

• Hiç sevdiğim bir şampiyon değil kaldırsalar benim için daha iyi olur Ama oyuna renk katan bir şampiyon. Değişik özellikleri var ultisi falan sıradışı. Bilmiyorum onlar en doğrusunu bilir ama tamamen dumb champ bana göre
  • olmucak

• o zaman TheRainMan'i de silsinler bari hep teemo oynuyordu

• Ticket attım ben yokmuş öyle bir olay sadece şakaymış :)
  • niye şaka niye :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApolikaWUT -- 7 Kasım 2012; 22:55:56 >
  • doğruysa hiç onaylamıyorum taemo anlatılmaz yaşanır
  •  Teemo S3 ile birlikte olmuyacak.

Yav he he
  • Şaka olması bir yana; bazıları sevmiyor diye champ'lerden birinin kaldırılması yanlış olur ki Teemo'dan bahsediyoruz, seven sayısı sevmeyenleri katlar. Ayrıca bana göre oyundaki en dengeli karakterlerden birisi, ne OP ne de UP fakat doğru kullanıldığı zaman oyunu çevirebilecek kadar sağlam. Ha tırt bir Teemo denk gelirse direk ragequit Tam ayarında yani.

Şahsen oyunda en zevk aldığım champ, karşı takımı manyağa çeviriyorum debelenip duruyorlar olduğum lane'de
  • teemo dan önce master kalksın TT
  • en tatlı skinlerimden olan super teemo gidicek diye bi an hüzünlenmiştim ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

en tatlı skinlerimden olan super teemo gidicek diye bi an hüzünlenmiştim ya la

Aynen 2 hafta oldu sanirim super teemo indirimdeydi hemen aldim aimdi pofudugu bekliyorum. Silemezler sildirtmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: WestSideLoL

Ehuehuehu ne kadan üzüldüm anlatamam.

Sen The Walking Dead ile dalga geçemezsin tamammı ! Ben o bölüm ağladım :( :(
  • Teemo oyunun maskotu. Her ne kadar oynarken bazen nefret etsemde kendisinden kaldırmamalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneWrath

Kimse Tamat'ın postunu okumamış heralde.

Üstelik gerçekten inanan varsa ilginç yani ne diyeyim.

"BEYIN ÖZÜRLÜ KAPASİTESİZ APTALLAR" diyebilirsin ben dedim çokda rahatım
  • Ahahaha dün gece nişanlım da dedi bana Teemo'yu kaldırıyolar ya diye, dedim saçmalama şakadır o olmaz öyle şey, ciddi ciddi trollenmiş. Riot daha Goa'ylayken insanlar paso forumda ağlardı, o zamanlar ufak da olsa Teemo sevdalarından yakınırdı insanlar şirketin. Riot has a Teemo fetish that's why it has more skins than any other champ available derlerdi. Ki o zamanlar 40 küsür şampiyon, taş çatlasa bazılarında 2 skin varken teemo'nun 3 skini vardı ya da 4 :D
  • Teemonun loreyi okuyanlar anlar ilk aldığımda hafif bir psikopatlık sezmiştim loreyi okuyunca şaşırmadım
     Teemo S3 ile birlikte olmuyacak.
  • abi şu heronun kaldırılması cidden iyi olur ya o blind'ı bitiriyor mantara hiçbirşey demiyorum artık karşıma gelince tamam kaybettik diyorum ya. Lore'da Hecarim tepti diyebilirler. bir arkadaş Cho'gath yedi desinler demişti buda olabilir :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.