Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezonun özetini yayınlamışlar ama maalesef alt yazı desteğimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 2 Haziran 2013; 0:03:55 >
  • Bugün 11 de 3.sezon başlıyor. Çok saçma bir dizi ama izliyoruz işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

Bugün 11 de 3.sezon başlıyor. Çok saçma bir dizi ama izliyoruz işte.

True Blood da çok kötüydü (en azından benim için) ama birinci sezonu oturup izledim.
    İkisinin birinci sezonlarını karşılaştırınca Teen Wolf çok daha iyiydi.

En iyisi oturup ders çalışayım ben ya
  • beyler başlasammı izlemeye hep sevmişimdir vampir ya da kurt film dizilerini sizce nasıl teen deyince hiç bulaşmıyım dedim içimden bi sorayım yine de size
  • İyi bir başlangıç oldu bu sezon 24 bölüm olacak mış bolca zamanı da var yönetmenin.
  • Güzel başladılar
  • 3. sezon ilk bölümünü şimdi izledim, ve gayet keyifliydi, Bu sezonda epey zevk alacağız gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler başlasammı izlemeye hep sevmişimdir vampir ya da kurt film dizilerini sizce nasıl teen deyince hiç bulaşmıyım dedim içimden bi sorayım yine de size

Efektleri biraz daha güzel olsa 10 numara dizi olur. Senaryosu falan çok iyi arada bir teen olayları oluyor ama o kadar çok değil
  • Bu sezon güzel olacağını belli etti Scott ne ki acaba merak ettim..
  • 3.sezon 1.bölümü bitirdim. Bu sezon biraz daha güzel olacak sanırım.

• Bana kalırsa günümüz yabancı dizilerinden bir adım daha geridedir . (HIMYM , The Walking Dead , Vampire Diaries ... )
  • Evet bir adım geride, evet biraz saçma, evet biraz basit.
    Ama şunu kabul edelim.
    Bu dizi kendini izlettiriyor arkadaş, en azından ben çok keyif alıyorum izlerken.
    Önemli olan da bu bence.

Yeni bölüm gelmiş, hemen başlayalım...
  • Sırf o elma dudaklı kız için izliyorum. Çok güzel. 3.seezon da saçma sapan olur ama izlettiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf oyuncuların güzelliği için izleyen var diziyi vay be

yorumlardan sonra başlamamaya karar verdim

• Bu Scott ne ki acaba? Merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Bu Scott ne ki acaba? Merak ettim şimdi.

Scott'ın hepsini yönetme kabiliyeti varmış.Mantıksal açıdan bakamıyoruz malesef :D.Yahu Derek olsa anlardık adam doğuştan kurt.Bu Scott olayı çok saçma ve gereksiz.Utanmasalar kurtların en iyisi 16 yaşında dönüşmüş bu çocuk olacak.Peter dönüştürmese hala salak bir gençti.Keşke Derek olsaydı,ama ne olursa olsun izleniyor çerez niyetine.Bu bölümde fark ettim ki beklentilerim artmış,hepsini anında düşürdüm :D.1. ve 2.sezonda beklentim çok azdı keyif aldım ama aradan sonra beklenti artmış.Beklentiyi düşürün ve öyle izleyin :).

• Bu arada 24 bölüm.1 ay 4 bölüm 24 bölüm 6 ay eder.Ara verirse 1-2 kere ocak ayına kadar sürer gibi dizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Bu Scott ne ki acaba? Merak ettim şimdi.

Scott'ın hepsini yönetme kabiliyeti varmış.Mantıksal açıdan bakamıyoruz malesef :D.Yahu Derek olsa anlardık adam doğuştan kurt.Bu Scott olayı çok saçma ve gereksiz.Utanmasalar kurtların en iyisi 16 yaşında dönüşmüş bu çocuk olacak.Peter dönüştürmese hala salak bir gençti.Keşke Derek olsaydı,ama ne olursa olsun izleniyor çerez niyetine.Bu bölümde fark ettim ki beklentilerim artmış,hepsini anında düşürdüm :D.1. ve 2.sezonda beklentim çok azdı keyif aldım ama aradan sonra beklenti artmış.Beklentiyi düşürün ve öyle izleyin :).

Ayarlarlar onu ya, bilmem kaçıncı kuşaktan ilk kurtadam ile akraba falan çıkar.

• Hahaha klasik olay olur.Kesin babasıyla ilgidir

• bence cok ii bölümdü şu bir hafta bekleme isi olmasa :S
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.